De 4 vanligste formene for IT-forstyrrelse

Årets 4 viktigste teknologiske forstyrrelser Fra prediktiv analyse til spredning av tilkoblede enheter, forklarer TechRepublics Jason Hiner hvordan 2017s store teknologiske innovasjoner vil påvirke fremtiden for IT og forretningsteknologi.

Flertallet av amerikanske virksomheter (70%) har møtt minst en IT-forstyrrelse de siste 12 månedene, ifølge US Signals 2018 IT Resiliency Survey som ble utgitt på tirsdag. Denne store tilstedeværelsen av forstyrrelser førte til økt bekymring for organisasjoner, da 66% nå sa at de tror de er sårbare for IT-forstyrrelser, og en av ti sier at de føler seg veldig sårbare, heter det i en pressemelding.

Cirka 58% av selskapene bekreftet at de har planer for utvinning av katastrofer, men føler også at det er rom for forbedring, heter det i utgivelsen. I tillegg sa en av fem respondenter at de ikke vet hvor ofte katastrofegjenopprettingstrategien oppdateres, og 8% sa at de ikke har en utvinningsstrategi.

Undersøkelsen bestemte de fire vanligste typene IT-forstyrrelser, rangert i rekkefølge:

  1. Strømbrudd fra naturkatastrofer (53%)
  2. Feil ved implementering av ny teknologi (26%)
  3. Ransomware (21%)
  4. IT-overbelastning (21%)

Disse funnene avslører hvor bak virksomheter er når det gjelder planlegging, implementering og gjennomgang av strategier for utvinning av katastrofer. En annen bekymring for virksomheter var om de var GDPR-kompatible, og nesten en fjerdedel av selskapene sa at de var usikre på om deres virksomhets planer var på plass.

"Resultatene fra US Signals IT-resiliency Survey 2018 bør lyde en vekker til bedrifter over hele landet. Strategier for katastrofegjenoppretting må planlegges, testes, implementeres, modifiseres og oppdateres regelmessig, og det er tydelig at dette ikke er skjer i mange tilfeller, "sa den amerikanske signalpresidenten Stephen Oyer i løslatelsen. "Bedrifter må rekruttere det rette IT-talentet enten internt eller gjennom eksterne konsulenter og investere i de beste IT-løsningene for å være i forkant av spillet - enten det er planer om naturkatastrofer eller bekjempe den nyeste malware eller virus."

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Nesten 70% av selskapene opplevde minst en ikke-planlagt IT-forstyrrelse det siste året. - US Signal, 2018
  • De fire vanligste IT-distraksjonene er naturkatastrofedbrudd (53%), feil ved implementering av ny teknologi (26%), ransomware (21%) og IT-overbelastning (21%). - US Signal, 2018

Datasenter Trender Nyhetsbrev

DevOps, virtualisering, hybridsky, lagring og driftseffektivitet er bare noen av datasentertemaene vi vil trekke frem. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com