De 6 største tech-mytene amerikanere fortsatt tror

Video: Sannheten bak batterimyter fra smarttelefonen Fra batteriminne til frysepunkt, her er noen vanlige batterimyter og virkeligheten bak dem.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Teknologi er i stadig utvikling, og med denne utviklingen kommer fremskritt i beste praksis. Tips og triks som kan ha fungert for eldre enheter er ikke nødvendigvis relevant for nyere teknologi. Og noen ofte spredt informasjon har kanskje ikke engang vært sant eller effektiv i utgangspunktet, ifølge en fersk rapport fra HighSpeedInternet.com.

Rapporten kartla amerikanere om de mest populære tech-mytene de fortsatt tror. Ved å undersøke både undersøkelsesresultatene og de fleste teknologirelaterte Google-søk fra amerikanere, identifiserte HighSpeedInternet.com følgende seks teknologiske myter som de mest populære:

1. Smarttelefonkameraer med flere megapiksler tar bedre bilder

Flertallet av respondentene (86%) rapporterte at de trodde denne tech-myten. I virkeligheten korrelerer ikke nødvendigvis et kameras megapiksler med bildekvaliteten, ifølge rapporten. Kvalitet er faktisk mer avhengig av smarttelefonens objektiv og sensor. Så selv om du har mange megapiksler, kan bildene fremdeles fremstå som dårlige på grunn av et dårlig objektiv, la rapporten til.

2. Å lade en mobiltelefon over natten kan ødelegge batteriet

Over halvparten (52%) av respondentene sa at de fortsatt tror denne myten. Rapporten fant at denne myten var mer utdatert enn usant. Å lade mobiltelefonen din over natten vil ikke ødelegge moderne smarttelefonbatterier. Gamle skoletelefoner ble tidligere påvirket av lading over natten, noe som muligens resulterte i overoppheting eller nedbrytende livssyklus, heter det i rapporten. Men med nye smarttelefoner blir denne informasjonen debunkert.

3. Smarttelefonselskaper bremser eksisterende telefonmodeller når en ny modell slippes

Omtrent 52% av mennesker tror fortsatt på denne teorien, ifølge rapporten. Smarttelefoner bremser naturlig nok over tid på grunn av programvareutviklingen, men det er ekstremt usannsynlig at smarttelefonprodusenter bevisst bremser eldre telefoner, heter det i rapporten. Prosessen skjer naturlig, så det er virkelig ikke behov for produsenter å bremse dem med vilje, la rapporten til.

4. Røntgenmaskiner på flyplassen kan tørke minnet om en telefon eller bærbar PC

Røntgenstrålene som brukes i sikkerhetsskannere på flyplassen vil ikke slette enhetens harddisk eller påvirke informasjonen på den, heter det i rapporten. Røntgenbilder kan skade gamle ruller med film, men ikke noe digitalt. Så mens 31% av de spurte sa at de tror denne informasjonen er sann, bekrefter rapporten at det er en myte.

5. Datamaskiner må stenges ned hver natt for at de skal fungere ordentlig

I motsetning til 30% av respondentenes tro, har det ikke rapportering om å slå av datamaskinen om natten. Moderne datamaskiner har strømstyringssystemer som forhindrer deg i å gjøre det.

6. Mac-maskiner kan ikke få virus

Cirka 17% av de spurte sa at de trodde Mac-er ikke kan få virus, noe som er åpenbart usant, viser rapporten. Selv om Mac ikke får virus så ofte som PC-er, er de absolutt fortsatt sårbare.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Selv om teknologien stadig utvikler seg, holder de fortsatt på med utgåtte myter om enhetene sine. - HighSpeedInternet.com, 2019
  • De to mest populære tech-mytene er at smarttelefoner med flere megapiksler tar bedre bilder, og at å lade en mobiltelefon over natten ødelegger telefonens batteri. - HighSpeedInternet.com, 2019

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com