8 produkter for å gjøre arbeidslivet ditt enklere

CES 2020: Asus debuterer den nye skjermen, nettverksruteren og tilbehøret. Asus presenterte nye verktøy for forretningsfolk på CES 2020.

Noen av dingsene og tjenestene på CES 2020 er fortsatt i utvikling, men mange flere er klare til å forbedre livet ditt akkurat nå.

Vi har samlet åtte produkter som kan gjøre kontoret ditt til et mer effektivt og lykkeligere sted å jobbe. Noen av disse selskapene vant en CES 2020 innovasjonspris. Ta en titt og se hvilke som kan fungere for deg.

The MiraLogic Workspace Management System allows remote control and diagnostic of the workspace with real-time automated asset management.

" data-credit="Image: MIraLogic" rel="noopener noreferrer nofollow">

MiraLogic Workspace Management System tillater fjernkontroll og diagnostisering av arbeidsområdet med sanntids automatisert kapitalforvaltning.

Bilde: MIraLogic

MiraLogic Workspace Management System av Targus

MiraLogic Workspace Management System tillater fjernkontroll og diagnostisering av arbeidsområdet med sanntids automatisert kapitalforvaltning.

Administratorer av IT-nettverk kan administrere tilbakestillinger av motorsykkel og firmwareoppdateringer fra dashbordet. MiraLogic kan også spore energiforbruk og tillate planlegging av av / på-hendelser for en enkelt enhet eller en hel etasje. MiraLogic er en Innovation Honoree for CES 2020 for periferiutstyr til datamaskiner og tilbehør.

Forum lar møtedeltakere koble seg til via Wi-Fi-aktiverte enheter og se en delt presentasjon mens de også direkte engasjerer seg med programlederen.

Bilde: Fasetto

Forum av Fasetto

Forum er en programvareløsning som kobler sammen presentatører og publikum under møter. Møtedeltakere kobler seg til via Wi-Fi-aktiverte enheter og ser på en presentasjon mens de også er direkte i kontakt med programlederen. Forum er en Innovation Honoree for CES 2020 for programvare og mobile apper. Tjenesten tilbyr en lagert abonnementstjeneste.

Propeaq letter utmattelsen fra jetlag, skiftarbeid eller sesongmessige lysforandringer med briller som skinner blått eller rødt lys med bestemte intervaller.

Bilde: Propeaq

Propeaq

Propeaq letter utmattelsen fra jetlag, skiftarbeid eller sesongmessige lysforandringer med briller som skinner blått eller rødt lys med bestemte intervaller. Det blå lyset fra glassene lyser i 30 minutter for å bremse produksjonen av melatonin, hormonet som setter i gang søvn, og fremmer den aktive produksjonen av kortisol, hormonet som støtter aktivitet. Dette gir kroppen et energiforsterkning som om solen nettopp har kommet opp. Senere, når det er tid for søvn, vil de røde glassene filtrere det blå lyset fra skjermer og belysning, for å oppmuntre til produksjon av melatonin.

Brillene har to gratis apper og brukes av olympiske idrettsutøvere og helsepersonell. Brillene starter på 199 euro (ca. 231 dollar).

HPs Elite Dragonfly Notebook PC

Bilde: HP


HPs Elite Dragonfly

HPs Elite Dragonfly, en bærbar konvertibel bærbar datamaskin, kom ut i september, og selskapet avslørte en oppdatering på CES 2020.

Den siste modellen inkluderer 5G-kapasitet, HP Sure View Reflect-personvernfilteret og innebygd støtte for Tile, som lar kundene spore sin bærbare datamaskin i tilfelle tap eller tyveri. Se etter den oppdaterte Dragonfly i midten av 2020.

Lenovo ThinkSmart er en dedikert skjerm for videokonferanser som inkluderer en berøringsskjerm, innebygde høyttalere og mikrofoner og Bluetooth-tilkobling.

Bilde: Lenovo

Lenovos ThinkSmart-visning

Eksternt arbeid blir mer vanlig for hvert år, og som svar på denne trenden valgte Lenovo CES 2020 for å debutere ThinkSmart View, en mobilgadget designet for folk som jobber i kaffebarer og fellesarealer.

ThinkSmart View er en mobilportal for Microsoft Teams lyd- og videosamtaler og er Bluetooth-aktivert for sammenkobling av hodesett. Enheten vil være tilgjengelig denne måneden med en startpris på $ 349.

Orbi WiFi 6 bruker NETGEARs patenterte tri-band nettingsteknologi med en patentert dedikert backhaul for å gi den ultimate smarthusopplevelsen med sømløs roaming.

Bilde: Netgear


Orbi WiFi 6 av Netgear

Blir Wi-Fi-enheten tregere med hver nye enhet du legger til hjemmekontorens nettverk? Orbi WiFi 6 mesh-system kan støtte trafikken som genereres av alle tilkoblede enheter som er på hjemmekontorer i dag og i fremtiden.

Orbi WiFi 6 bruker NETGEARs patenterte triband mesh-teknologi med en dedikert backhaul for å gi den ultimate smarthusopplevelsen med sømløs roaming.

Med 4 × 4 radioer på både 2, 4 GHz og 5 GHz fronthaul, samt en 5 GHz backhaul, er Orbi WiFi 6 designet for å dekke ethvert hjem med en rekke tilkoblede enheter.

Denne siste generasjonen Wi-Fi-teknologi har fire ganger økt kapasitet for tilkoblinger sammenlignet med et Wi-Fi 5 (802.11ac) -system. Orbi WiFi 6 mesh var en finalist i konkurransen Last Gadget Standing på CES 2020.

IKuddle-teamet presenterte Auto-Pack Litter Box, en smart kullboks som selvrenser og pakker rotet automatisk.

Bilde: iKuddle

IKuddle Auto-Pack Litter Box

Kjæledyrsteknikk har dukket opp mye de siste årene på CES. I 2020 presenterte iKuddle-teamet Auto-Pack Litter Box, en smart kullboks som selvrenser og pakker rotet automatisk. Appen varsler eieren hvor ofte en katt besøker søppelboksen og når det er på tide å kaste ut bæsjeposen.

Det helt lukkede karbonfilteret fungerer i fem minutter etter at katten forlater boksen, og eliminerer 80% -90% av lukt av søppelboksen.
Selskapet lanserte også en automatisk kjæledyrsvannfontene og autoføter. Hvis du omfavner iKuddle-økosystemet, vil selskapet samle datapunkter for å overvåke kjæledyrets vaner, justere matinntaket deretter og varsle deg om drastiske endringer.

IKuddle Auto-Pack Litter Box vil handle for $ 399.99.

Ballie, Samsungs robot

Foto: Samsung


Samsungs Ballie

Hvis kjæledyret ditt ikke er nok til å holde deg selskap i løpet av arbeidsdagen, trenger du kanskje en Ballie.

Samsung avslørte denne AI-aktiverte roboten på CES 2020 da den rullende roboten fulgte Samsungs administrerende direktør rundt på scenen. Ballie kan være en treningsassistent, planlegger og fjernkontroll for dine mobile og IoT-enheter eller til og med en sikkerhetsvakt.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com