Apple ønsker å koble Watch-data til PhD-er, ikke MD-er

Apple iPadOS: Hva er nytt, og hvorfor endre navnet? Apples nye OS for iPad inneholder flere funksjoner som gjør det enklere å bruke iPad som bærbar PC-erstatning. Her er hva du trenger å vite.

Apple får masse fan-post om Watch, tilsynelatende. Tim Cook åpnet Watch-segmentet for dagens arrangement med en video med attester fra alle slags Watch-eiere:

  • En døve far
  • En gravid mamma
  • En far med en sønn på autismespekteret
  • En eldre mann

Offentliggjøring: TechRepublic kan tjene en provisjon fra noen av produktene som er omtalt på denne siden. TechRepublic og forfatteren ble ikke kompensert for denne uavhengige vurderingen.

Mer om Apple

  • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
  • iPhone 11: Et jukseark
  • Apple Watch Series 5: Et jukseark
  • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

"Pulsen min var pigg, og det fikk babyens hjertefrekvens til å gå lavere og lavere, " sa den gravide kvinnen. Etter å ha fått en varsling om ufarlig hjerterytme fra klokken, dro hun til sykehuset og fikk en akutt C-seksjon.

En far brukte tegnspråk for å forklare hvordan han bruker klokken for å få et varsel når sønnen våkner i barnesengen.

En annen forelder beskrev hvordan sønnen bruker telefonen sin for å takle angst. "Harrison er på autismespekteret og på banen, " sa han. "Han bruker klokken med hodetelefoner for å høre på musikk under løp. Dette øyeblikket av atletisk triumf var filmatisk."

"Da jeg falt, ringte den automatisk 911 og så ringte den til min kone, " sa den eldre herren. "Det du gjorde med idédugnadene dine, kom til liv og hjalp til med å redde min."

Etter å ha delt disse overbevisende personlige historiene, delte Cook mikrofonen ut til en kvinne i Watch-teamet som kom med noen interessante helse kunngjøringer. For å gå sammen med den nye Watch, lanserer selskapet tre nye helsestudier som vil bli drevet av en ny utgivelse: Research-appen.

SE : Hva forretningsbrukere trenger fra iPhone 11: Leverte Apple?

Inspirert av den nylige hjertestudien som rekrutterte mer enn 400 000 deltakere, vil selskapet bruke data samlet inn fra Watch for å støtte studiene som dekker fruktbarhet, støy og hjertehelse.

Se brukere vil kunne melde seg inn i disse studiene via et nytt Research-appsett for utgivelse senere i år. Å rekruttere deltakere til kliniske studier og andre helseforskningsprosjekter er et dyrt og tidkrevende forslag. Apple fjerner en betydelig hindring for suksess og reduserer sannsynligvis også de tilhørende kostnadene.

Folk tenker ofte på å dele helsedataene sine fra bærbare apparater med sin primærlege. Imidlertid er den "legen" som mest sannsynlig vil være interessert i disse dataene faktisk noen med en doktorgrad. Forskere (hvorav noen har både doktorgrad og medisinsk grad) har tid og ressurser til å analysere disse dataene, noe som ikke alltid er tilfelle med leger i primærpleien.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com