Asus introduserer ROG Swift 360Hz G-Sync-spillmonitor på CES 2020

Asus introduserer ROG Swift 360HZ G-Sync-spillmonitor på CES 2020 Denne 24, 5-tommers spillmonitoren har en opprinnelig 360Hz oppdateringsfrekvens for å redusere belastningen på øynene.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Teena Maddox fra TechRepublic snakket med Juan Jose Guerrero fra ASUS på CES 2020 om hvordan ASUS lager nye spillmonitorer for å lette brukernes syn og forhindre kvalme. Følgende er et redigert utskrift av samtalen deres.

Juan Jose Guerrero: Det vi tar en titt på her på CES 2020 er den raskeste skjermen i verden, og egentlig hva vi mener med den raskeste er at det er noe som kalles oppdateringsfrekvens: Det er egentlig det som vises på skjermen konsekvent. De aller fleste av oss, når du ser på denne videoen akkurat nå, om den er på telefonen din, om den er på en bærbar datamaskin, eller om den er på en stasjonær skjerm, vil den sannsynligvis bli 60 Hz. Dette er det som virkelig har blitt brukt i bransjen i veldig lang tid, og det fungerer, men det vi finner ut til slutt vil være når vi bruker denne typen skjerm med denne hastigheten er at du får uklare bevegelser, ser du spøkelser. I hovedsak kan du ikke tilby et veldig glatt bilde som er veldig tydelig.

Det vi virkelig har fokusert på i våre profesjonelle spillskjermer som er designet for det som kalles e-sport eller konkurrerende spillere som spiller PC-spill, tilbyr virkelig den raskeste og jevneste opplevelsen ved å øke dette antallet.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon)

På denne demonstrasjonen akkurat her viser vi deg faktisk hvordan vi kan skalere denne skjermen for å tilby en tydelig og jevnere opplevelse. Vi var de første i markedet som tilbød 144 Hz, 144 Hz er faktisk hva en stor mengde av volumet er, som med mange andre spill vi kjøper akkurat nå. Det er kostnads ​​tilgjengelig, rimelig med tanke på markedstilgjengelighet, men du kan til og med se at hvis vi går over til det raskeste, som er ROG Swift 360, er det en klar forskjell i forhold til klarheten du kan se. Nå kan det være vanskelig for deg å kunne plukke den opp der fordi dette sannsynligvis bare blir spilt inn på enten 30 eller muligens 60 Hz, men definitivt her i praksis, hvis du tar en titt på det litt hver gang, kan du definitivt se at den ene er tydeligere enn den andre.

Årsaken er at om du er en konkurrerende spiller eller ikke en konkurrerende spiller, kan du legge merke til det. Så det som er viktig å vise er bare det beste eksemplet på ytelsen som vi kan tilby i våre ROG Swift-skjermer. Noe du faktisk kan prøve er hvis du til og med flytter vinduer rundt, dette handler ikke en gang bare om opplevelsen i spillet, men selv når du faktisk er i vinduer som beveger vinduene rundt som nettlesere som åpner trakter, beveger bilder, føles alt faktisk jevnere og mer lydhør. Det gjør faktisk bare opplevelsen mye hyggeligere. Det vi faktisk også finner er interessante studier som noen mennesker faktisk har mer følsomhet for visse typer flimmer. Jo jevnere opplevelsen er, den kan minimere belastningen på øynene dine, så hvis du faktisk bruker mye tid på å se på et skjermbilde og en skjerm, kan du faktisk få mindre øyetthet.

Uten tvil det kan hjelpe med bevegelsessyke, det hjelper fordi en del av grunnen til at du får kvalme er fordi hvis du forstår hvordan øynene dine fungerer, søker de alltid etter bestemte opplysninger som skal fylles ut, og hjernen din sulte nesten litt. Det er som hva som foregår? Jeg prøver å finne ut hva jeg ser, og som kan forårsake ubehag og som kan skape visse sanser for kvalme.

Når du faktisk jevner ut ting, fyller du ut informasjon som hjernen din skal føle seg mer komfortabel med, og det er den akklimatiseringsperioden, og du kan faktisk føle deg mindre kvalm. Dette er faktisk grunnen til at i virtual reality (VR), mange av de første generasjons headset som hadde veldig lav hastighet, uten tvil når folk prøvde dem ut, de ble veldig kvalme og veldig syke fordi fokuset var så tregt og så nært øynene, de følte seg ikke engang komfortable. Og nå krever alle VR-hodetelefoner minimum en mye høyere oppdateringshastighet, slik at folk blir mindre kvalme og føler seg mer komfortable.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com