AtG: dobbelt sjefen din for $ 20K

Business Software Alliance (BSA) tilbyr en firedobling av den vanlige belønningen på 5000 dollar i løpet av juli for informasjon som fører til å fange virksomheter som bruker ulisensiert eller piratkopiert programvare.

BSA Australia-styreleder Clayton Noble sa til ZDNet Australias Josh Taylor at mange av informantene er IT-ledere som dobber i sine tidligere arbeidsgivere.

"Vi får tidligere administrerende direktører og tidligere IT-ledere for virksomheter som har forlatt virksomheten og er syke og lei av at virksomheten ikke er villig til å betale for programvaren de bruker, " sa han. "De tror de kan klippe hjørner ved å kjøpe en lisens og distribuere den på tvers av alle PCer i virksomheten, for eksempel."

Tidligere tall fra BSA har vist at potensielle kunder øker når de tilbyr en større belønning.

Mens du ser på artikkelen på det nye ZDNet.com, tar du artikkelen inn i sitt eget vindu og endrer størrelse på vinduet. Det er noe fint adaptivt design akkurat der.

Men det beste eksemplet på et adaptivt nettsted som har gått gjennom nettleseren min i nyere tid, er et forhåndsvisningsside til Microsoft.com.


Microsofts forhåndsvisningsside i stasjonær størrelse
(Skjermbilde av Chris Duckett / TechRepublic)

Å se at nettstedet går fra en fullskjermopplevelse helt ned til en del av et nettsted for mobile oppløsninger i en størrelse, er skjønnhet. Her for å ha en mindre eksplisitt m. nettsted på internett.


Det samme nettstedet endret størrelse til å passe til mobilskjermer
(Skjermbilde av Chris Duckett / TechRepublic)

Vær imidlertid advart: Jeg kunne bare få forhåndsvisningssiden til å vises i Firefox; Chrome ledet til det eksisterende nettstedet.

I takt med Firefox har Boot to Gecko-prosjektet omdøpt seg til Firefox OS, og fått to produsenter: Alcatel og ZTE. Det har også fått en knyttneve med bærere i form av Deutsche Telekom, Etisalat, Smart, Sprint, Telecom Italia, Telefónica og Telenor.

De første enhetene forventes å bli lansert i Brasil tidlig neste år, gjennom Telefonicas Vivo-merke, og vil målrette den nedre enden av markedet.

"Firefox Mobile OS kan hjelpe oss å drive en HTML 5-basert plattform for å lage rimelige smarttelefonalternativer for forhåndsbetalte, etterbetalte og grossistkunder." sa Fared Adib, produktsjef i Sprint.

Etter å ha forhåndsvisning av Boot til Gecko for noen måneder siden, vil jeg være interessert i å se hvordan den overføres til de billigere telefonene på markedet.

Sjekk ut galleriet vårt for å se hvordan det ser ut hvis du ikke er kjent med Firefox OS.

© Copyright 2020 | mobilegn.com