Fantastisk mobilteknologi for demonstrasjoner

Denne uken deltar jeg på Gestalt IT Field Day i Silicon Valley. Field Day er et invitasjonsarrangement for bloggere på mange områder av IT for å konvergere og ha praktisk tilgang til nye produkter fra en rekke sponsorer.

Første stopp er VMwares hovedkvarter. Der har de et ganske kult maskinvareoppsett som er tilgjengelig både for øyegodteri og til et sant formål. Under VMworld 2009 i San Francisco var det en fantastisk visning av utstyr for laboratoriebruk under showet. For daglige operasjoner er det behov for utstyr for å gi demonstrasjoner i mer private omgivelser. VMware har en mobil infrastruktur som kan brukes til å tilby demonstrasjoner i mer behagelige innstillinger for krav i Palo Alto hovedkvarter så vel som for bransjearrangementer.

Demonstrasjonsstativene er tilgjengelige i lobbyen til en av bygningene på VMware-campus. I figur A blir deltakerne på feltdagen vist de mobile stativene for demonstrasjonsinfrastrukturen.

Figur A

Legg merke til det begrensede antall kabler som kommer nedover fra stativene. Dette er tilsiktet. Fordi det kan være nødvendig med infrastruktur for å være på stedet ved bransjearrangementer, er det designelementer som brukes for å få dette utstyret til sitt reisemål med letthet.

Et annet poeng er at ved å bruke 36U-stativer transporteres utstyret enkelt. Lufttransport i en kasse gjøres enkelt i tillegg til at den ikke er for stor til å bevege seg rundt for to personer. En annen enkel inngangspunkt for en ekstern destinasjon er nettverk for alt det involverte utstyret. For den mobile demonstrasjonsinfrastrukturen er nettverkene selvforsynt med bruk av NAT-oversatte IP-adresser. Dette sparer tid ved å holde infrastrukturnettverket konsistent for alle lokasjoner.

Å lage dette miljøet var å løse et enkelt problem for VMware. Tidligere hadde demonstrasjonene i bås eller andre løsningsutvekslingsmiljøer sitt eget utstyr lokalisert i hvert spillested. For store arrangementer kan det være mange titalls små varelager av servere, lagring eller nettverk for å lette demonstrasjonene. Ved å konsolidere alle nødvendige ressurser til en konsolidert varelager, realiseres effektiviteten. I tillegg er det veldig kult å vise en stor samling utstyr også.

Har du krav til mobilt utstyr? Hvilke arkitekturdesignelementer bruker du for å lette en enkel overgang? Del kommentarene nedenfor.

© Copyright 2020 | mobilegn.com