De beste byene å flytte på for en jobb i USA er kanskje ikke der du forventer

Video: Hvordan LinkedIn bruker AI for å matche jobbsøkere med sysselsettingsmuligheter. TechRepublic fanget opp Hema Raghavan, leder for vekstrelevans hos LinkedIn, om hvordan maskinlæring kan bidra til å matche mennesker med jobber som passer deres interesser og ferdighetssett.

Mer enn en fjerdedel (28, 5%) av jobbsøknadene for metrobyer vil kreve at en ansatt flytter til sin angitte by, ifølge Glassdoor. Søkere må imidlertid vurdere om den potensielle byen er verdt å flytte.

Glassdoor rangerte de 25 beste byene som er verdt å flytte til for å få jobbmuligheter. Byene på listen er rangert etter hvert steds Glassdoor City Score, som tar hensyn til tre faktorer: Ansettelsesmuligheter, levekostnader og arbeidsglede, sa Glassdoor i en pressemelding tirsdag.

Det ble funnet ansettelsesmuligheter ved å vurdere forholdet mellom aktive stillinger og befolkningen. Levekostnadene ble bestemt ved å bruke forholdet mellom median årlig grunnlønn og median metroverdi i hjemmet, og arbeidsglede var basert på Glassdoor-anmeldelser, heter det i utgivelsen.

Her er Glassdores 25 beste byer for jobber i 2018:

 1. Pittsburgh, PA
 2. St. Louis, MA
 3. Indianapolis, IN
 4. Cincinnati, OH
 5. Hartford, CT
 6. Boston, MA
 7. Memphis, TN
 8. Raleigh, NC
 9. Cleveland, OH
 10. Detroit, MI
 11. Kansas City, MO
 12. Washington DC
 13. Birmingham, AL
 14. Chicago, IL
 15. Columbus, OH
 16. Louisville, KY
 17. Baltimore, MD
 18. Philadelphia, PA
 19. Atlanta, GA
 20. Oklahoma City, OK
 21. Minneapolis-St. Paul, MN
 22. San Francisco, CA
 23. Seattle, WA
 24. Richmond, VA
 25. Charlotte, NC

"Mens flere av byene fremhevet i denne rapporten kan fly under radaren, er det mange som opplever blomstrende lokale økonomier, komplette med en sunn dose nye arbeidsmuligheter og sterk pris overfor hjemmet, " sa Amanda Stansell, Glassdoor økonomisk forskningsanalytiker, i utgivelsen . "Pluss at ansatte som jobber i disse byene ofte befinner seg ganske fornøyde i jobbene sine. Dette kan igjen komme lokale arbeidsgivere til gode fordi studier viser en sammenheng mellom høy ansattes tilfredshet og bedre forretningsytelse."

Til å komme i første omgang er en uventet kandidat: Pittsburgh, PA. Med 91 849 stillinger og en median grunnlønn på $ 46 500, er byen et flott sted for unge fagpersoner som leter etter jobber, eller for de som leter etter endring av natur. Noen av de hotteste jobbene i området inkluderer økonomisk rådgiver, sykepleier og lagerassistent.

De store takeawayene for teknologiledere:

 • De tre største byene som er verdt å flytte til for å være en jobb, er Pittsburgh, PA; St. Louis, MO; og Indianapolis, IN. - Glassdoor, 2018
 • Hvorvidt en by er verdt å flytte til eller ikke, avhenger av ansettelsesmuligheter, levekostnader og arbeidsglede. - Glassdoor, 2018

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com