De beste tipsene og verktøyene for prosjektledere

Tips for hvordan du kan bli prosjektleder I dette introet til TechRepublic hvordan du blir en prosjektleder jukseark, diskuterer Alison DeNisco Rayome hva jobben innebærer, hvorfor det er etterspurt, ferdigheter som trengs, intervjuspørsmål og mer.

Det var en tid da det å være prosjektleder ble ansett som en takknemlig oppgave, dvs. alt ansvaret, ingen av fordelene. Heldigvis for de hardtarbeidende PMene, er det mer enn nok teknologiske fremskritt for å utvikle, implementere og fullføre prosjekter for å oppfylle kundenes spesifikasjoner, men likevel opprettholde et kollegialt arbeidsmiljø.

Alex Fly, administrerende direktør i AI-løsningsleverandøren Quickpath, sa til TechRepublic i august at AI-prosjektenes beste praksis er det han omtaler som de "tre R-ene" for kunstig intelligens: Belønning, risiko og beredskap.

Starte og bygge oppstart: En grunnleggerguide (gratis PDF)

"Mål resultatene dine mot dine mål og forventninger, " sa Fly. "Hvis din første innsats ikke oppnår det du vil, kan du avgrense modellene. Perfeksjon av en AI-applikasjon er en iterativ prosess med kontinuerlig forbedring. Ved trinnvis å forbedre resultatene reduserer du risikoen for å gi unøyaktige resultater." Han siterer gjennomsiktighet, beredskap og kundeforhold, og konkluderte med at "En sunn tilnærming med en hvilken som helst ny AI er en 'krype, gå og løpe, '" sa Fly, som avslører om organisasjonen er klar for endring, hvis AI vil gi riktige resultater og "hvis du har de riktige dataene for AI-algoritmene å operere på."

Det er slikt som "de rette" menneskene

Det er aspekter ved hver jobb, i enhver bransje, som regnes som den ordspråklige "overalt", som spenner over ethvert arbeidsmiljø. Selvfølgelig starter dette området med de rette menneskene. Med andre ord, mens ferdighetssettet varierer mellom noen som jobber med å utvikle ny programvare og en annen som selger duft på Bloomingdales, trenger du utvilsomt de riktige menneskene som jobber rundt deg, så vel som hverandre.

Som prosjektleder er du bare så god som den siste personen du brakte med på teamet ditt. Ikke hastverk gjennom prosessen. Selv om teknologisk arbeid ikke nødvendigvis er like personlighetsdrevet som andre jobber, er det viktig å finne en god temperamentbalanse, spesielt når du jobber med en stram tidsfrist og med dyktige mennesker med ulike kompetanseområder.

20 prosjektledelsesbøker å lese nå

Komfortabel kultur

Når du har valgt personellet som utgjør teamet ditt, ligger onus på deg, prosjektleder, for å dyrke en bedriftskultur som bidrar til produktivitet. Heldigvis ønsker teknologibransjen å hjelpe deg. Tech Republic's Macy Bayern redegjorde for hvilke typer teknologi som er tilgjengelige for PM, og siterer de tre hovedtyper som

 • Robot prosessautomatisering

 • Forsterkningslæring

 • Maskinlæring

Representanter kan alltid forbedre kvaliteten på arbeidet, og disse inkluderer

 • Anti-partiske løsninger

 • Ekspert-systemer

 • Kunnskapsbaserte systemer

  10 tips for å hjelpe brukerne dine å følge IT-dokumentasjon (gratis PDF)

Når det gjelder innovasjon, er de mest vellykkede PMs

 • Alltid på, alltid nysgjerrig

 • Tilby alltid inkluderende ledelse

 • Ansetter alltid et fremtidssikkert talentbasseng (ser på neste ting, ferdigheter som kan overføres til neste prosjekt)

Agility-pris

De fleste aktive PMs vet at Agile PM-metodikk praktiseres i hele teknologibransjen, og tilbyr driftsmessige fordeler, tidsstyring og kvalitetsproduksjon. Den ble utviklet for prosjekter som krever betydelig fleksibilitet og hastighet, bestående av spurter eller kortleveringssykluser.

Agile PM er styrt av 12 prinsipper, betraktet som "Agile Manifesto"

 1. Kundetilfredshet ved tidlig og kontinuerlig levering av verdifull programvare.

 2. Velkommen til å endre krav, selv i sen utvikling.

 3. Arbeidsprogramvare leveres ofte (uker i stedet for måneder).

 4. Tett, daglig samarbeid mellom forretningsfolk og utviklere.

 5. Prosjekter er bygget rundt motiverte individer, som bør stole på.

 6. Ansikt til ansikt samtale er den beste formen for kommunikasjon (samlokalisering).

 7. Arbeidsprogramvare er det viktigste målet på fremgang.

 8. Bærekraftig utvikling, i stand til å opprettholde et konstant tempo.

 9. Kontinuerlig oppmerksomhet på teknisk dyktighet og god design.

 10. Enkelhet - kunsten å maksimere mengden arbeid som ikke er utført - er avgjørende.

 11. De beste arkitekturene, kravene og designene kommer fra selvorganiserende team.

 12. Regelmessig reflekterer teamet hvordan de kan bli mer effektive og tilpasser seg deretter.

Forskere ved KPMG sa at 70% av bedriftene hadde minst en prosjektfeil de siste 12 månedene, med 50% av de spurte som innrømmet sitt prosjekt konsekvent ikke klarte å oppnå og oppfylle mål. Løsningen: bedre organisering og planlegging.

Handelens verktøy

Alt det ovennevnte sa, det ville være for lite å ikke merke noe av det nyeste, så vel som den "beste" / må-ha teknologien for å hjelpe prosjektledere.

Styrets mentalitet

Kanban-tavler har blitt brukt i flere tiår - de er i utgangspunktet et arbeids- og arbeidsflytvisualiseringsverktøy som optimaliserer arbeidsflyten - og begynte som et hvitt brett / korktavle med klistrelapper / festede papirstykker, som alle kommuniserer status, fremdrift og problemer.

Zenkit

Prosjektledelsen og databasebyggeplattformen, som ble lansert i 2016, har nettopp gitt ut Subtasks, Hierarchy view og andre filtre som selskapet sier vil gi klarhet og fokus til det ofte overfylte Kanban-styret.

"Vi har alltid vært store fans av Kanban-styrene, men innså at deres manglende struktur kan forårsake overfylt og forvirrende, " sier Zenkit-administrerende direktør Martin Welker. "Ved en tilfeldighet fant vi løsningen på dette problemet: hierarkiske filtre, mens vi arbeidet med de nye deloppgavefunksjonene. De er en intuitiv måte å raskt finne relaterte oppgaver eller få oversikt over sentrale oppgaver."

Zenkit har også introdusert en "Organisasjoner" -funksjon, "som gjør det mulig for store organisasjoner å administrere brukere gjennom sine eksisterende identitetsleverandører med støtte for SAML-basert SSO og levering via SCIM, " sa en talsperson.

Forsikre deg med Docker

En Docker-beholder kan forenkle utfordringene ved å installere det gratis åpen kildekodeverktøyet og nettverksstyringssystemet Netbox (ideell for travle datasenteradministrator). Den er designet for å gjøre oppretting, distribusjon og applikasjonskjøringer enklere å lage. Docker bruker virtualisering på OS-nivå for å "levere" programvare i pakker som kalles "container". Beholdere pakker separate konfigurasjoner, biblioteker og programvarefiler, men kan likevel "kommunisere" med hverandre.

Crokage

Det nye verktøyet Crokage er en løsning som hjelper utviklere å "analysere de 27 millioner svarene på plattformen for å finne den de trenger for å fikse koden sin, " bemerket en fersk artikkel om TR.

Du skal passere

Pust et lettelsens sukk over at det er mange gode alternativer for passordbehandlere. TechRepublic Ed Bott sier imidlertid at "to plattformverktøy stiger over resten, takket være deres utmerkede støtte for bedriftsnettverk, " LastPass og RoboForm

Det er viktig å kommunisere

De mest populære språkene, i henhold til verdens største organisasjon for ingeniørvitenskap og anvendt vitenskap: Python er nr. 1, men på den raskt økende kommer Julia. Sørg for at du ansetter ansatte som er flytende.

Kodespråk må du vurdere

RedMonk sa at populariteten til JavaScript har ført til at TypeScript har blitt et mer populært kodespråk.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com