Bygg miljøbevissthet inn i IT-prosjektene dine

Moteverdenen kan virke som et lite sannsynlig sted for en IT-prosjektleder å lete etter inspirasjon rundt miljøbevissthet, men det er et godt eksempel på en industri som tradisjonelt var motvillig til å gjøre de nødvendige endringene. Bruken av organisk bomull ble for eksempel sett på som en kjepphest, og flertallet av produsentene hevdet at det ikke var økonomisk å produsere varer i nærheten av hjemmet på grunn av de høyere arbeidskraftskostnadene og (ironisk nok) den høyere kvaliteten på produktet, som ville gjøre det for dyrt for forbrukeren. Ved å ta små, gradvise skritt, er motebransjen i riktig retning.

Noen ganger kan det være umulig å nå et utfordrende mål når det blir sett på som et stort sprang, men prosjektledere vet at arbeidet må deles inn i en serie mindre trinn for å oppnå suksess. Så hvis du tror at organisasjonen din eller IT-bransjen aldri vil ta miljøspørsmål på alvor, kan du ta feil, og husk at det bare tar en person å begynne å bygge miljøbevissthet i prosjektene sine for å sette i gang endringer.

Bygg miljøbevissthet i prosjektplanen din

Miljøbevissthet i IT-prosjekter handler ikke bare om å resirkulere papirarbeid, bruke nettbaserte samarbeidsverktøy for å minimere papirarbeid, eller videokonferanser i stedet for å komme på et plan for et møte i en annen del av verden, det handler også om å legge inn miljøvennlighet i prosjektprosesser og fremme bærekraft i disse prosessene.

Ved starten av IT-prosjektene dine, bør du forplikte deg til å være miljøvennlig i alle ledd og gjøre miljøbevissthet til et suksesskriterium. Miljøvennlige produksjonsmetoder har potensial til å spare kostnader ved å bruke mer drivstoffeffektivt utstyr.

I tillegg bør du bygge gjenbruk i prosjektplanen din, slik at du kan få mer ut av produktet så vel som utstyret som brukes til å lage det. Hvis du ikke kan bruke gjenstandene i organisasjonen på nytt, bør du sørge for at den blir resirkulert eller gitt til en verdig sak i stedet for å bli dumpet.

Les også på TechRepublic: Vurder grønn prosjektledelse for prosjektene dine og 10 tips for implementering av grønn IT

Fortell oss hva du tenker

Hvor viktig er det for en IT-prosjektleder å ha en miljøbevisst? Tror du at integrering av miljøvennlig praksis i IT-arbeidet ditt kan være en fordel for din virksomhet, din karriere eller deg selv? Vei inn dette emnet i diskusjonen.

© Copyright 2020 | mobilegn.com