CES 2020: ASUS debuterer ny skjerm, netting-ruter og tilbehør

CES 2020: Asus debuterer den nye skjermen, nettverksruteren og tilbehøret. Asus presenterte nye verktøy for forretningsfolk på CES 2020.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Teena Maddox fra TechRepublic snakket med Jackie Hsu fra ASUS på CES 2020 om noen av de nye varene ASUS har kunngjort for forretningsbruk. Følgende er et redigert utskrift av samtalen deres.

Jackie Hsu: ASUS har mange flotte produkter i dag lansering på CES. Som folk vet er vi den verdensomspennende mobilprodusenten i årevis. Definitivt at du kan finne mange av våre flotte hovedkort på standen vår, men i dag vil jeg introdusere ikke bare hovedkort, men noe mer.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon)

Det første produktet jeg vil si er vårt siste nettverksrutersystem. For folk har de sannsynligvis to typer valg hvis de trenger Wi-Fi-løsning hjemme, den ene er en ytelsesruter, og den andre en nettverksruteren. Folk velger en nettveksler, og noen ganger har de ikke produktkunnskap for å sette opp de veldig kompliserte prosessene, det er derfor de velger nett. Men det største problemet for en vanlig nett-ruter er signalstyrken.

Normalt er signalstyrken ikke så god som en ytelsesruter, men fra ASUS løser ZenWiFi-nett-router-systemet alle problemene fordi nummer én er installasjonen vår veldig enkel, bare en, to, tre. Så er alle tingene gjort av ASUS. For det andre er signalstyrken vår veldig bra. Enda bedre enn andre konkurrenters ytelsesrutere, kan du prøve det.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon)

Da er det andre produktet jeg vil introdusere den bærbare skjermen. For de fleste forretningsbrukere har de på kontorer ikke bare den store stasjonære skjermen, eller de kan ha en bærbar skjerm, men noen ganger har de også den andre skjermen fordi de ønsker å øke produktiviteten, men hva med veien?

Hvis du er på forretningsreise som i dag, er vi alle i Vegas, så vi har ikke utvidede skjermer. Det er greit hvis du har denne bærbare skjermen. Totalvekten er bare 240 gram, veldig tynn og lett. Hvis du legger den i bagasjen, vil ikke den øke for mye av vekten din, så det er veldig praktisk.

Snakker om bærbare brukere i dag, på grunn av den tynne og lette formfaktoreiendommen, er kapasiteten på lagringsplassen din begrenset. Det kan bare være 256 GB eller 512 GB. Hvis du trenger å ta litt videoopptak, litt fotografering, så er veldig raskt kapasiteten din full. Ingen bekymringer med ASUS ROG Strix Arion ekstern SSD-stasjon, du kan enkelt ta den med. Det er veldig lite, dimensjonsmessig, vektmessig, det er veldig lite og lett at du kan ta det med hele dagen.

Foruten disse produktene, har vi også en komplett produktserie av skjermen vår fra spillmonitor til ProArt-skjerm. Hvorfor jeg vil snakke om ProArt-skjerm mer er fordi innholdet i dag blomstrer. Alle kan være skapere, men mange bransjer deler også videoen sin.

Mange bransjefolk deler også videoene sine med andre mennesker, så absolutt må du ha en bedre skjerm for å produsere det bedre innholdet. Normalt kategoriserer vi disse skaperne i to typer kategorier. Den ene er 2D / 3D-redigering, den andre er video eller animasjon. ASUS har forskjellige produkter for å oppfylle sine forskjellige krav. Så du kan se våre komplette produkter i vår stand. For DIY-PCer er hovedkortet plattformen for hele systemet fordi alle komponentene må koble seg til hovedkortet. Derfor er vi alltid veldig stolte av at vi produserer det største hovedkortet.

For noen mennesker vil de faktisk spille eller utfordre seg selv til å ha de beste utøverne enn vennene sine. Så det skaper en interessant teknikk, såkalt overklokking. For å være ærlig, kan overklokking gi folk en viss prestasjon, fordi hvis du kjøper den samme komponenten, kan du overklokke den bedre, høyere frekvens, så får du bedre ytelse. Dessverre krever det også noe teknisk kunnskap. Noen hardcore brukere kan gjøre, men de fleste kan ikke gjøre det.

Ingen bekymringer, hvis du vil oppnå det, vil ASUS hjelpe deg. Nylig opprettet vi denne unike funksjonen, såkalt AI-overklokking. Vi bruker kunstig intelligens for å hjelpe deg med å overklokke hovedkortet, CPU-en din, hukommelsen din, ytelsen din. Så selv uten veldig dyp teknisk kunnskap, kan du gjøre en god jobb og presentere den beste ytelsen for vennene dine.

For forretningsfolk, eller for mange mennesker på kontorer, har de normalt en utvidet skjerm fordi de trenger bedre produktivitet. Men hva med på veien, ikke minst, på forretningsreisen? For eksempel er vi i dag alle i Vegas, og derfor har vi ikke en utvidet skjerm som kontoret vårt. Derfor trenger du å ta med denne typen bærbare skjermer. På hotellrommet ditt har du den bærbare datamaskinen, koble til denne bærbare skjermen med den bærbare datamaskinen. Da har du en dobbel skjerm som også opprettholder den beste ytelsen og også produktiviteten. Denne gangen ga ASUS ut den nyeste og den største bærbare skjermen, modellnavnet er MB16ACE. Hele vekten er bare 970 gram - den er veldig lett. Så du har både bekvemmeligheten og også ytelsesproduktiviteten sammen på veien.

La oss snakke om kontoret først. På kontorer er det forskjellige bruksscenarier. For eksempel gjør jeg alltid mye PowerPoint-redigering eller en Excel-beregning. Ett Excel-ark, hvor mange farger, hvor mange rader. Hvis skjermen er for liten, kan du definitivt ikke åpne ett Excel-ark og beregne veldig raskt. Derfor er en bredere skjerm med høyere oppløsning veldig viktig. For noen innholdsskapere på kontoret, for eksempel markedsføringsteamet vårt, har de designere, så de trenger definitivt å ha en såkalt innholdsskapingsmonitor, som kan gi dem en bedre fargenøyaktighet og også noe raskere, raskere responstid fordi de trenger å se hva de trenger. Det du ser er hva du får. Hvis fargenøyaktigheten din i dag ikke er veldig nøyaktig, genererer du innholdet, produserer du innholdet og skriver ut det.

Fargen er ikke den samme. Derfor deres bortkastet tid. For å være ærlig er ASUS veldig profesjonell. Vi vet at de som er i innholdsskapermarkedet, bør tilhøre to kategorier. Det ene er 2D / 3D, det andre er video og animasjon. Vi har forskjellige produkter for å oppfylle disse forskjellige kravene. En annen applikasjon er spill.

For spillere trenger de helt forskjellige ting. De trenger en raskere responstid, høyere oppdateringsfrekvens. I dag lanserer ASUS, en veldig kraftig og unik spillmonitor, som har en oppdateringsfrekvens på 360 Hz. Det er det høyeste i verden. Normalt kan folk se at den høyeste oppdateringsfrekvensmonitoren er 240 Hz. Det er 360. Dette er den eneste skjermen du kan finne i markedet. Med denne 360 ​​Hz er responstiden du kan se 4% raskere enn alle konkurrentene.

Så i spillet, hvis du kan være 4% raskere å svare på under skytingen eller handlingene, vil definitivt din vinnermulighet være mye høyere enn alle konkurrentene. Det er en annen bruk. Så kontorbruk, opprettelse eller spill er forskjellige typer. Foruten hovedmaskinen produserer ASUS også mye bra tilbehør. For bærbare brukere kan de ha veldig begrenset kapasitet på lagringsplassen. Det kan bare være 256 GB, 512 GB, det er alt. Hvis du har noen flere videoer eller bilder som bruker mye plass, er det ingen grunn til bekymring. Med ASUS, ROG Strix Arion, er det en ekstern SSD-harddisk. Med den eksterne SSD-en kan du enkelt oppgradere eller utvide lagringsplassen til 1 TB eller til og med 2 TB. Så det er veldig praktisk. Denne enheten har også ASUS Aura Sync-teknologi.

Med Aura Sync kan alle enhetene ha LED-lyseffekt samtidig. Noen ganger samarbeider vi også med noen spillutgivere. Så effekter i spillet kan vises på disse enhetene. Hvis du for eksempel skriver ut, viser Aura Sync rødt for å minne om at du skriver ut. Foruten denne eksterne SSD-stasjonen, har vi også noe som mus, tastatur og spillhodesett.

I dag er ett nytt produkt fra vår spillmuseserie Chakram. Så Chakram har en unik joystickfunksjon. Dette vil være den første og den eneste joystick-spillmus i verden. Med dette kan folk stille det inn som analog eller digital modus. Kontrollopplevelsen din vil være helt forskjellig fra den gjeldende musen du bruker. En til handler om vårt spillhodesett: Vår ROG Strix Go 2.4. Dette spillhodesettet har AI-teknologi, også. Så det kan filtrere bakgrunnslyden, såkalt støydemping for 500 000 forskjellige scenarier. Vennene dine kan høre lyden din veldig tydelig, eller til og med uten bakgrunnsstøy. Det er en ny teknologi ASUS implementerte AI-teknologien i våre produkter.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com