CES 2020: Lenovo ruller ut verdens første 5G bærbare

CES 2020: Lenovo lanserer verdens første 5G-bærbar PC Lenovo's Yoga 5G er verdens første PC som kan koble til et 5G-nettverk.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Tech Robepublics Karen Roby snakket med Johnson Jia, senior visepresident ved Lenovo, på CES 2020 om den nettopp annonserte Lenovo Yoga 5G bærbare datamaskinen. Følgende er et redigert utskrift av samtalen deres.

Johnson Jia: Alle sier at 2020 er året for 5G. Vi tror 5G vil ha betydelig innvirkning på teknologibransjen, og definitivt vil det gi mer verdi for forbrukerne. Generelt gir 5G bredbåndstilkoblingen, og med en super lav latens, og også med veldig bred dekning. Så det betyr at den kan støtte flere enheter for alltid å koble seg til internett, til skyen. Det betyr også at folk med andre enheter, for eksempel en PC, alltid er koblet til skyen, og at folk kan bruke sin PC med en lignende brukeropplevelse som deres telefon med 5G.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon)

Lenovo Yoga 5G er den første 5G bærbare datamaskinen i verden. I fjor på COMPUTEX Taipei la vi forhåndsvisning av portaltypen til dette produktet sammen med Qualcomm, og i år kunngjør vi offisielt dette produktet. Dette er et produkt vi aktiverte med Qualcomms SCX, 5G-datamaskinplattformen. Dette gir definitivt den ultra-raske internettforbindelsen en super lav ventetid. Vi tror at denne enheten vil hjelpe folk til å være veldig produktive og spare tid, og også ha det morsommere med 5G.

De kan laste ned en storstørrelsesfil superrask, og den er nesten mer enn 10 ganger raskere enn 4G. Og i mellomtiden kan vi ha en flerkanals videochat mens du er på farten og med høy kvalitet. Det skjer ikke med dagens teknologier, men med 5G vil folk få en mer unik opplevelse.

5G mobilnett: Et jukseark (gratis PDF) (TechRepublic)

Jeg tror både forbrukere og kommersielle kunder vil ha fordel av 5G. Definitivt for de daglige forbrukerne, kan de ha det morsommere med 5G. Men det hjelper også på den kommersielle siden fordi med 5G for eksempel en fjerndiagnostikk for helsetjenester vil være tilgjengelig.

Og i fremtiden kan en lege gjøre en diagnose eksternt med 5G og med big data og kan ha mye bedre forslag for folk.

Dette er definitivt bare en av de store kunngjøringene våre. Faktisk har vi mer enn 40 nye produkter vi kunngjorde denne gangen på CES.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com