CES 2020: Trendene og proffene for teknologisk virksomhet bør bry seg om

CES 2020: Trendene og teknologiske forretningsfordeler bør bry seg om Enterprise-teknologier som AI, dataanalyse og 5G, som ligger til grunn for de nyeste IoT-dingsene, smarte enhetene og autonome kjøretøyene og vil være på full visning på CES 2020.

På CES 2020 i Las Vegas snakket Karen Roby av TechRepublic med TechRepublic Editor i Chief Bill Detwiler og TechRepublic Associate Managing Editor Teena Maddox om temaene og produktene de ser mest frem til å dekke på konferansen. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Karen Roby: Hei alle sammen! Det er CES 2020, og vi er her i Las Vegas der mer enn 4500 utstillere vil være her for å vise frem all sin nye teknologi. Vi er så begeistret for dette, og to personer som ikke er fremmede for CES - Bill Detwiler og Teena Maddox - er her med meg for å snakke litt mer om hva vi ser frem til, hva vi kan forvente, og hvilken dekning vi kommer til å gi dere på ZDNet og TechRepublic. Bill, la oss begynne med publikum. Noen ting du gleder deg til å fortelle dem mer om og hva vi kommer til å se.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

All dekning av TechRepublic CES 2020

Bill Detwiler: Vi får ofte spørsmålet 'Hvorfor er TechRepublic og ZDNet og bedriftsmerker på CES, et forbrukerelektronikshow?' Vel, virkelig har CES blitt - og har vært det siste tiåret eller så - like mye om enterprise tech som det handler om forbrukerteknologi, like mye om IoT, like mye om analytics og AI, som det handler om store TV-er og roboter.

Det er et par store trender som jeg er veldig spent på i år - en er 5G. Vi tror virkelig etter den første lanseringen i 2018, og det har vært noen få begrensede utgivelser av området, 2020 er året vi endelig kommer til å se at dette kommer til forbrukere i stor skala, og på bedriftssiden begynner virkelig å bli nettverkene som begynner å koble til noen av neste generasjons enheter, enten det er autonome kjøretøy, IoT, smarte byer, telemedisin. Så det er vi veldig spente på.

Og så er det selvfølgelig de store tre når det gjelder enterprise tech: Analytics, kunstig intelligens og skyen.

For bak alle de virkelig interessante dingsene og gizmosene som er her ute, ligger alle de enterprise teknologiene som vi snakket om, om det går av en sky og gjør prosessering i skyen, om det er algoritmene som analyserer dataene som blir samlet inn av sensorene, uansett hva det er, er det enterprise tech bak alle tingene som folk ser her på showgulvet.

Til slutt, for oss, handler det egentlig om forbruk av IT. Det er mye teknologi her på utstillingen, enten det er en smart-TV som kan være inkludert i et konferanserom eller stemmeaktivert teknologi som selgere kan ha på telefonene sine eller som feltarbeidere kan bruke med augmented reality (AR), hjelmer. og drivstoffarbeidere kan bruke. Mye av den teknologien som vises her, vil etter hvert komme seg inn på arbeidsplassen.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon)

Karen Roby: Ja, absolutt, og som vi nevnte, Bill, er ting fortsatt under bygging. Alle samler fremdeles alt sammen. Men Teena, du har sett litt på noen ting. Så hva er du virkelig spent på å dekke?

Teena Maddox: Vel, dette er mitt sjette år her. Akkurat nå står vi i Sands Expo Center, og nettopp dette er et eksempel på hvor store ting har blitt fordi det første året mitt her var ganske lite. Det var bare wearables, litt søvn tech, og nå er det enormt og alle kommer til Sands. Selv om LVCC fortsatt er stor, er dette slags hvor sentrum for alt er. De har søvnteknologi her, de har bærbare klær, de gjør bare slags her. Skiltene sier digitale penger og helse og kondisjon. Det er bare litt av alt.

Jeg tok allerede et sniktitt på en av suitene og så at AR-briller kommer til å være overalt, VR-briller. De gjør det mulig å gjøre alt mulig med stemmeassistanse, som de gjorde det også i fortiden, men nå ser det ut til at det faktisk fungerer veldig bra og knytter seg til alle de andre tingene vi har. Det er mange smarte skjermer på kontoret som virker som de kommer til å fungere bra.

Så jeg kommer til å se på disse og se hvordan de kan fungere for leserne våre. Og en annen ting, det er mange mobilitetsenheter for første mil / siste mil. Segway har noen kule ting de gjør med elektriske transportører. En annen ting som jeg synes er kult: 5G. I fjor var den store 5G CES, men nå skal vi se hvor den faktisk fungerer. Vi har allerede skrevet på TechRepublic om Dells nye Latitude som har 5G innebygd. Så sånt. AI er i alt fra tannbørster til treningsapparater. Trenger vi det der? Jeg vet ikke, men vi skal skrive om det.

Jeg liker å lage et galleri som heter rare og sprø, så følg med for det fordi jeg alltid liker å grave opp de kuleste tingene jeg kan finne her på CES. Noe av det jeg alltid viser mange kule ting på er CES Unveiled, der det er alle de nyeste innovative produktene, inkludert mange av de store prisvinnerne på utstillingen. Så det er noe av det mest populære vi gjør på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com