Cisco trekker inn CCIE Voice, men deretter tenker den på nytt

Enten du tenker på å spesialisere deg i å jobbe med Cisco-produkter eller bare utvide det generelle ferdighetssettet, gjør allverdens av Cisco sine produkter og tjenester selskapets IT-sertifiseringer til en viktig del av å utvikle dine grunnleggende ferdigheter som IT-profesjonell.

29. mai 2013 kunngjorde Cisco det nye CCIE Collaboration-sporet (basert på CCIE Voice cert). Mange CCIE-er har følt at CCIE Voice cert trengte en ny blåkopi for en stund og var opprinnelig begeistret for denne nyheten. Men så leste de dette på Cisco-siden:

CCIE Voice går av med pensjon og det nye CCIE-samarbeidet vil bli standarden for telekom, enhetlig kommunikasjon og videoprofesjonelle. CCIE Voice-sertifisering trekkes tilbake fra 14. februar 2014.

Dette skremte CCIE-er fordi det betydde at hvis du hadde en CCIE-stemme, ville du forbli en CCIE-stemme, og hvis du ønsket å bli anerkjent som et CCIE-samarbeid, måtte du gå gjennom hele laboratorieprosessen igjen.

I tillegg trodde mange at problemet lå i oppfatningen. CCIE-stemmesertiene ble ikke borte - du kan beholde dem på ubestemt tid hvis du fornyer hvert annet år. Problemet var at siden CCIE Voice ville bli "pensjonert", på gjenopptak, ville den se ut som gammel og arcane i forhold til CCIE Collaboration-sporet.

Her er en god diskusjon som dukket opp om problemene folk hadde med endringen.

Men i et trekk som virker enestående i teknologiverdenen, lyttet Cisco til tilbakemeldingene fra CCIE-er og bestemte seg for å revurdere CCIE-samarbeidskravene. Her er kunngjøringen på Cisco-siden:

Vi lytter til tilbakemeldingene fra vårt verdsatte CCIE-samfunn, og vil tilpasse kravene til CCIE-samarbeidet. Som en rask forhåndsvisning av utviklingen av CCIE Collaboration-sertifiseringen, vil en nåværende innehaver av CCIE Voice-betegnelsen nå kunne migrere til en CCIE Collaboration-legitimasjon ved å kun ta CCIE Collaboration skriftlig eksamen. Vi setter pris på all den gode tilbakemeldingen og tålmodigheten til samfunnet mens vi oppdaterer nettsidene våre for å gjenspeile denne endringen. Vi vil videreformidle ytterligere detaljer om denne modifikasjonen så snart som mulig.

La dette være en leksjon for andre selskaper om hvordan de kan ta retning fra sine partnere og kunder.

© Copyright 2021 | mobilegn.com