Cisco avdekker ny ruter for å drive video: Store forventninger fremover

Cisco kunngjorde i dag en betydelig kunngjøring i sitt forsøk på å oppgradere Internett som vi kjenner, og lanserte en ny nettverksruter som har makt og kapasitet til å håndtere kravene til neste generasjons Internett.

Produktet er Cisco CRS-3 Carrier Routing System, som er designet for å være "grunnlaget" for neste generasjons Internett, et som kan sette tempoet for videovekst. Enheten lover mer enn 12 ganger trafikkapasiteten til det nærmeste konkurrerende systemet, med opptil 322 terabits per sekund. Hvor raskt er det? Selskapet sa at det gjør det mulig å laste ned hele den trykte samlingen av Library of Congress på litt over ett sekund.

OK, det er raskt - men hvorfor trenger vi denne typen hastighet og kapasitet?

Dette handler mindre om Internett som kobler nett surfere; Dette handler om internettets ryggrad - en forsterket rørledning som overskrider den typen kraft vi faktisk trenger i dag, men forbereder oss på veksten som vil komme fra Internett når det gjelder video og avansert kommunikasjon.

Selskapet sa også at AT&T nylig testet CRS-3 i en vellykket gjennomføring av et feltforsøk med nettverksteknologi på 100 Gigabit. CRS-3 er for tiden i andre feltforsøk.

I en kunngjøring fra Webcast snakket administrerende direktør John Chambers om hvordan endrede behov driver denne etterspørselen. Dette handler om å imøtekomme behovene til en fremtidig generasjon brukere, dagens barn som allerede ser video og kommunikasjon som en del av våre tilkoblede liv,

Dette handler også om vertikaler som helsehjelp eller utdanning eller myndigheter og deres behov for ikke bare å koble seg til hverandre for forbedret kommunikasjon, men også med kundene. På forretningsfronten handler dette om teknologien som vil endre alt fra virtualisering til samarbeid.

John Chambers sier at dette er et skritt i at Cisco flytter bort fra å være nettopp rørlegger på Internett til å være en forretningspartner, og rådgiver for hvordan man kan gi nytt liv til nye teknologier. Chambers har lenge sagt at nettverket er kjernen på Internett.

Det som var morsomt var at Chambers erkjente at denne kunngjøringen ikke ville snu mange hoder blant internettbrukere på forbrukernivå. Det er kjedelige ryggradssaker for forbrukere - men det setter scenen for internettopplevelsen for fremtiden.

Når det gjelder Ciscos forsøk på å trekke oppmerksomhet til denne nyheten, så det ut til at selskapet tok en side fra Apples spillbok - og jeg vet ikke at den var så effektiv. Cisco sendte ut en pressemelding i går der de inviterte tech-pressen til en online begivenhet for en kunngjøring som ville "forandre Internett for alltid."

Dette var imidlertid litt stivt - ledere som satt rundt et bord med en annen exec på storskjerm, via Ciscos telepresence-teknologi. På noen måter er dette fremtidens pressekonferanse - en "uformell" setting der ledere sitter og snakker om hvor evolusjonært det nye tilbudet er mens vi alle innretter oss på.

Bare ved selve kunngjøringen var denne hypen litt mer enn det som ble levert. Visst, nyhetene er viktige for den endrede rollen til Internett - men det er ingen iPad-kunngjøring. Og når vi plukket opp nyhetskjøttet, var det virkelig ikke mye mer der - det var ikke som Chambers plukket ned i en feil komfortabel skinnstol for å demonstrere teknologien slik Steve Jobs kan gjøre.

© Copyright 2021 | mobilegn.com