Forbrukere som kryper og kikker, avslører HPs undersøkelse

Topp 5 måter å beskytte personvernet ditt Fra å stoppe tredjepartssporere til bare å få en ny nettleser, teller Tom Merritt de fem beste måtene å beskytte personvernet på nettet.

Om fristelsen er for stor eller en refleksjon av menneskers naturlige nosiness, krypning og kikking på medarbeidere er sjokkerende vanlig. Tre av fire sysselsatte amerikanere innrømmer å krype eller sjekke ut andres dataskjerm, viser en fersk HP-undersøkelse som ble utført som en del av National Cybersecurity Awareness Month (NCSAM).

Ved å avsløre hva HP kaller forbrukernes "hemmelige oppførsel", ble undersøkelsen designet for å analysere hvordan menneskelig atferd påvirker forretningsmessige og personlige beslutninger og demonstrerer behovet for online personvern for å utvikle seg. Data blir ikke stjålet direkte, men en invasjon av personvern er et slags hackerangrep.

I tillegg innrømmer 73% å kikke og se på ikke-pålagte dokumenter i delte kontorskriverbrett; 73% kryper også på medarbeidernes datamaskin- eller telefonskjerm.

Mastermind con man bak Catch Me If You Can snakker cybersecurity (TechRepublic download)

Og uansett om de vet at det er i sin egen menneskelige natur eller kyniske mistanke, bekymrer 83% av alle amerikanere seg og begrenser det de ser på i offentligheten, fordi de er opptatt av hva andre kan se på skjermene sine. Med tanke på hvor raskt noen kan bli utsatt på sosiale medier, er det ikke overraskende, som demonstrert av en nylig viral TikTok, der noen tok et bilde av en fyr som studerer Porn Hub på en offentlig datamaskin på biblioteket.

Å kikke på en annens skjerm hjemme, på jobb eller på en pendel er langt mer vanlig enn tenkt, røpet HP-undersøkelsen, som var sammensatt av 3000 generelle forbrukere, og 1500 kontorarbeidere over hele Canada, Storbritannia og USA.

Amerikanere, ser det ut til, ønsker å holde sine personlige ting personlige, bekymre seg for hva andre som ser hva de ser på, og likevel innrømmer åtte av ti å ha en vanskelig tid med å se bort fra en annens skjerm når muligheten byr seg. Nesten 50% av de spurte innrømmer å offentlig se seg selv eller fange andre som ser på "ikke trygt for arbeid" (NSFW) innhold.

På jobben skynder nesten 50% av kontorarbeidere seg når de skriver ut noe personlig, til skriveren før en kollega kan se det. Kanskje er denne paranoiaen validert, for til tross for godartet intensjon, kryper en av fem mennesker når de tror de kan tjene på det.

Kontoransatte er opportunistiske, da 44% innrømmer at de ville se på, lage en kopi, ta et bilde eller ta det faktiske dokumentet i skriverskuffen. Et usunt arbeidsmiljø er resultatet av distraksjonen (fra arbeidet) av å måtte beskytte personvernet. Videre sier åtte av ti at de skjuler skjermene sine for medarbeidere, fire av 10 føler at de ikke kan se på hva de vil fordi en medarbeider kan se skjermene sine, og de blir nervøse når en varsling dukker opp mens de viser sine medarbeidere sine skjermer. Én av tre arbeidere kryper sannsynligvis under et kontormøte, og halvparten vil sannsynligvis krype mens de går på kontoret.

Online hackere er forståelig nok en bekymring for syv til 10 amerikanere, og 73% sier opp for å bli kompromittert minst en gang. Amerikanere (65%) er mest bekymret for at deres personopplysninger blir kompromittert (64% av kanadiere og 61% av de britiske respondentene deler bekymringen).

En sjokkerende 76% av amerikanerne (80% av Storbritannia) mener informasjonen deres, uten deres viten, allerede er blitt delt med en tredjepart. Mens rundt 38% av de i USA, 39% i Canada og 37% i Storbritannia sier at de ville føle seg mer krenket hvis noen lekket surfeloggen, enn om kredittkortinformasjonen deres var lekket. Tilsvarende svar ble gitt til en variant av spørsmålet; de ville føle seg mer krenket hvis Google-søkene deres ble avslørt enn kredittkortinformasjonen deres.

Bekymringen er reell: 82% av amerikanerne tror at personvernet deres kan bli kompromittert, og at noen kan være i stand til å få personlig informasjon ved bare å se på skjermen.

Spesiell rapport: En vinnende strategi for cybersecurity (gratis PDF)

Undersøkelsen avdekket også at Gen Z er de mest selvbevisste - de er de største klipperne og de mest bevisste på risikoen. Og det er fremmede som folk bekymrer seg for å se på skjermen sin (73%). De bekymrer seg mindre for sine betydningsfulle andre (19%), til tross for at 54% av fremmede sannsynligvis ser på skjermen deres, men hele 80% av betydelige andres er.

Og den dype bekymringen for å beskytte personvernet blir stadig vanskeligere, sier 77% av amerikanerne, og 84% av de britiske respondentene.

De fleste respondenter føler seg forsvarsløse mot snikende og kikkende oppførsel, og ser etter produsenter av datamaskiner og skrivere for å hjelpe dem med å kontrollere personvernet med innebygde sikkerhetsfunksjoner. Et flertall (78% av forbrukerne) sier at de vil kjøpe en datamaskin med bedre sikkerhetsfunksjoner (for eksempel HPs Webcam Kill Kill Switch, Sure View og Secure Print, som du finner på HP Specter og HP ENVY bærbare datamaskiner. De fleste respondenter (72% ) skulle ønske de kunne trykke på en knapp som forhindrer andre fra å se skjermene sine, og (66%) vil at bærbare produsenter skal gjøre det vanskeligere for andre å se skjermene sine.

Er ingensteds trygge for creepers og kikere? En av tre vil sannsynligvis krype på kollektivtransport og hjemme, seks av 10 med fly, og tre av 10 mens de venter i kø. Seks av ti sier at de ikke kan hjelpe det, fem av 10 gir "naturlig nysgjerrighet, " fire av 10 gjør det "for moro skyld" og for tilkobling (dvs. hvor like er deres liv med mine?), Mens bare to av ti mistenker uekte oppførsel.

Så se på måter å plassere datamaskinen på jobben eller i programvaren for personvern, for la oss innse det, dine kolleger kan ikke hjelpe seg selv.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com