Dell Tech Summit: Autonom infrastruktur, modeller for tjenester og samfunnsendringer

Dell Tech Summit: Autonom infrastruktur, modeller for tjenester og samfunnsendringer Teknigiganten fremhevet Dell EMC PowerOne, Dell Technologies on Demand og bærekraftsmål på sin åpningskonferanse i Austin.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Dell kunngjorde to nye tjenester - Dell EMC PowerOne og Dell Technologies on Demand - under hovedåpningen på Dell Technologies Summit tirsdag. Michael Dell, styreleder og administrerende direktør i Dell Technologies, tok scenen for å etablere det overordnede konferansetemaet: Det neste dataåret, der data vil bli omgjort til handling de neste ti årene.

"Vi skynder oss raskt frem til en tilkoblet og intelligent verden, ettersom 5G kommer rundt hjørnet, sammen med kunstig intelligens, maskinlæring, dyp læring og nevrale nettverk, " sa Dell ved hovedtalen. "Alle fysiske aspekter blir instrumenterte og koblet og digitalisert. Det skaper denne strømmen av data i det digitale universet; det er overalt og i alt. Det er i våre hjem, bygninger eller biler eller i hele verden. Dette er den digitale transformasjonen. "

I 2007 besto hele mobilnettet i USA av 86 petabyte med data, men i dag beveger 86 petabyte seg over mobilnettet på 18 timer. Ti år fra nå vil 86 petabyte bevege seg over mobilnettet på bare 10 minutter. "Dette er grunnen til at vi kaller det det neste dat tiåret, " sa Dell ved grunntonen.

Spesiell rapport: Fremtiden til Everything as a Service (gratis PDF) (TechRepublic)

"Dell har alltid handlet om en kultur for teknologioptimisme, at det forsterker menneskets potensial." Med Dell Power One og Dell Tech on Demand håper selskapet å fortsette sin ide om å demokratisere tilgangen til teknologi, sa Dell.

Sammen med disse tjenestene la Dell også vekt på selskapets press for samfunnsendring i sin 2030 Progress Made Real-plan. "Målene våre er sentrert rundt fire områder: Å fremme bærekraft, dyrke inkludering, transformere liv og opprettholde etikk og personvern av data, " sa han.

For å hjelpe til med å dyrke effektiviteten i forretningsmiljøet introduserte Dell EMC PowerOne, en autonom infrastruktur som kan automatisere tusenvis av manuelle oppgaver.

Dell EMC PowerOne

Dell EMC PowerOne er Dells siste autonome infrastrukturplattform, som integrerer PowerEdge-beregning, PowerMax-lagring, PowerSwitch-nettverk og VMware-virtualisering i et enhetlig system utstyrt med en intelligensmotor for å automatisere manuelle trinn, sier John Roese, president og teknologisjef for produkt og drift. hos Dell Technologies, under grunntonen.

"Power One er Dell Technologies oppstartet som et alt-i-ett autonomt system, " sa Roese ved grunntonen. "Det er første gang etter at vi har gjort det slutt for å avslutte produktoppdatering av infrastrukturproduktene våre at vi setter sammen alle de merkede produktene i en ny form for et nytt system. Og det systemet har virkelig ett mål, å bygge infrastruktur på en måte som er friksjonsfri og lite anstrengelse og enkel sammenlignet med dagens status quo. "

Bilde: Dell

"Når vi ser på noen av de viktigste trendene som skjer innen IT og datasentre, er selvfølgelig IT-organisasjoner under mye press for å levere skylignende utfall, " sa Jon Siegel, leder for produktmarkedsføring for nettverk og løsninger hos Dell . "Status quo-tilnærmingen for å bygge sitt eget datasenter kan ganske enkelt ikke følge med kravene fra skyen. I følge en fersk undersøkelse av foretaksstrategigrupper, ser hele 93% av organisasjonene sine IT-miljøer nå som like eller mer kompleks enn for bare to år siden. "

Kompleksitet er fienden for organisasjoner, men automatisering er svaret for å eliminere kompleksiteter, og Dell EMC PowerOne kan hjelpe bedrifter med å navigere i sine kompleksiteter og låse opp datamaskinens makt, sa Siegel.

Senteret i PowerOnes autonome operasjoner er en automatiseringsmotor, som bruker Kubernetes mikroservicearkitektur og Ansible arbeidsflyter for å automatisere monotone oppgaver og hjelpe brukeren, sa Roese ved hovedtonen.

EMC PowerOne leverer virksomheten med et enkelt systemnivå for applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API), slik at brukere kan danne målspesifikke ressurser. API hjelper til med å redusere antall klikk som er nødvendige for å kontrollere forskjellige styringssystemer, la Roese til ved grunntonen.

Alt-i-ett-systemet er en av de største fordelene med EMC PowerOne. Det "samler hele hele vår Dell EMC kraftportefølje på tvers av lagringssystemet for nettverks- og databeskyttelseslinjer, kombinert med VMware-virtualisering til en enkelt pakke: Fabrikkinstallert, administrert, vedlikeholdt og støttet som en, " sa Siegel.

Andre fordeler er dens autonome operasjoner, som lar brukerne velge ønsket resultat og lar PowerOne gjøre resten, sammen med dets fleksible forbruk. PowerOne slutter seg til Dell Tech Cloud-porteføljen, forenkler veien til hybridsky, og tilbys under den nye Dell Technologies on Demand - Dells andre store kunngjøring om tjenester, sa Roese under hovednotatet.

Under Dell Technologies on Demand betaler brukere av PowerOne bare for tjenesten når de bruker den. "Dette hjelper virkelig kundene med å gi dem fleksibilitet for en skylignende opplevelse og gjøre dem i stand til å skifte utgifter fra en cap-ex-type til op-ex på en mer forutsigbar, fornuftig måte, " sa Siegel.

Dell EMC PowerOne vil være tilgjengelig 22. november.

Dell Technologies on Demand

Under hovednotatet kunngjorde Jeff Clark, visepresident for produkter og drift hos Dell Technologies Dell Technologies on Demand. Det nye systemet har som mål å "låse opp det fulle potensialet for data i løpet av det neste data-tiåret, " sa Clark.

Cloud computings popularitet er forankret i sine modeller som tjenester - programvare-som-en-tjeneste (SaaS), plattform-som-en-tjeneste (PaaS) og infrastruktur-som-tjeneste (IaaS) - som tillater brukere å betale for tjenester på forespørsel, eller etter behov.

"Når vi møter kunder over hele verden, prøver de virkelig å bli en mer digitalisert organisasjon, " sa Sam Grocot, seniordirektør og leder for produktmarkedsføringsorganisasjon hos Dell. "Og de bruker teknologi for å utvikle IT-infrastruktur, drift og prosesser. Når de evaluerer infrastrukturkapasiteter, leter virksomheter etter forskjellige måter å faktisk konsumere den teknologien. De vil ha fleksible forbruksløsninger for mer forutsigbart å planlegge IT-utgifter og betale for bare teknologien som brukes. "

Denne modellen presenterer fleksible betalingsalternativer over hele Dell-infrastrukturbunken, programvaredefinerte og hybrid skyløsninger, sammen med moderne databeskyttelse, PC og digitale arbeidsplasser, sa Clark ved hovedtaler.

On-demand-modellen tilbyr tre forbruksmodeller for betaling per bruk, inkludert Pay As You Grow, Flex On Demand og Data Center Utility. Pay As You Grow lar brukere betale på distribusjonsplaner; Flex On Demand tilbyr månedlige betalingsløsninger over hele Dells portefølje; og Data Center Utility leverer mest tilpassing for å dekke forretningskrav i hele økosystemet, sa Grocot.

"Kunder kan skalere opp eller ned som ønsket kapasitet levert etter behov. Innkjøp er strømlinjeformet og automatisert. Fakturering er forenklet, rapportering er standardisert og administrerte tjenester leveres ofte som en del av denne totale løsningen, " sa Grocot. "Så det strukturerte fleksible forbruket vårt hjelper organisasjoner med et mer forutsigbart budsjett for IT-utgifter. Betal for teknologien når den brukes, og oppnå optimale totale eierkostnader over hele teknologiens livssyklus."

Både EMC Power One og Dell Tech on Demand er "rettet mot å hjelpe kunder lettere å konsumere lokal infrastruktur som en del av deres hybridskystrategi, " sa Siegel.

Dell hjelper ikke bare bedriften med å vokse teknologisk, men også sosialt.

Dells samfunnsendringsinitiativer

På Dell Technologies Summit kunngjorde selskapet også selskapets mål for sosial innvirkning. Initiativene er oppsummert i Dells 2030 Progress Made Real-plan fra 2030, som skisserer hvordan teknikk, data og den menneskelige ånd kan føre til konkrete forandringer, sa Dell ved hovedtaler.

"Vi har forstått i lang tid at den helhetlige virkningen av Dell på planeten er veldig betydelig, og det har alltid vært viktig for oss som selskap, " sa Dell ved hovedtaler. "I flere tiår, før noen virkelig ga oppmerksomhet, ledet vi på områder som resirkulering, bærekraftig forsyningskjedestyring og åpenhet. Siden 2013 har teammedlemmene våre meldt frivillig arbeid innen fem millioner driftstimer i lokalsamfunn som vi driver. Mellom donasjoner av teammedlemmer og samsvar tilskudd, vi har samlet inn $ 244 millioner for verdige formål rundt om i verden. Det ligger i vårt DNA. "

I løpet av det neste tiåret vil Dell fortsette med dette oppdraget. Med fokus på å kultivere inkludering, forpliktet Dell seg til å ha 50% av selskapets globale arbeidsstyrke okkupert av kvinner, mens 40% av de globale lederne er kvinnelige. Dell vil også ha 25% av selskapets amerikanske arbeidsstyrke antatt av afroamerikanske og latinamerikanske teammedlemmer. Selskapet har også som mål å årlig utdanne 95% av alle teammedlemmer om ubevisst skjevhet, trakassering, mikroaggresjoner og privilegier, sa Dell ved grunntonen.

Et annet sosialt initiativ var Dells oppdrag å forandre liv. De tar sikte på å transformere 1000 ideelle organisasjoner digitalt og oppnå 75% deltakelse av teammedlemmer i veldedighet og frivillighet innen 2030, la Dell til.

Etikk og personvern ble også fremhevet i hovednotatet. Når teknologien utvikler seg, gjør det også flere trusselvektorer for nettkriminelle. For å hjelpe teammedlemmer med å holde dataene sine trygge automatiserer Dell datakontrollprosesser for å gjøre det lettere for kundene å få tilgang til, slette eller dele sine personlige data.

Til slutt tar Dell sikte på å fremme bærekraften ved å resirkulere et tilsvarende produkt for hvert produkt som er kjøpt, bruke 100% resirkulert eller fornybart materiale i all emballasje, og setter utslippsmål på tvers av anlegg for å redusere klimagassutslipp med 60% per enhet inntekter innen 2030, sa Dell til grunntonen.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

 • Hvordan bli programvareingeniør: Et jukseark (TechRepublic)
 • 10 gratis alternativer til Microsoft Word og Excel (TechRepublic nedlasting)
 • Velge din exit 7-strategi for Windows 7: Fire alternativer (TechRepublic Premium)
 • Microsoft Office 365 for virksomheten: Alt du trenger å vite (ZDNet)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Det krever arbeid å holde dataene dine private online. Disse appene kan hjelpe (CNET)
 • Må-lese dekning: Programmeringsspråk og karriereressurser for utviklere (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: Dell

© Copyright 2020 | mobilegn.com