Enterprise: 95 prosent velger iPad fremfor Android-nettbrett

Antallet selskaper som kommer i kø for å utfordre iPad vokser nesten hver uke. Og mens noen få selskaper som RIM og HP bruker sitt eget operativsystem for å drive nettbrettet, kjører de fleste av iPad-utfordrerne Android. Nye data utgitt av Good Technology viser imidlertid at bedriftskunder velger en iPad fremfor Android-nettbrett med en stor prosentandel.

I følge Goods fire måneder lange sammendrag av nyere aktiveringer av mobile enheter for den store stallen av bedriftskunder, tar nettbrett en voksende del av aktiveringspai, men blant disse tablettapplederne griper Apple iPad 95% av alle aktiveringer, mens svært få Android-nettbrett dukker opp i store selskaper. Faktisk overgikk iPad-aktiveringer Android-smarttelefonaktiveringer i bedriften de siste månedene, ifølge Good-dataene. Ta en titt på diagrammet nedenfor.

Good Technology har vært en bedriftsmessig mobilist siden midten av 2000-tallet da det hjalp mange selskaper med å distribuere og administrere Palm Treo-smarttelefoner. De siste årene har Good forskjøvet programvaren mot iPhone og Android smarttelefonutplasseringer. Den kan administrere begge typer enheter, så vel som de fleste andre mobile plattformer, og den kan administrere både IT-distribuerte enheter og kundeeide enheter. Foretak som ønsker stram kontroll over mobildataene, er avhengige av at selskaper som Good hjelper til å bygge bro mellom tradisjonell IT-praksis og moderne forbruksdrevne mobile enheter. Goods kunder inkluderer 182 av Fortune 500-selskaper og 49 av Fortune 100. Det kalles noen ganger "BlackBerry BES for resten av oss."

Det er interessant å merke seg at selv om Android fortsetter å oppnå markedsandeler i det samlede amerikanske mobilmarkedet, har det faktisk sklidd litt blant amerikanske foretak de siste månedene, ifølge Goods data.

Når det gjelder nettbrettbildet, sa John Herrema, Good's Senior VP for Corporate Strategy at Good Technology, "Omtrent halvparten av iPadene vi aktiverte i dette kvartalet var for finanssektoren." Diagrammet under viser fordelingen av distribusjoner på tvers av forskjellige bransjer.

Good ga også noen ekstra kommentarer til

Generelt distribueres iPads som en komplementær "+ en" enhet, ikke som en direkte bærbar PC eller PC-erstatning. Viktige brukssaker for iPad i Financial Services og Healthcare Center for distribusjon som et bærbart alternativ, men ikke heltidsutskifting, for brukere som er tunge innholdskonsumenter og / eller presentatører, men ikke tunge innholdsskapere. Eksempler på slike brukere inkluderer ledere, salgs- og kundetjenester, forsikringsagenter og justerere og leger. Vi ser proaktiv distribusjon i sykehusinnstillinger som en direkte erstatning for "datamaskiner på hjul" og gamle tablettformfaktorer. Det er økende interesse blant kundene våre med betydelig detaljhandel og / eller feltdrift for å bruke nettbrett for en rekke applikasjoner i butikk og felttjenester. Dette inkluderer ikke bare kunder fra grossist- og detaljhandelsektoren, men også kunder innen finansielle tjenester, kommunikasjon og energi og verktøy som har betydelig detaljhandel og / eller feltjenester. Basert på tilbakemeldinger fra kundene våre, ser vi en større tendens til at iPad-er blir kjøpt og distribuert proaktivt på både BYOD og selskapseid basis. Dette står i kontrast til den generelle distribusjonsmodellen for iPhones og Android-smarttelefoner, der BYOD er ​​den mer dominerende tilnærmingen generelt.

Jeg vil kaste ut et siste diagram fra Good data trove. Det er de 10 beste enhetene som er aktivert på Goeds bedriftsnettverk.

© Copyright 2021 | mobilegn.com