Fem gode apper for redigering av video

Det går knapt en uke at jeg ikke ender med å gjøre noen slags videoredigering. Ikke bare lager jeg tekniske presentasjoner for forskjellige klienter, men jeg filmer og redigerer også mange hjemmefilmer av mine reiser, familiesammenkomster, etc. Selvfølgelig ville alt dette være umulig uten videoredigeringsprogramvare. I dag er videoredigering en helt mainstream-teknologi, og det finnes utallige videoredigeringsprodukter på markedet. Her er fem gode å vurdere.

Merk: Denne listen er også tilgjengelig som et fotogalleri.

1: Pinnacle Studio

Pinnacle Studio ( figur A ) har eksistert praktisk talt for alltid, og jeg har brukt forskjellige versjoner av det i minst 10 år (muligens lenger). Studio gir en god balanse mellom brukervennlighet og et solid sett med funksjoner. Totalt sett gjør programvaren en veldig fin jobb. De fleste videoene på YouTube-siden min ble faktisk sydd sammen ved hjelp av Pinnacle Studio. Likevel er programvaren litt buggy. Jeg har hatt noen problemer med live-forhåndsvisningen som noen ganger fryser på meg.

Figur A

Pinnacle Studio

Programvaren bruker en tidslinjemetode for videoredigering, der elementer som videoklipp, musikk, lydeffekter og videoeffekter er ordnet langs en tidslinje, slik at du kan plassere hvert element på nøyaktig det rette stedet i videoen du lager.

Pinnacle Studio HD Ultimate selger online for $ 79, 95

2: Camtasia

Camtasia Studio ( figur B ) fra TechSmith er en annen videoredigerer jeg har brukt i mange år. Hovedgrunnen til at jeg bruker Camtasia er at det fungerer bra for å lage videoer som er basert på PC-skjermbilder. Jeg produserer ofte videoer som illustrerer hvordan jeg utfører forskjellige oppgaver i Windows Server, Microsoft Office og andre programvarepakker. Camtasia Studio lar meg fortelle oppgaven jeg utfører og deretter gjøre det hele til en video. Selv om jeg sjelden bruker den, er en smart zoomfunksjon tilgjengelig for automatisk å zoome inn på området på skjermen der du jobber, slik at fine detaljer blir bedre sett i den ferdige videoen.

Figur B

Camtasia

Camtasia Studio selger online for $ 299, 00

3: Corel Video Studio Pro

Corel Video Studio Pro ( figur C ) er designet for å legge polsk til hjemmefilmene dine. Som de fleste av de andre produktene jeg har jobbet med, lar den deg legge til videoklipp og andre elementer til prosjektet ditt på en lineær måte for å danne den ferdige videoen. Prosjektene dine kan inkludere ting som grafikk, titler, overganger og spesialeffekter.

Figur C

Corel Video Studio Pro

Corel Video Studio Pro ser ut til å fungere relativt bra, men jeg hadde problemer med å installere den på en av laboratoriemaskinene mine. Jeg mottok ganske enkelt en melding om at installasjonen mislyktes - ingen grunn, ingen unnskyldninger. Heldigvis ser dette ut til å ha vært en isolert hendelse.

Corel Video Studio Pro selger online for $ 99, 00.

4: VideoPad Video Editor

VideoPad Video Editor ( figur D ) lar deg også legge polsk til filmene dine. Denne programvaren ser ut til å ha alt det grunnleggende om videoredigering og dekker mange alternativer for å lage disker (CD, DVD, Blu-ray), mediefiler og for å laste opp videoer direkte til YouTube.

Figur D

VideoPad Video Editor

En av favorittfunksjonene mine er settet med redigeringsverktøy. VideoPad Video Editor inkluderer flerspors lydblandingsprogramvare som lar deg blande voice-over, musikk, lydeffekter og stort sett alt annet du kan drømme om.

Kanskje det kuleste med denne appen er at NCH tilbyr en gratis versjon for ikke-kommersiell bruk. Hvis du vil ha alle klokkene og fløytene, er Master Edition tilgjengelig online for $ 69, 95

5: CyberLink PowerDirector

CyberLink PowerDirector ( figur E ) har de fleste av de samme funksjonene som de andre videoredigererne jeg har diskutert, men den tilbyr også 3D-støtte. Du kan lage 3D-videoer som bruker de gamle skolens røde og blå anaglyfiske 3D-briller, eller du kan lage en fullverdig 3D Blu-ray-plate.

Figur E

Cyberlink PowerDirector

Jeg hadde ikke noe naturlig 3D-innhold å teste med PowerDirector, men programvaren lar deg konvertere 2D-innhold til 3D. Jeg forventet egentlig ikke mye av denne funksjonen, men jeg ble overrasket over hvor bra 2D-videoene mine så ut i 3D.

CyberLink PowerDirector 10 Ultra selger online for $ 82, 95

Andre valg?

Har du en favorittvideo-redigerer som ikke laget denne listen? Del anbefalingene dine med andre medlemmer av TechRepublic.

App of the Week Nyhetsbrev

Ikke kast bort enda et sekund på å søke etter IT- og forretningsapper - vi har deg dekket. Vår kjente App of the Week kan øke produktiviteten din, sikre deg e-post, spore karrieremål og mer. Leveres torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com