Fem krafthusfinansieringspakker designet for SMB

Økonomi er en vanskelig virksomhet. Hvis det ikke gjøres ordentlig, kan en bedrift alvorlig lide. Men å matche riktig applikasjon for å håndtere en virksomhetsøkonomi er like utfordrende som å balansere budsjettet. Er selskapet ditt lite nok til at en enkel hovedbok vil fungere? Eller er selskapet ditt stort eller sammensatt nok til å kreve en fullverdig regnskapspakke?

Med så mange pakker der ute, å finne den riktige krever en viss nøye evaluering. For å komme i gang har jeg begrenset feltet til fem finanspakker som passer for små og mellomstore selskaper.

Merk: Denne listen er også tilgjengelig som et fotogalleri.

1: QuickBooks

QuickBooks ( figur A ) er stort sett den lille til mellomstore industristandarden. Og med god grunn. Den setter baren for funksjoner og brukervennlighet. Med enkel integrering i Intuit-skatteløsninger gjør QuickBooks mange aspekter ved selskapets økonomi på et blunk. Men all den kraften og brukervennligheten kommer med sitt eget sett med problemer: kostnader og stabilitet.

Figur A

QuickBooks har ikke bare en brattere pris enn mange løsninger, det kan avvikle koster å holde den i gang. Som alle som har brukt QuickBooks nok vet, er programvaren utsatt for tilkoblingsproblemer og problemer med datafilen. Å få de løst vil koste selskapet. Men når QuickBooks fungerer, fungerer det underverker. Når det ikke fungerer? Hoo gutt! For QuickBooks kjøper du en lisens for enhver samtidig bruker du trenger. Så hvis du trenger fem brukere som jobber i datafilen på en gang, kjøper du fem lisenser til omtrent $ 183, 95 per lisens.

2: GnuCash

GnuCash ( figur B ) er mitt valg av verktøy for å holde oversikt over bøkene mine. Selv om det ikke tilbyr klient / serveroppsett som QuickBooks tilbyr, er det et kraftig regnskapsprogram med dobbeltoppføring. Den kan håndtere flere kontoer, den produserer fantastiske rapporter, og den gjør QIF / OFX / HBCI-import og transaksjonsmatching, planlagte transaksjoner, økonomiske beregninger og mye mer. Det beste av alt er at GnuCash er gratis (så vel som åpen kildekode). Det er plattform (Linux, Windows og OS X) og er en av de mest pålitelige finansapplikasjonene du noensinne vil bruke.

Figur B

3: Bokholder

Bokholder ( figur C ) er en rimelig løsning for små bedrifter. Men funksjonene tar ikke en hit, selv med den lave prisen. Faktisk står bokholder opp mot QuickBooks som en brøkdel av kostnadene ($ 35, 00 USD per skriving). Bokholder lar deg administrere alle regnskapsoppgavene dine i et enkelt vindu, skrive sjekker, samle inn betalinger, generere mer enn 125 slags rapporter, administrere lønn, spore jobber, planlegge tilbakevendende betalinger, batch-betale regninger, beregne inntekter og fradrag og mye mer. Selv om Bookholder ikke vil integrere med avgiftsløsninger eller gjøre automatisk lønningsliste (som QuickBooks gjør), er denne løsningen ideell for enhver liten bedrift som trenger en QuickBooks-lignende løsning uten QuickBooks-lignende pris. Oppdatering: Etter en rapport om at produktet har forsvunnet fra nettstedet, sjekket vi med Avanquest for å finne ut hvorfor. De sa at de trakk den gjeldende versjonen fordi de akkurat skulle gi ut Bookholder 2012.

Figur C

Fotokreditt: Avanquest-programvare

4: Sage Peachtree

Sage Peachtree ( figur D ) vurderes på nivå med QuickBooks for SMB. Funksjonene er imponerende. Avhengig av hvilken versjon du kjøper, kan funksjonene omfatte fremdriftsfakturering, vurdering av arbeidskraftsbelastning, retainage management, sporing av underleverandører, antall prisavbrudd, kjøp / salg i forskjellige enheter, forbedret kitting og montering evner, forbedret varepris, oppretting og sporing av Arbeidsbilletter, utvidede monteringsevner, sikkerhet på brukernivå og støtte for store databaser. Prisene på Sage avhenger av antall brukere. Det går fra $ 229, 99 til $ 2549, 15 for fem til 40 brukere.

Figur D

5: Sage Simply Accounting

Sage Simply Accounting ( figur E ) er et annet "på nivå med QuickBooks" -verktøy. Det lar også selskaper migrere dataene sine fra QuickBooks. Med denne programvaren kan du utføre hvilken som helst regnskapsoppgave du trenger - funksjonene er i tråd med QuickBooks og Sage Peachtree. En av de mer tiltalende sidene ved Simply Accounting er prisingen. For en enkelt bruker, kjøp Pro-utgaven for $ 199.99. For to til fire brukere kan du kjøpe Premium-utgaven for $ 399.99. For fem eller flere brukere må du investere i Enterprise-nivået, og da må du be om et pristilbud.

Figur E

Valget ditt?

Løsningene som er oppført her spenner fra gratis til mer enn $ 2500, 00 USD. Hver løsning tilbyr et annet funksjonssett (eller forskjellige funksjoner), men alle gjør en enestående jobb med å hjelpe SMB-ere på toppen av bøkene sine.

Bruker du en av disse løsningene, eller har du funnet en annen som fungerer best for deg? Del anbefalingene dine med andre TechRepublic-medlemmer.

© Copyright 2020 | mobilegn.com