Fem avinstallerere som virkelig fungerer

Det slutter aldri å forbløffe meg hvor mange applikasjoner som inkluderer innebygde avinstallasjonsprogrammer, men lar fragmenter være igjen når du fjerner dem. Heldigvis trenger du ikke være prisgitt en applikasjons egen avinstallasjonsprogram. En rekke kommersielle avinstallasjonsprogrammer er tilgjengelige som gjør en god jobb med å rydde opp datamaskinen. Her er fem å vurdere.

Merk: Denne listen er også tilgjengelig som et fotogalleri.

1: Revo Uninstaller

Når du starter Revo Uninstaller, viser den automatisk en liste over applikasjoner den kan avinstallere ( figur A ). Imidlertid er dette langt fra programvarens eneste nyttige funksjon. Verktøy-delen gir tilgang til ofte brukte operativsystemverktøy, for eksempel Registerredigering, Group Policy Editor og System Properties Sheet. Enda bedre, programvaren tilbyr et alternativ for å bli kvitt søppelfiler. Dette inkluderer ting som midlertidige filer som ble opprettet ved åpning av Microsoft Office-dokumenter, men som aldri ble fjernet. Programvaren har også noe som heter Hunter Mode, der du kan dra et okse-ikon over en fil eller et ikon og deretter klikke med musen for å fjerne det aktuelle elementet. Du kan laste ned en gratis prøveversjon av Revo Uninstaller.

Figur A

Revo Uninstaller

2: Avinstallereren

En annen uninstaller som er verdt å vurdere er Your Uninstaller. I likhet med Revo Uninstaller viser lansering av Uninstaller en liste over elementene som kan fjernes ( figur B ). På laboratoriesystemet mitt fant imidlertid Uninstaller vesentlig mer programvare enn Revo Uninstaller gjorde.

Figur B

Avinstallereren din

I tillegg til programvarefjerningsfunksjonene, inneholder Uninstaller en diskrenser som blir kvitt søppelfiler. Det er også en funksjon som heter Trace Erase, som hjelper deg med å beskytte personvernet ditt ved å tømme historikken din.

Mine to personlige favorittfunksjoner er File Shredder, som sletter filer sikkert, og Startup Manager. Startup Manager lar deg kontrollere hva som blir lansert ved oppstart av systemet. Denne funksjonen kan vise seg å være uvurderlig ved rengjøring av malware-infeksjoner. Du kan laste ned en prøveversjon av avinstallereren.

3: IObit Uninstaller

I likhet med de andre avinstallererne starter IObit Uninstaller med å liste opp alle programmene som kan avinstalleres. Selv om dette programmet mangler klokkene og fløytene til noen av de andre verktøyene, har det to funksjoner som gjør det verdt. Den ene er Tvangs avinstaller-knapp, som er flott for å fjerne gjenstridige applikasjoner. Den andre er måten IOBit Uninstaller kategoriserer applikasjoner. Programvaren vil fortelle deg hvilke applikasjoner som sjelden blir brukt, nylig installert eller bruker mye diskplass ( figur C ). IOBit Uninstaller er gratis.

Figur C

IObit Uninstaller

4: Advanced Uninstaller Pro

Advanced Uninstaller Pro er et mer omfattende programvare for fjerning av programvare enn noen av de andre. I tillegg til å tilby grunnleggende fjerningsmuligheter, kan dette gratis verktøyet overvåke installasjonen av et program for å sikre at applikasjonen kan fjernes fullstendig senere uten å etterlate noen fragmenter ( figur D ). Advanced Uninstaller Pro tilbyr også flere spesialiserte rengjøringsverktøy som er designet for å rydde opp i ting som Windows Start-menyen, registeret og til og med skrifttypene dine.

Figur D

Advanced Uninstaller Pro

5: Rens Uninstaller Pro

Cleanse Uninstaller Pro tilbyr grunnleggende muligheter for fjerning av programvare, sammen med en rekke andre nyttige funksjoner. Det inkluderer et alternativ for å avinstallere tvang og en oppstartsbehandling, samt en søppelsøker. Det gir også noen mer uvanlige funksjoner, for eksempel sikkerhetskopiering av register (i tillegg til muligheten til å gjøre en systemgjenoppretting) og til og med en filbrenner som lar deg brenne filer til disk før du fjerner dem ( figur E ). Du kan laste ned en gratis prøveversjon av Cleanse Uninstaller Pro.

Figur E

Rens Uninstaller Pro

© Copyright 2020 | mobilegn.com