Fem amerikanske stater med høyest og laveste IT-lønn

Forrige uke la jeg ut en liste over de fem tekniske tekniske sertifiseringene etter lønn som rapportert av TechRepublic og Global Knowledge's IT-ferdigheter og lønnsrapport fra 2010. Som forventet var det mye debatt i artikkelens diskusjonstråd om forholdet mellom sertifisering og lønn. Noen følte at tallene der det var høyere enn IT-proffene, var i den virkelige verden.

Dette kan faktisk være sant for noen individer. Men husk at mange faktorer bidrar til ens lønn, for eksempel:

  • Ferdigheter og erfaring
  • Oppsigelse hos en organisasjon
  • Bransje der du jobber
  • Utdanning og sertifisering
  • Geografi

Til tross for økningen i telekommunikasjon, spiller fysisk geografi fortsatt en stor rolle for et IT-fagpersoner som tjener potensialet. Undersøkelsespersoner som jobber i delstater langs øst- og vestkysten av USA rapporterte høyere gjennomsnittlig lønn enn de som jobber i Sør- eller Midtvesten. I følge rapporten varierer gjennomsnittslønnen til respondentene "fra $ 77.200 i Midtvesten til over 86.400 dollar i Nordøst."

Forskjellen mellom de høyeste og laveste gjennomsnittlige lønningene etter stat er enda mer slående. Som diagrammet til høyre viser, rapporterte IT-fagfolk i Washington, DC en gjennomsnittslønn på $ 100 600 dollar sammenlignet med 56 400 dollar i Montana, som hadde den laveste gjennomsnittlige lønnen. Ett ord av forsiktighet før du pakker sammen og flytter til en av delstatene med høyere lønn. Husk at disse delstatene ofte har en høyere levekostnad enn de med lavere lønn. The National Association of Realtors rapporterte at medianprisen i 2009 for et enebolig i Washington DC-området var $ 308 700 sammenlignet med 139.200 dollar i Sioux Falls, SD.

Om IT-ferdighets- og lønnsrapporten fra 2010:

For tredje år på rad gikk Global Knowledge og TechRepublic sammen for å lage og distribuere en omfattende IT-lønnsundersøkelse. Fra 19. oktober til 15. november 2009 svarte over 19.529 IT-fagfolk fra hele verden (over 17 800 fra USA og Canada) på spørsmål om deres generelle jobbtilfredshet, grunnlønn, fordeler, bonuser, sertifiseringer og mer. I mars la vi ut resultatet av denne undersøkelsen i vår 2010-ferdighets- og lønnsrapport.

© Copyright 2020 | mobilegn.com