Slik lager du en prosjektleder for å gjenoppta drømmejobben

Bilde: sunanman, Getty Images / iStockphoto

Du har jobbet hardt for å få erfaring og etablere deg som en god prosjektleder, og nå er du klar til å ta karrieren til neste nivå. Problemet er at du ikke er sikker på om CVen din effektivt vil vise frem det harde arbeidet ditt for å få jobben du søker. Hvis du kan svare "ja" på følgende spørsmål, kan CVen hjelpe deg med å lande din neste rolle.

14 tips for å få CV gjennom et søkersporingssystem (gratis PDF) (TechRepublic)

  • Er din CV nåværende? Det høres ut som et åpenbart spørsmål, men kandidater oppdaterer ikke alltid CVene regelmessig før de sendes til en potensiell arbeidsgiver.

  • Er din CV i et oppdatert format som er relevant for din bransje? Du kan bruke et standardoppdateringsformat eller -oppsett, men hvorfor ikke rette CV-en din mot feltet ditt? Det er mange nettsteder som faktisk, ResumeGenius, Monster, Myperfectresume og mer som tilbyr moderne og bransjespesifikke oppsett. Sørg også for at du inkluderer alle seksjoner, inkludert karrieremål, ferdigheter og prestasjoner, erfaring og sysselsettingshistorie og utdanning.

  • Er din CV kort og tydelig? Unngå å bli fristet til å presse all erfaring og utdanningskvalifisering inn i CV-en for å demonstrere din verdi - det kan fungere mot deg. Et rotete CV kan gi et dårlig førsteinntrykk. Du vil at din CV skal være organisert og lettlest med tilstrekkelig hvit plass.

  • Reflekterer CVen at du er prosjektledelsesfokusert? Forsikre deg om at CVen først og fremst fremhever ferdigheter og opplæring i prosjektledelse. Med mindre jobben krever ferdigheter på tvers av flere fagdisipliner, er det viktig å ikke fremstå som en jack-of-all-handel. Forbli fokusert.

  • Har CVen riktig tone? Hvert selskap har sin egen kultur og tone, og noen er mer formelle enn andre. CVen skal alltid være profesjonell, men det kan være muligheter for å finpusse tonen til CVen for å samsvare med selskapets kultur. Sjekk nettstedet og lag din CV i henhold til det som er viktig for selskapet. Husk bedriftens visjon, kultur og jobbrelaterte eller avdelingsmål.

  • Er resultatene dine prosjektledelse målbare? Staver CV-en hver av dine prestasjoner? Gir du beregninger når det er relevant? Fortell arbeidsgivere nøyaktig hvordan du hjalp selskaper med prosjektledelsesinnsatsen. Vær så spesifikk som du kan. Hvis du reddet et prosjekt fra å mislykkes, sparte kostnader eller noe du synes er verdt å nevne, ta det med i CVen. Vær nøye med å opprettholde konfidensialitet.

  • Basert på CV-ens layout og innhold, vil du ansette deg selv som prosjektleder? Hvis dette spørsmålet får deg til å pause, er det på tide å gå over hvert spørsmål igjen til du føler deg trygg på at svaret er et klart og raskt "ja".

Konkurransen om prosjektledelsesroller kan være ganske sterk. CVen din må jobbe ekstremt hardt hvis du skal skille deg ut. Husk at de fleste rekrutterere leser dusinvis av CV hver dag, og det betyr at CVen din må gjøre den første samtalen for deg. Det er din jobb å gjøre din CV lett å skanne og lese slik at den gjør karakteren.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com