Hvordan lage en ny AMI fra et øyeblikksbilde og lansere en ny VM

Jeg tok en fabrikkfrisk AWS-mikroinstans og lastet en Drupal CMS på den. Nå kjører EC2-maskinen min kundeservice, men den er ikke bedriftsklar - den er ikke spenstig. Jeg kopierer min originale EC2-maskin slik at jeg har et par identiske servere. Neste gang vil jeg feste en lastbalanse mellom dem og kunden.

Denne prosessen tar det originale bildet, slår det av, tar et øyeblikksbilde av EBS-volumet, lager en ny AMI ved hjelp av dette øyeblikksbildet, og lanserer deretter en ny VM fra AMI-en min. Hvis du er vant til tradisjonell IT og ikke AWS IT, kjenner du ikke igjen de forkortelsene. De er en del av Amazons nye sjargong.

AWS-sjargong

Denne artikkelen inneholder en god del Amazon-spesifikke akronymer og buzzwords, så her er en mini-ordliste som en påminnelse.

 • AMI (Amazon Machine Image): Et EBS-volum som inneholder et operativsystem og andre biter som kreves for å starte forekomster. Min nye AMI har ikke ekstrautstyr, så det er akkurat som en fysisk datamaskinens disken volum, med filsystem, kjerne, applikasjoner og alt annet som trengs for å starte opp (for å være pedantisk, det er ikke akkurat det samme, men de fleste vil ikke merke noen forskjell).
 • EBS (Elastic Block Storage): En av Amazons infrastrukturstjenester for skylagring. Det er her den nye AMI er lagret. Et EBS-volum ser ut som en harddiskvolum. Jeg kunne leie mange EBS-volumer, legge filer til dem og montere dem på min instans.
 • EC2 (Elastic Compute Cloud): Samlet navn på Amazons nettsky-tjenester for kunder.
 • instans : en komplett virtuell maskin som kjører. Hver gang du lanserer en AMI, får du velge den virtuelle maskinvaren: kanskje en mikro- datamaskin med kraften fra en nett-topp, eller kanskje et høyt minne firedoblet ekstra stort antallknusende monster med en enorm prislapp, mange prosesseringskjerner og enormt minne. Jeg kaller ofte en forekomst en VM- eller EC2-maskin .
 • Rotapparat : EBS-volumet som ble brukt til å starte opp min nye forekomst.
 • Øyeblikksbilde : En kopi av EBS-volumet (dvs. et bilde av den virtuelle harddisken). AWS vil lage en AMI fra øyeblikksbildet ditt med litt bak kulissene. Hvis du er vant til stillbilder av VMware, vil du finne at EC2-stillbilder ikke er de samme.

Undersøk den originale EC2-maskinen.

Min nye EC2-maskin må ikke være i samme område som den originale VM, for å sikre at vedlikehold ikke påvirker begge maskinene samtidig. Min nye forekomst må ha den samme sikkerhetsgruppen som den originale VM for å unngå ubehagelige blokkeringer.

 1. Åpne AWS-konsollen.
 2. Finn tilgjengelighetssonen og noter den.
 3. Merk sikkerhetsgruppen.

Ta et øyeblikksbilde og lag en ny AMI

 1. Finn oppføringen for din originale VM. Klikk på Amazon EC2-fanen | angi din region i rullegardinlisten | Forekomster lenker i venstre navlinje.
 2. Høyreklikk (eller ctrl-klikk hvis du bor i pastellverdenen til Mac OSX) forekomstnavnet. Kontekstmenyen for Instance Management vises.
 3. Velg Create Image (EBS AMI) . Et Create image-vindu åpnes. (Se figur A nedenfor.)
 4. Skriv inn navn og beskrivelse. Dette er til din bruk, ikke Amazonas.
 5. Klikk knappen Opprett dette bildet. En bekreftelsesmelding vises. Bak kulissene er den originale EC2-maskinen slått av, EBS-volumet kopieres til et øyeblikksbilde, og EC2-maskinen slås på igjen.
 6. Lukke vinduet. Listen over bilder ser skuffende ut uendret - bare det originale bildet er oppført.
 7. Trykk på oppdateringsknappen. Statuskontrollen viser en advarsel om den opprinnelige EC2-maskinen fordi Instant Reachability Check mislykkes.
 8. Vent et par minutter, prøv igjen, og den originale EC2-maskinen er tilbake til normal.
 9. Se det originale volumet, det nye øyeblikksbildet og den nye AMI. Klikk Volum, øyeblikksbilde og AMI-koblinger i venstre navne.

Figur A

AWS tildeler unike identifikatorer for stort sett alt: den nye AMI-en er merket med en identifikator langs linjene til ami-12345678, og øyeblikksbildet blir snap-12345678 .

Start en ny forekomst

AWS hypervisor tar en kopi av AMI-malen og legger til hemmelig saus for å gjøre den om til en kjørende VM. Den hemmelige sausen inneholder vertsnavn, MAC-adresse, IP-adresser, faktureringselementer og brannmurregler.

 1. Finn din nye AMI. AMI-koblinger i venstre navla.
 2. Merk av i avmerkingsruten. En beskrivelse av AMI vises i den nedre ruten.
 3. Klikk på Start-knappen. Veiviseren for forespørsler forekomster åpnes.
 4. Følg veiviseren.
  • INSTANCE DETAILS-boksene kommer først. Endre tilgjengelighetssonen til et sted vekk fra den opprinnelige forekomsten. Trykk på fortsett-knappen nederst i vinduet. Skriv inn et navn som "andre webserver" eller "cms02".
  • Jeg valgte mitt eksisterende tastatur i boksen CREATE KEY PAIR. Jeg kan SSH til begge boksene med samme legitimasjon.
  • Jeg valgte den samme sikkerhetsgruppen i CONFIGURE FIREWALL-boksen.
  • Jeg traff på Start-knappen i REVIEW-boksen.
 5. Hvis du vil ha mer trening, avslutter forekomsten og start den på nytt - det er bra. Bruk det nye AMI-bildet til å lansere et nytt. Gjentagelse er bra for å lære.

Figur B

Mine forekomster (klikk for å forstørre)

Hvis du bare kjørte en gratis forekomst før, blir du nå fakturert for å leie den andre forekomsten.

Figur C

Regningen (klikk for å forstørre)

Rydde opp

Hvis du ikke skal laste balansen av paret EC2-maskiner umiddelbart, er det ingen vits å henge på arbeidet ditt. Det er lett å komme til dette punktet igjen.

 • Avslutt den andre VM.
 • Avregistrer AMI.
 • Slett øyeblikksbildet.
 • Lukk AWS-konsollen.

© Copyright 2020 | mobilegn.com