Hvordan bli grønn med teknologi på jordens dag

Video: Hvordan ecoATM gjør smarttelefoner til gull Hvert år sykler millioner av brukte smarttelefoner gjennom Louisville, Ky-anlegget for ecoATM, som deler plass med søsterselskapet Gazelle.

Jordens dag feires rundt hele verden 22. april. Det er en dag å stoppe opp og tenke på hva vi gjør som skader planeten vår, og hva vi kan gjøre bedre.

Med det i tankene har TechRepublic kommet med interessante tech-produkter som vil gjøre det litt lettere å være grønn og miljøvennlig.

Et av våre favoritt-miljøbevisste selskaper, BioLite, har en rekke kule artikler som er smarte å bruke. En favoritt over hele verden er HomeStove, som brukes over hele India og øst-Afrika og nå er i begrenset produksjon over hele verden for Earth Day. Den bruker 50% mindre trevirke enn en tradisjonell peis, og den gir ekstern strøm til å drive en USB-flexlight for å belyse platetoppen.

SunLight er BioLites nyeste solcelledrevne belysningsløsning.

Bilde: BioLite

BioLite lager også en rekke lys og lykter, mange som er solcelledrevet og noen som tilbyr USB-lading for mobile enheter. Ta en titt på det bærbare sollyset som lader via solen på syv timer og gir opptil 50 timer med lys. Og det er også BaseLantern XL som inkluderer et kraftnav for ladeenheter. Det er ikke solcelledrevet, men det har et oppladbart 12.000 mAh oppladbart batteri og gir mye strøm fra nettet. Hvis du bruker den med en lavenergisk Bluetooth-app, låser den opp funksjoner som sovetid, timeaktivering og sanntidsbatteri-tilbakemelding.

HELIO by Y Studios er en solcelledrevet batteripakke som fungerer som en utendørs lyskilde: det er en alt-i-ett sollykt, lommelykt og strømbank. Og det ser ganske unikt ut også.

Energizer tilbyr også ladbare alternativer, for eksempel PowerKeep 36 10.000 mAh kraftbank med en USB-kabel og et solkraftsystem. Et annet alternativ er PowerKeep Pro-ryggsekk med integrert solteknologi.

Hvis du prøver å redde noen få trær, kan du sjekke Sonys digitale papir. Det er den perfekte løsningen for alle som tar store notater for forskning eller klassearbeid.

Og for de som reduserer vannforbruket, er det Phyn Plus som varsler huseiere eller leilighetsboere når det er lekkasje. Lotik smarte vannsensor er også målrettet mot å redusere vannavfall fra ukjente lekkasjer. Én av fem NYC-leiligheter har et utett toalett, ifølge PENSA.

Det smarte irrigasjonssystemet fra Skydrop fra Amigo Energy kontrollerer sprinklerne dine med en app og gir enkel kontroll når hagen din rett og slett ikke trenger mer vann.

Ecobee-smarte termostaten fra Amigo Energy kobles til Home IQ nettportal for å gjennomgå energibruk og bidra til å redusere kostnadene.

Uansett hva du velger, er det enklere å finne en måte å redusere energibruken og gjøre noe bra for planeten når du bruker den nyeste teknologien.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også:

  • Green Computing: Awareness, Current Issues and best practices (TechRepublic)
  • Greenpeace: Apple er grønt, men det er en grønnere smarttelefonprodusent (ZDNet)
  • Green tech: De mest miljøvennlige byene i verden (TechRepublic)
  • Enzym som sluker plastavfallet vårt som opprettes ved et uhell (ZDNet)
  • Hvordan ecoATM Gazelle gjør mer enn 4 millioner resirkulerte smarttelefoner til raske kontanter hvert år (TechRepublic)
  • Bilde: Getty Images / iStockphoto

    © Copyright 2020 | mobilegn.com