Hvordan Honeywell håper å trene morgendagens fabrikkarbeidere med en AR / VR-simulator basert på Microsoft HoloLens

Honeywells nye AR- og VR-simulator bruker Microsoft HoloLens for å trene den industrielle arbeidsstyrken. Et nytt AR / VR-simulatorsystem fra Honeywell bruker Microsoft HoloLens for å hjelpe opplæring av industrielle ansatte og kan til og med hjelpe selskaper med å lukke ferdighetsgapet.

Teena Maddox: Honeywell har en ny AR- og VR-simulator for å trene den industrielle arbeidsstyrken og bidra til å lukke ferdighetens gap. Jeg snakker med Youssef Mestari om dette nye headsettet. Youssef hvordan kombinerer det nye skybaserte simuleringsverktøyet AR og VR for å trene ansatte?

Youssef Mestari: Vi skaper et oppslukende miljø, som gjentar en reell situasjon. Vi trener kunder med en oppslukende opplevelse. Det er en læring ved å gjøre i stedet for klassiske læringsmetoder, klasseromsbasert trening eller læring ved å lytte. Det har 70% til 80% kunnskapsoppbevaring etter tre måneder.

Teena Maddox: Hvordan fungerer verktøyet?

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Youssef Mestari: Vi definerer et bibliotek med scenarier rundt spesifikke eiendeler eller aktivitet. Når den er definert, injiserer vi den modellen i plattformen og programvaresengen (Honeywell-eiendommen IP), og en operatør kan få tilgang til denne opplæringen hvor som helst, koble til plattformen, velge type trening, type modeller, noe som resulterer i forskjellige måter å lære.

Det første trinnet for å lære er "show-me" -modusen, der prosedyrer blir avslørt. Treningsmodus, en vurderingsmodus, er neste. Vi opprettet også en "hjelp-meg-modus", neste trinn. Vi har skapt flere vanskelighetsnivåer i samme miljø. Det samme scenariet kan spilles med flere vanskelighetslag. Det er læring gjennom lek, en perfekt passform for Millennials.

Teena Maddox: Bruker den Microsoft Hololens?

Youssef Mestari: Absolutt, ja. Vi utnytter Hololens, som er en utvidet virkelighet, og holder en forbindelse til den virkelige verden, en fordel. Det skaper ikke svimmelhet der hjernen din kobles sammen og balansen i hjernen din kobles sammen i den virtuelle verden for å holde føttene jordet, og derfor skaper den ikke svimmelheten etter 20 minutters læring. Det holder en forbindelse til den virkelige verden; for eksempel vil du ikke slå et møbel du har glemt mens du hadde på et virtuelt headset. Det er tryggere og en bedre læringsopplevelse.

Mixed reality in business (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon) | Last ned gratis PDF-versjon (TechRepublic)

Teena Maddox: Er dette fremtiden for arbeidet?

Youssef Mestari: Produksjon, olje og gassindustrien står overfor en megatrend de neste fem-seks årene. Det vil være en arbeidskraft som går av med pensjon, og 50% til 55% av denne arbeidsstyrken går av med pensjon i løpet av de neste fem årene. Det er halvparten av arbeidskraften i olje- og gassindustrien. Millennials tilbake fyller disse stillingene. En skiftende arbeidsstyrke og en utvidet virkelighet kan fange den pensjonerende arbeidsstyrkens kunnskap, ekspertisen og gi den tilbake til den nye generasjonen, som ønsker å konsumere kunnskap.

Det er veldig liten tilslutning og lavere funksjonstid for Millennials som går gjennom klasseromsbaserte treninger, der de går bort med 600 lysbilder og sitter i et klasserom i seks dager. Millennials ønsker å lære i øyeblikket, i felt, gjennom nye teknologier, ikke ulikt hvordan de pleide å spille videospill. Det passer perfekt etter hvert som flere Millennials kommer på markedet.

Teena Maddox: Hvordan kan dette bidra til å lukke ferdighetsgapet?

Youssef Mestari: Kompetanseinnsikt revurderer kompetansegapet på individnivå, som vi definerer lærings- og kompetanseprogrammet, som er tilpasset individet og trener på spesifikke hull. Når behovene er bestemt, designes modeller, gjennom E-learning eller Augmented Reality. En evaluering avgjør resultatene og om trainee kan gjøre jobben i et reelt miljø. Hvis anlegget er på nettet, kan trainee oppføre seg på en sikker og effektiv måte, eller er det behov for mer trening for å bestå sertifisering?

Det er en veldig omfattende løsning for å forbedre arbeidstakernes ferdigheter, ettersom den sikrer bedre pålitelighet og høyere ytelse på arbeidsplassen.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også:

  • Microsoft HoloLens 2: En innsideveiledning (gratis PDF) (TechRepublic)
  • Executive's guide to the business value of VR and AR (gratis eBok) (TechRepublic)
  • VR og AR: The Business Reality (ZDNet)
  • HTC Vive: Den smarte personens guide (TechRepublic)
  • Hvordan VR vil drive lagring - eller omvendt (ZDNet)
  • Er AR- og VR-treningsteknologier klare for bedriften? (TechRepublic)

Honeywell Connected Plant Skills Insight Immersive Competency AR / VR-simulator

Fotokreditt: Honeywell

© Copyright 2020 | mobilegn.com