Slik holder du bedriftens digitale transformasjonsinnsats fremover

Hvordan være en pioner innen digital transformasjon Digital transformasjon er som å bygge en landsby. Leading Edge Forum seniorforsker og rådgiver Bill Murray forklarer hvordan du kan være en teknologipionerer i organisasjonen din.

Tech Patterson's Dan Patterson snakket med Leading Edge Forum seniorforsker og rådgiver Bill Murray og spurte Murray hvordan man kan bli en pioner innen digital transformasjon.

Se videoen, eller les en transkripsjon av samtalen nedenfor.

Patterson: Digital transformasjon er en vei selskapet ditt går. Kundene og kundene dine går også på en lignende vei, men kanskje på forskjellige trinn. Bill, tusen takk for tiden din i dag.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

La oss starte med den veien. Det kan virke som et grunnleggende spørsmål eller et spørsmål om ett, men når bedriften din er, for eksempel, fem trinn nedover banen, hvordan samarbeider du og kommuniserer med kunder og kunder som kan være på trinn 2 eller trinn 7?

Murray: Det er et veldig godt spørsmål. Jeg vil være helt ærlig med deg, Dan. Trinnene vises bokstavelig når du beveger deg, og det er veldig vanskelig å forutse dem. Det du sier er, hvordan takler du folk som er et skritt foran, hvordan takler du folk som kan være et skritt bak? Vi har en frase i LEF som kalles pionerer, nybyggere og byplanleggere. Vi har funnet ut at det fungerer veldig bra.

Vi har et sett mennesker, pionerer, litt som gullrushet som glipper der ute, begynner å grave i bakken, skape nye ting. De har en veldig gründer tankegang. De har en annen kultur der. De har en annen kultur, og du lar dem bare fortsette med det, lage ting, ødelegge ting, og til det aktuelle tidspunktet, gi disse tingene, gi dem til nybyggerne. Nybyggerne dyrker dem. Nybyggerne utvider dem til et punkt der du plutselig vil ha litt effektivitet, og det er da du gir det til byplanleggerne.

Hver gang vi begynner å snakke med et medlem av LEF som har denne transformasjonsreisen, ser vi på tre trinn samtidig. Et slags banebrytende trinn, som kan være nye produkter, kan være nye tjenester, kan være nye markeder. De kan til og med prøve å bygge en av disse fantastiske plattformbedriftene, som en mini-Google eller en mini-Uber, eller noe sånt. Du må nesten ha en oversetter, noen digitale sherpas som tar tingene fra pionerene til nybyggerne, og fra nybyggerne til byplanleggerne.

Hvis du har det bildet, og det er det sammenhengende bildet, og du kan fortsette å skildre det bildet, øker folks følelse av stabilitet. De vet at det er tre ting som skjer samtidig, og det må være en mekanisme for å trekke fra pionerene til nybyggerne til byplanleggerne.

Hvordan Sephora utnytter AR og AI til å transformere detaljhandel og hjelpe kunder med å kjøpe kosmetikk (TechRepublic)

Patterson: Hvordan overvinner du noen av utfordringene, vegblokkene, som kan være foran deg på din vei fra å være en nybygger nede i veien?

Murray: Hvis du har fått en digital transformasjon. Faktisk, Dan, det er interessant at du bruker det ordet. Vi bruker et annet ord. Vi bruker ordet transformerende. Det er et verb. Det er bare konstant. Liten kvist. Dan, den store forandringen for oss er ikke at folk går gjennom disse trinnene, det er at de aldri stopper. Det var for syv til ti år siden, "digerati", lysets skapninger, det de gjorde, ikke grep ny teknologi, det er at de fant opp en organisasjonsstruktur, og en måte å jobbe med disse små pizzateamene, og disse tre-lags modellene. De har det på seg. De har det absolutt å slå på, tre kulturer kjører parallelt.

Det vi prøver å gjøre, er, sier vi, kan du formidle fra det første laget? Hva er de tingene du trenger å gjøre veldig bra? Kan du importere, kan du få noen av nybyggerne til å jobbe i de banebrytende teamene og ta med seg de nye produktene, de nye tjenestene, de nye teamstrukturene, de nye måtene å oppføre seg tilbake til bosettergruppen? Det kan for øvrig kalles sentrum for dyktighet, Dan. Yeah? På samme måte kan du ta med folk fra byplanleggere, typisk IT, til å føle seg litt strandet, byplanleggerne. De har ansvaret for all den store teknologiinfrastrukturen, alle prosessene, alle de virkelig vanskelige forsyningene og så videre. Kan du få noen av dem til å jobbe sammen med nybyggerne og bringe de tingene tilbake igjen? Så får du et tyverisystem som fungerer mellom de tre. Du oppfordrer til det. Du oppfordrer nybyggerne til å stjele mennesker, prosesser og teknologi fra pionerene, og på samme måte byplanleggerne fra nybyggerne.

Patterson: Byen er en så bedre metafor. Så, for å blande disse metaforene, hvordan definerer vi KPI-er for byen? Hvordan ser en vellykket by ut?

Murray: Det har et mønster. Det har en arkitektur. Jeg håper det ser mer ut som Paris enn London, fordi det har litt strenghet, det har litt enkelhet i det, det har noen prosesser. Men interessant, og det er her jeg er redd metaforen min svikter deg, Dan, er at det folk gjør mer og mer nå, er at de tar deler av byen og skyver den bort, utenpå. Hver gang du henter inn nye tjenester fra Google, over venstre skulder der, eller fra Amazon, så AWS eller noe sånt, tar du en del av byen, reduserer du den, og du henter inn nye tjenester . Og den byen blir mindre og mindre og mindre, men den er regelmessig, den er godt organisert, det handler om driftskvalitet og effektivitet. Hvor raskt kan du gjøre ting? Hvordan gjentatte ganger kan du gjøre ting? Kan du få svikt? Den typen ting. Det handler rent om operasjonell dyktighet.

Nybyggere, det handler om vekst. Det handler om inntekter. Det handler om margin. Det handler om fortjeneste. Det handler om mengden talent du bringer inn i organisasjonen. Pionerer, "Hvor mange ting har du ødelagt." er en veldig interessant beregning for "Hvor mye eksperimentering gjør du?" De vil vite mindre om suksess og mer om hvor mange ganger du mislyktes før du fikk det riktig. Dette er de tre settene med beregninger.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com