Slik holder du dataforskerens ferdigheter oppdatert: 3 tips

Hvordan komme i gang som dataforsker Facebooks direktør for ingeniørråd for hvordan du kan begynne å eksperimentere med maskinlæring ved å bruke vell av programvare og tjenester som er tilgjengelige online, og snakket på AI-konferansen presentert av O'Reilly og Intel AI.

Med en økning på 56% i amerikanske stillinger i løpet av det siste året, har dataforskere tittelen på den mest lovende jobben i Amerika for 2019, ifølge en fersk LinkedIn-rapport. Dataforskere har fått fart i tech-verdenen det siste tiåret, og har også toppet Glassdores liste over de beste jobbene i Amerika de siste fire årene.

Hvordan bygge en vellykket datavitenskaperkarriere (gratis PDF) (TechRepublic)

Mer om Big Data

  • Datahåndtering: Et jukseark
  • Hvordan integrere robotprosessautomatisering i big data-prosjekter
  • Programmereren Hadley Wickham utpeker mangfoldet av R-samfunnet
  • Hvordan velge riktige dataanalyseverktøy: 5 trinn

Verdien av dataforskere korrelerer positivt med verdien av data i en organisasjon, og med økningen i digitale transformasjonsinitiativer er data rikere enn noen gang. Organisasjoner oppfordrer i økende grad dataforskere til å gi mening om informasjonen og skaffe seg forretningsinnsikt fra den, ifølge Neely Dolan, senior rekrutteringssjef i Mondo.

"Dataforskere hjelper selskaper med å tolke og administrere data og løse komplekse problemer ved å bruke ekspertise i en rekke datanisjer, " sa Dolan. "I lekmannsuttrykk vet dataforskere hvordan de kan hente ut mening fra og tolke data, ved å bruke både verktøy og metoder fra statistikk og maskinlæring."

Prosjekter innen digital transformasjon er nå avgjørende for en virksomhets overlevelse, noe som betyr at dataforskere også er nøkkelen. Med denne økningen i etterspørselen kommer høy lønn og høy arbeidsglede, ifølge Glassdoor-rapporten. Dataforskere må imidlertid følge med på ferdighetene som trengs i en stadig skiftende bransje.

Topp ferdighetsdata forskere trenger

Dagens dataforskere trenger en kombinasjon av tekniske og mellommenneskelige ferdigheter, ifølge Julia Silge, dataforsker ved Stack Overflow.

"Fra et teknisk perspektiv er arbeidskunnskap om SQL tabellinnsatser for dataforskere i dag, og de vanligste programmeringsspråkene for implementering av dataanalyse og maskinlæring er Python og R. Dataforskere som kan integrere beste praksis fra programvareteknikk i arbeidet sitt. (som versjonskontroll, kontinuerlig integrasjon og testing) er mer salgbare, "sa Silge. Dataforskerne som har mest innvirkning i sine organisasjoner er de som ikke bare har sterke tekniske ferdigheter, men også evnen til å kommunisere med klarhet og innlevelse og å navigere i samarbeid på tvers av funksjonelle team, la hun til.

Interpersonelle ferdigheter er ikke lenger valgfrie for fagpersoner i noen teknisk rolle, ifølge en rapport fra West Monroe Partners. Flertallet (67%) av HR-fagfolk sa at de har holdt tilbake et jobbtilbud fra en talentfull IT-kandidat på grunn av mangel på myke ferdigheter, fant rapporten.

Selv om disse ferdighetene er lukrative for dataforskere nå, kan de lett endres, akkurat som alle andre aspekter av teknologiverdenen.

Slik holder du datavitenskapens ferdigheter ferske

Slik kan dataforskere holde ferdighetene sine oppdatert:

1. Lese, lese, lese

Selv dataforskere trenger å lese opp litteraturen sin, sa Silge. "Jeg leste noen akademiske artikler om maskinlæringsmetoder, men jeg får den mest praktiske, virkningsfulle informasjonen om det raskt skiftende tekniske landskapet i datavitenskap fra blogger, " bemerket hun.

Utdanning er viktig for å holde seg oppdatert om ferdigheter, la Dolan til. "Dataforskere må fortsette å utdanne seg til å holde seg oppdatert om de siste trendene og utviklingen, " sa hun. Enten det er å forske på blogger fra kollegaene deres eller abonnere på nyhetsbrev om datavitenskap, må dataforskere kontinuerlig utdanne seg.

2. Konferanser

Denne utdannelsen kan også komme i form av konferanser, der dataforskere kan nettverk og lære av erfaringene fra sine jevnaldrende.

"Dataforskere på tvers av bransjer og domener deler sin kunnskap i koding av tutorials, refleksjoner over analyseprosessen og samtaler på konferanser, " sa Silge. Hun anbefalte dataforskere å delta på konferanser for å få en smak av de siste trendene i det tekniske landskapet.

3. Nettverk på nettet

Nettsteder for sosiale medier er en enkel og rask måte å holde seg oppdatert på de siste trendene, sa Silge. Enten det er nye ferdigheter, stillinger eller beste praksis, deler mange fagpersoner sine interesser på nettsteder som LinkedIn og Twitter, noe som gjør disse nettstedene til et flott utgangspunkt for å holde seg i løkken.

"Denne typen praksis utvikler seg alltid, så å holde seg oppdatert om de nyeste trendene og funnene vil føre til karriereutvikling og profesjonell suksess, " sa Dolan.

For mer, sjekk ut TechRepublic's How to be a data scientist cheat sheet.

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan bli en dataforsker: Et jukseark (TechRepublic)
  • 60 måter å få mest mulig ut av big data-initiativene dine (gratis PDF) (TechRepublic)
  • Funksjonssammenligning: Dataanalyseprogramvare og tjenester (Tech Pro Research)
  • Volum, hastighet og variasjon: Forstå de tre V-ene for store data (ZDNet)
  • Beste skytjenester for små bedrifter (CNET)
  • Big data: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: iStockphoto / Sinhyu

© Copyright 2020 | mobilegn.com