Hvordan gjøre selskapet ditt mer inkluderende for LHBTQ-ansatte: 5 tips

Hvordan teknologiledere hos bedriftsbedrifter kan være mer inkluderende Ciscos Michele Guel, Distinguished Engineer og Chief Security Architect, forklarer hvordan man rekrutterer kvinner til STEM og cybersecurity.

Mens samfunnets syn på LHBTQ-individer er forbedret de siste 20 årene, har vi fortsatt en lang vei å gå. LHBTQ-personer står fortsatt overfor diskriminering på arbeidsplassen, med mer enn halvparten (53%) av LHBTQ-ansatte som rapporterer å ha opplevd eller sett anti-LHBTQ-oppførsel av medarbeidere, ifølge Glassdoor-rapporten som ble utgitt torsdag.

Rapporten, utført av Harris Poll, undersøkte mer enn 6 100 voksne voksne i USA, hvorav mer enn 500 er ansatt og identifiserer seg som LHBTQ. På grunn av fordommer disse ansatte fremdeles står overfor, sa 43% at de ikke er helt "ute" på jobb, melder rapporten.

Transpersoner i tech: Hvorfor denne "progressive" industrien har mer arbeid å gjøre for å oppnå ekte inkludering av kjønn (TechRepublic cover story)

Nesten halvparten (47%) av LHBTQ-respondentene sa at de følte at det å være ute på jobb potensielt kan skade karrieren, enten ved å få dem til å miste jobben, bli oversett for en kampanje eller bli ekskludert fra store prosjekter.

På grunn av disse bekymringene søker LHBTQ-ansatte aktivt jobber som offentlig har støttende arbeidsmiljøer, heter det i rapporten. Cirka 70% av LHBTQ-respondentene sa at de ikke ville søke et selskap som ikke støtter LHBTQ-ansatte.

"Fremdeles i dag beskytter ikke 26 stater LHBTQ-ansatte på jobben, og mange av disse ansatte tror at det å komme ut kan skade karrieren. Dette er en vekker til arbeidsgivere og lovgivere, " sa Jesus Suarez, Glassdores LHBTQ og leder for alliert ansattes gruppe., i en pressemelding. "Mange arbeidsgivere har en mulighet til å bygge eller styrke grunnlaget for en inkluderende kultur som oppmuntrer ansatte til å ta med seg selv på jobb."

Rundt 68% av LHBTQ-ansatte sa at deres nåværende selskaper kan ta flere skritt for å bedre støtte dem og deres allierte på arbeidsplassen, la rapporten til.

For å hjelpe arbeidsgivere med å være mer inkluderende, beskrev rapporten følgende trinn selskaper kan ta for å skape et mer støttende miljø for LHBTQ-ansatte.

 • Gjennomfør anonyme, bedriftsdekkende undersøkelser for å avgjøre om LHBTQ-ansatte føler en følelse av inkludering og tilhørighet, og samle inn meninger om hva du kan gjøre bedre
 • Hold selskapets brede LGBTQ kompetansetreninger
 • Etabler en ansattes ressursgruppe for LHBTQ-ansatte og allierte
 • Støtt LHBTQ-organisasjoner: koordiner en gruppe for din lokale stolthetsmarsj, doner til en relevant nonprofit eller frivillig med en lokal veldedighet
 • Tilby fordeler som inkluderer LGBTQ, som for eksempel dekning av kjønnsbekreftelseskirurgi eller fruktbarhetsbehandlinger av par av samme kjønn som prøver å få barn

For mer, sjekk ut TechRepublics artikkel om hvorfor inkludering er nødvendig for digital transformasjon.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag


Se også

 • Dark Web: Et jukseark for profesjonelle (TechRepublic)
 • Tekniske konferanser og arrangementer å fange i 2019 (TechRepublic nedlasting)
 • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (Tech Pro Research)
 • Remote working 101: Professional's guide to the tools of the trade (ZDNet)
 • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2019 (CNET)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Teknisk historie: Sjekk dekningen vår (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: iStockphoto / FS-Stock

© Copyright 2020 | mobilegn.com