Hvordan få produktfotograferingen til å skinne

Bilde: Ant Pruitt

Så lenge det er selskaper som lager forbrukerprodukter, vil det være behov for produktfotografering. Selskapet "Alpha Bravo Charlie" vil alltid være stolt av produktet det skapte, og vil ønske å vise det frem for massene med demoer og annonser. Men noen ganger er det ikke ideelt å bare ta et skudd av produktet på produksjonslinjen. Dette er når en dyktig fotograf kommer inn for å hjelpe til med å lage minneverdige, fotograferende oppmerksomhetsprodukter. Her er noen tips for å maksimere ditt første eller neste fotograferingsprodukt.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Kjenner meldingen

Kundens produktlinje kan være en samling av noen få artikler. Men meldingen eller temaet er vanligvis det samme på tvers av alle elementene. Tenk på Microsoft. Så mange forskjellige applikasjoner så vel som maskinvare, men Microsoft elsker å presse meldingen om optimal produktivitet. Når en fotograf tar bilder av Surface-enhetene, har bildene en tendens til å være langs temaet effektiv produktivitet og skapelse.

Sørg for å ha den samme tilnærmingen med kunden din. Spør hva meldingen er, og hold deg til den mens du setter opp skuddene dine. Ikke vær redd for å spørre klienten hva de leter etter i bildet. Noen ganger vil klienten vite nøyaktig hva de vil, andre ganger vil de bare ha en generell idé - og det er der du som fotograf kan veilede dem nedover den kreative banen til vellykket produktmarkedsføring med arbeidet ditt.

SE: 4 hemmeligheter: Hvordan ta profesjonelle bilder med smarttelefonen (TechRepublic)

Bruk rekvisitter og modeller

Fortsett å bruke Microsoft som vårt klienteksempel, og tenk på rekvisitter du kan bruke i tillegg til det faktiske produktet du tar. Sett opp en scene som sender meldingen klienten ønsker å få ut. Vær kreativ! Rekvisitter i tillegg til produktet kan virkelig gi deg et fint skudd. Hvis du for eksempel viser frem den nye, nye bærbare datamaskinen som er optimalisert for kreativ kunstner, kan du ta noen grove skisser som ble klatt på et serviett. Eller ta små feltnotatbøker og en energidrikk. Legg disse elementene til scenen på en måte som tydelig selger ideen om at produktet er rettet mot reklamer.

I min anmeldelse av den robuste, bærbare sikkerhetskopienheten, Gnarbox, ønsket jeg å understreke at produktet var for kreative artister mens du er på farten. Så for produktopptaket bestemte jeg meg for å ta med ryggsekken og dronen i bildet.

Bilde: Ant Pruitt

Ta gjerne kontakt med lokale modeller for å hjelpe deg med skuddet. Hvis du ikke kjenner noen modeller du skal ansette, kan du be en venn eller familiemedlem om å fungere som en modell for skuddet ditt. Sørg for å rette din modell, venn eller familiemedlem i scenen slik at de forstår visjonen du og klienten ønsker å dele. I noen tilfeller kan det å se en modell samhandle med et produkt virkelig selge produktet. Merk: Enten modellen er profesjonell eller en venn, få en signert modellutgivelse som lar deg bruke bildene til profitt og markedsføring.

SE: Kodak kunngjør KodakCoin blockchain cryptocurrency (ZDNet)

Bruk kreativ belysning og vinkler

Du vet hvor viktig lys er for et kamera for å eksponere et bilde ordentlig, men du må tenke utover tilstrekkelig lys når det gjelder produktfotografering. Vinkelen lyset skinner på produktet, kan manipulere stemningen i scenen dramatisk. Vær oppmerksom på disse signalene når du rammer inn skuddet ditt. Dra nytte av lyssett eller lysbokser når du kan.

Det er forskjellige rimelige sett tilgjengelig, for eksempel lysbokser og plattformer, som kan inneholde produkter. Noen lar deg til og med plassere farger i bakgrunnen for bedre kontrast og effekt. Min personlige lysboks er den nedenfor.

Bilde: Ant Pruitt

Ved hjelp av denne lysboksen gjorde jeg også et produktskudd for Parrot og Zik-hodetelefonene. Belysningen var fin og diffus og tillot meg å ramme opp et rent bilde.

Bilde: Ant Pruitt

Du trenger ikke alltid en lysboks, selv om de gjør en god jobb med å gjøre lys mindre tøft på et objekt. Du kan ofte bruke naturlig lys som skinner gjennom et vindu. Dette lyset er vanligvis mykt og smigrende når det gjelder fotografering. Et annet hack er å bruke enkle bakgrunner du allerede har i hjemmet eller studioet ditt, for eksempel et spisebord eller til og med skrap gulvfliser. Disse varene fungerer veldig bra som overflater eller bakgrunner.

Ikke vær redd for å leke med forskjellige kameravinkler med fotografering. Peak Design sendte noen produkter for meg til demo, men jeg slet innledningsvis med å få et skudd av produktet jeg likte. Da tenkte jeg å skyte lavere for bedre effekt i tillegg til å få inn ekstra belysning for å fremheve produktet. Jada, jeg måtte henge kameraet opp ned for skuddet, men jeg synes det fungerte bra.

Bilde: Ant Pruitt


Jeg dro råfilene inn i Lightroom for å gjøre min endelige berøring og prosessering. Jeg brukte bildet nedenfor som miniatyrbilde av videodemonstrasjonen min.

Bilde: Ant Pruitt


Hvis du skyter produktvideo, gjelder de samme prinsippene. Fyr opp kreative juice. Få ut kundens melding og vis frem ferdighetene dine som en flott produktfotograf eller videograf.

Din ta

Ser du fotografering av produkt? Hva er noen av produktene du har vist frem? Del bildene dine med meg på Instagram eller Twitter. Hvis du har noen favorittips eller triks for produktfotografering, kan du dele rådene dine med andre TechRepublic-medlemmer i diskusjonen nedenfor.

© Copyright 2020 | mobilegn.com