Hvordan håndtere ikke-IoT-utstyr som kjører sammen med tilkoblede enheter

Hvordan jernbanenæringen bruker industriell IoT Stewart Kantor, administrerende direktør i Full Spectrum, snakker med TechRepublics Teena Maddox om hvordan jernbane- og transportindustriene bruker selskapets trådløse kommunikasjonstjenester for å drive sine industrielle IoT-systemer.

Jeg kan bevitne av personlig erfaring at IoT, som sky, vil ta lengre tid for selskaper å implementere enn mange tror.

Dette ble bekreftet i et nylig nettstedsbesøk jeg hadde med et stort hjelpefirma. Selskapet redegjorde for alle eiendelene i hele nettverksnettet - og resultatene var overraskende. Blant disse eiendelene var en pumpe som var installert i 1898, og som fremdeles var i drift!

Mer om IoT

  • Topp 10 IoT sikkerhetsrisikoer for virksomheter
  • 3 viktigste hemmere for IoT-adopsjon i bedriften
  • Internet of Things-policyen (TechRepublic Premium)
  • For mer om IoT og andre nyvinninger, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev fra Next Big Thing.

"Å spore disse eiendelene og prøve å koble alt med IoT kan være en betydelig utfordring for selskapets IT-ledere som er siktet for dette ansvaret, " sier Dean Weber, teknologisjef i Mocana, som selger en IoT-sikkerhetsplattform. "I IT-verdenen, blir utstyr foreldet om tre til fem år, og planer for kapitalforvaltning er kalibrert til dette. I industrielle kontroller og produksjonsmiljøer kan utstyr være i drift så lenge som førti år. "

Den viktigste bekymringen som Weber ga uttrykk for var sikkerhetsinnbrudd som kan oppstå fordi ikke alle teknologiske eiendeler kan være IoT-aktivert.

"Det er en utfordring for IT-avdelinger fordi du må tenke annerledes om et produksjonsmiljø med de lange livssyklusene for utstyr, " sa Weber. "Det du vanligvis ender opp med i produksjonen er en blanding av både grøntfelt og brune feltinnretninger, og du må på en eller annen måte broste sammen en tilkoblet infrastruktur."

Weber definerer en grønn feltenhet som en IoT-aktivert. I kontrast er brune feltenheter ikke IoT-aktivert, og målet er å gjøre de som er i stand til å være IoT-aktivert brukbare med IoT.

Selskaper som Mocana leverer gateways mellom IoT og ikke IoT verdener ved å digitalisere ikke-IoT enheter slik at de kan sikres og overvåkes via IoT nettverk. "Vi bruker kryptografi, som består av sofistikerte algoritmer og hemmelige nøkler for å kryptere og dekryptere data til IoT-aktivere brune feltenheter, " sa Weber.

For eksempel kan en robust enhet som kan brukes i et produksjonsgulv som en programmerbar logikkkontroll, ikke være IoT-aktivert, men den kan ha en prosessor og et minnesett som er signert digitalt av produsenten. Ved å bruke disse kodene og signere dem kryptografisk, kan et selskap ombord disse ikke-IoT-stasjonene inn i sin totale IoT-sikkerhetsordning.

"Dette hjelper med generell sikkerhet fordi hackere er i stand til å trenge gjennom tradisjonelle brannmurer og bruker-ID / passordgodkjenning, og du kan gå utover det, " sa Weber. "Bedrifter trenger nå mer robuste former for sikkerhet som kryptering av enheter og data, digitale signaturer, etc., for å bekjempe hackere, og IoT er mekanismen for å gjøre dette."

For IT-ledere som må administrere disse end-to-end-nettverkene til IoT og ikke-IoT-enheter, er det ytterligere utfordringer. Disse inkluderer:

Spore eiendeler

Det er vanskelig å spore eiendeler til analogt utstyr hvis det ikke er noen automatisering som kan hjelpe deg med å spore dem. Den glemte pumpeselskapet fra 1898 er et godt eksempel. Løsningen i dette tilfellet er å fysisk identifisere og spore disse eiendelene - og planlegge å erstatte dem med en oppdatert løsning så snart du kan.

Bruk kapitalstyringsprogramvare

Det er rimelige kapitalforvaltningssystemer som ikke bare sporer eiendeler, men gir arbeidsflyter og automatisering for beste praksis for forvaltning av eiendeler. Hvis du ikke har programvare for kapitalstyring for både IoT og ikke-IoT utstyr, kan du få det.

Konverter så mange brune felteiendeler til grønne felteiendommer som du kan

Når du lager opp alle eiendelene dine, flagg de som er brune felteiendommer uten IoT og se hvor mange av disse du kan konvertere til bruk med IoT. For de eiendelene som absolutt ikke kan aktiveres IoT, utvikler du en plan for å erstatte dem over tid.

Ikke glem risikostyring

Selv om IoT er en flott mulighet for enhetssikkerhet i hele infrastrukturen, mottar den også nye trusler fordi IoT er gjennomtrengelig av hackere, og ikke-tilkoblede analoge enheter er faktisk mindre. Av denne grunn bør du regelmessig gjennomgå risikostyringspraksisen din samtidig som du vurderer eiendelene dine. I IoT-verdenen er det kontinuerlig risiko - som det var i den ikke-IoT-verdenen som gikk foran den.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com