Hvordan velge den perfekte tech- eller dingsgaven til valentinsdagen

Stor Valentinsdag-gaver til din favoritt tech- og gadget-kjæreste, fra telefonsaker og smarturband til droner og hodetelefoner, TechRepublic's Teena Maddox viser deg noen gode gaveideer til Valentinsdagen for tech- og gadgetelskere i livet ditt.

Valentinsdag er det perfekte tidspunktet å fortelle din favoritttekniker hvor mye du elsker dem ved å finne den ultimate gaven.

Og ingenting sier "Jeg elsker deg" som et fantastisk nytt spillhodesett for mannen din. Eller et Minecraft-videospilltilbehør til din 10 år gamle sønn. Tenåringer elsker trådløse høyttalere og glitterkofferter for smarttelefoner, og din beste venn setter kanskje pris på et armbånd som lader en smarttelefon trådløst.

Droner er alltid en populær gaveidé, og to alternativer inkluderer F100 Ghost Drone, som er en børsteløs drone som flyr opp til 500 meter fra brukeren, og AirSelfie-dronen som tar bemerkelsesverdig klar video og bilder fra opptil 60 meter unna .

For lydfiler velger du trådløse Beats Solo 3-hodetelefoner eller den bærbare Bluetooth-høyttaleren JBL Clip 2. JBL Soundgear er en ny måte å ta musikken med seg på - den er designet for å bæres rundt halsen for å skape et personlig musikkområde uten å koble fra omgivelsene.

Det er også KitSound Voice One Smart Speaker, som ble lansert 7. februar i samarbeid med Amazon, og den er fullastet med Alexa Voice Service, med hi-fi sofistikering fra det britiske lydmerket KitSound. Og Ascent by Rowkin trådløse ørepropper er trådløse / Type C ladede ørepropper for aktiv slitasje. De har 48 timers lyttetid, og saken fungerer som en på farten telefonlader. Det er også den nye Mighty musikkspilleren som spiller Spotify mens du er på farten uten smarttelefon.

Smarttelefoner blir alltid verdsatt. Casetify har en rekke smarttelefonvesker inkludert deres nye Valentinsdagskolleksjon. T-Mobile har Apple iPhone X Case-Mate Glow Waterfall Case med en dynamisk snøklodeeffekt.

Garmin Vivofit 4. Perfekt for din Valentine som liker å spore treningen, men ikke takler å lade enheten, er en aktivitetsspor med inngangsnivå med et batteri som varer et år eller lenger.

Og til slutt, hvis du vil legge en ring på den, gjør du det med Motiv fitness- og sleep tracker-ring. Den er elegant og stilig og kommer i to forskjellige farger.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også:

  • Stor Valentinsdag-gaver til din favoritt tech og gadget-elsker (TechRepublic)
  • Gaveguide: Beste tech-gaver for voksne og tenåringer (TechRepublic)
  • Gaveguide: Wearables, STEM-leker for barn og topp teknologiske valg for tenåringer og voksne (gratis PDF) (TechRepublic)
  • Beste gaver: praktisk talt uforgjengelige dingser (ZDNet)
  • DIY-droner: 20 sett for å lage dine egne (TechRepublic)
  • 42 T-skjorter, så geeky bare IT-proffene vil få dem (TechRepublic)
  • STEM-leker for barn (TechRepublic)
  • Våre favoritt mekaniske tastaturer (TechRepublic)

Den nye Mighty musikkspilleren.

Bilde: Mighty

© Copyright 2020 | mobilegn.com