Hvordan forberede arbeidsstokken din for den digitale æra

Hvordan forberede arbeidskraften din for den digitale epoken På MIT CIO-symposiet i 2019 diskuterte Amy DeCastro fra Schneider Electric hvordan HR- og IT-team kan samarbeide for å oppfylle arbeidstakere.På MIT CIO-symposiet i 2019 snakket TechRepublic seniorredaktør Alison DeNisco Rayome med Amy DeCastro fra Schneider Electric om hvordan HR- og IT-team kan samarbeide for å opplære arbeidstakere. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Alison DeNisco Rayome: Og vi vet at mange organisasjoner gjennomgår digitale transformasjonsprosjekter akkurat nå, og med det kommer behovet for å potensielt oppfylle noen arbeidere. Hvordan kan HR- og IT-team samarbeide om opplæringsarbeidere?

Amy DeCastro: Jeg tror at det som virkelig er viktig, er å forstå baseline og virkelig forstå hva som er utgangspunktet når vi ser på talent på tvers av organisasjonen. Vi ser på digital, fremover, som både kunnskap og kompetanse og teknisk evne, men også som tankegang og atferd. Så virkelig forstå hva vi kan gjøre for å forstå utgangspunktet for hvor en ansatt eller et talent er, og hva vi kan gjøre som en organisasjon for å bygge en virkelig spesifikk og dedikert læringsagenda for dem.

Så det vi har gjort hos Schneider Electric er, vi har laget en ramme rundt digitalt statsborgerskap og vi har jobbet med vårt digitale akademi, en del av vår lærende organisasjon og vi har bygget langs Adcast, en plattform som gjør det mulig for våre digitale borgere, nei uansett hvor de er, enten det er grunnleggende, mellomliggende, avansert eller ekspert, har vi laget en læringsplan spesielt for dem, for å hjelpe dem med å vokse fra et nivå av statsborgerskap til et annet.

Spesiell rapport: Digital transformasjon: En CXOs guide (gratis PDF)

Nå er denne læringen ikke bare digitalt tilgjengelig, vi ser virkelig på de fire utviklingslandene i organisasjonen. Vi ser på utdanning, eksponering, erfaring og deretter miljøet. Så når du ser på IT, gjør vi mobilapplikasjoner og læring tilgjengelig. Men samtidig gjør vi det, vi gjør erfaringer tilgjengelig gjennom det vi kaller det åpne talentmarkedet.

Så virkelig skape en AI-basert CV og sosial plattform for å gi våre ansatte en mulighet til å se over hele organisasjonen hvilke muligheter som kan være tilgjengelige for dem, enten det er en heltidsrolle eller bare en prosjektrolle for å få den utviklingen de trenger .

Alison DeNisco Rayome: Og hvorfor er det så viktig for organisasjoner å sørge for at de vurderer opplæring istedenfor å bare se etter nyere arbeidere med de ferdighetssettene de leter etter?

Amy DeCastro: Du vet, du kan ikke undervurdere arvskunnskap, og vi har så mange ansatte i vår organisasjon som har vært gjennom anskaffelser og transformasjoner og evolusjoner. Og den arven kunnskap er så verdifull. Forretningserfaring er like viktig for den tekniske kompetansen. Så det er viktig å utvikle den ansattes base som har vært på reisen i så mange år og virkelig investere i dem for å sikre at vi gir dem ferdighetene vi trenger for i morgen.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com