Hvordan rekruttere en ny høyskoleutdannet

Hvordan rekruttere en ny høyskoleutdannet Mens Generation Z oversvømmer arbeidsstyrken, trenger selskaper å sette sin beste fot frem for å oppnå topp talent. Dette er hvordan.

Generasjon Z - individer født mellom 1995 og 2010 - begynner å overta arbeidsstokken. De omlag 61 millioner Gen Zers i USA, nå en større befolkning enn Gen X og to tredjedeler av baby boomers, er den nye generasjonen også anslått til å overstige tusenårsmiljøer, ifølge en fersk rapport fra LinkedIn.

Menneskene som utgjør Gen Z er enten digitale innfødte eller tilbrakte mesteparten av deres kognitive liv blant teknologi. Flertallet (73%) vurderte teknologikunnskaper som god eller utmerket, noe som kan være ekstremt tiltalende for selskaper som håper å utføre digitale transformasjonsinitiativer.

Når eldre generasjoner kommer til pensjon, er det viktig for organisasjoner å tiltrekke seg denne nye befolkningen - som har et mer oppdatert ferdighets- og kunnskapsgrunnlag. Når de rekrutterer unge ansettelser, bør selskaper imidlertid ikke bare fokusere på de tekniske ferdighetene, sier Liesl Bernard, administrerende direktør for leder- og bemanningsfirmaet CannabizTeam.

"Bedrifter trenger å ta seg god tid og sørge for at de følger etter mennesker med de rette ferdighetssettene, " sa Bernard. "Men selskaper må også rekruttere for kulturform og finne mennesker som kan utvide selskapets mål."

Det kan være vanskelig å finne de rette kandidatene, men det er spesifikke steder organisasjoner kan se og strategier de kan bruke for å tiltrekke seg det rette talentet.

Hvor du skal se etter college-talent

Her er tre steder for rekrutterere og HR-ledere å begynne søket etter nye akademikere å ansette:

1. Online

"Det første stedet å starte er faktisk, " sa Brittany Hale, senior bedriftsrekrutterer hos rekrutteringsbyrået Mondo. "Faktisk er et av de jobbtavlene som unge strømmer til." For brukere er det gratis å legge ut CVene deres, noe som gjør nettstedet spesielt attraktivt for nyutdannede, sa hun.

For selskaper har faktisk og lignende nettsteder forskjellige abonnement basert på organisasjonens ansettelsesbehov, la Hale til. "Selv om du er et lite selskap eller bare trenger noen som er frisk fra college og vil ha en person på teamet ditt, kan du kontakte et visst antall mennesker for en mengde dollar, og det er ingenting for astronomisk, " sa hun.

Med 15% av jobbsøkere som lander jobber via sosiale medier, er internett en reklame for rekruttering. Enten du bruker faktisk, LinkedIn, Monster eller andre nettsteder for stillingsannonser, disse ressursene er gode muligheter for nytt talent.

2. Karriere messer

Karriermesser på universitetet er store muligheter til å knytte personlige forbindelser med ungt talent, sa Bernard, og kan lett koordineres gjennom bursarens kontor ved hvert college.

Akkurat som studentene gjør det, kan bedrifter ganske enkelt registrere seg for å delta på karriermessen, sa Hale. Å lage innledende forbindelser på nettet er stor, men sjansen for å snakke og diskutere stillinger personlig kan gi virksomheter innsikt i en kandidats personlighet.

"For at selskaper skal være konkurransedyktige, må de formulere sin kultur og mulighetene for vekst i organisasjonen, " sa Bernard. Karriere messer er en førsteklasses beliggenhet for å kommunisere slike temaer.

3. Boot camp

For selskaper som søker teknologisk talent spesielt, er koding og andre teknologirelaterte boot camps uvurderlige ressurser, sa Hale. Hvis en kandidat kommer rett ut av en boot camp, kan de ha den teknologiske kunnskapen og ekspertisen i tankene, la hun til.

Hvordan appellere til nyere karakterer

fleksibilitet

Med nesten halvparten (46%) av Gen Z-ansatte som jobber som frilansere, er fleksibilitet en tydelig prioritering for unge fagpersoner. "Mange yngre mennesker leter etter fleksibilitet og muligheten til å ha litt mer autonomi, " sa Bernard.

"Selv en dags fjernkontroll kan gjøre alles liv så mye enklere, " la Hale til. Å gi nyansatte muligheten til å jobbe eksternt hver gang, kan gjøre stor forskjell, spesielt med pendlere, sa hun.

Reise kan også være tiltalende for unge mennesker, sa Bernard. Fleksibiliteten og muligheten til å reise rundt i landet eller internasjonalt er spesielt attraktivt for Gen Z, og kan virkelig hjelpe selskaper med å skille seg ut hvis en kandidat har flere tilbud, la hun til.

Effektivitet

Selv om rekrutteringsprosessen er viktig og fortjener tid og tanke, hjelper bare kandidater å vente i flere måneder på en beslutning bare gi dem mer tid til å akseptere et annet tilbud. Hale sa at det er ideelt å holde intervjuer ned til en eller to runder: "De er en fersk grad. Det burde være virkelig nok til at du kan bestemme om de passer godt for laget ditt."

Hvis du vil ha flere tips om hvordan du rekrutterer de beste ansettelsene til selskapet ditt, kan du sjekke denne TechRepublic-artikkelen.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com