Hvordan bruke virtual reality for opplæring av ansatte: 3 VR-plattformer å sjekke ut

Video: Virtual reality ... på mindre enn to minutter Lurer du på hva som ligger bak gjenoppblomstring i VR-teknologi? Finn ut på mindre enn to minutter!

Å trene ansatte er en av de mest populære og effektive bruken av virtual reality (VR) i virksomheten. Å kunne engasjere en ansatt fullt ut i en virtuell verden designet for å presentere dem for potensielle scenarier, jobbutfordringer og ukjent teknologi før du møter dem i den virkelige verden kan spare virksomheter mye tid og penger. STRIVR Enterprise, HTC VIVE Business Edition VR-system, og Doghead Simulations rumii er tre alternativer du kanskje vil vurdere for opplæring av ansatte.

STRIVR Enterprise

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Walmart, Chipotle, Verizon, Tyson, Fidelity Investments, United Rentals, JetBlue og andre selskaper bruker for tiden STRIVR-teknologi i deres opplæring av ansatte. For eksempel ved å bruke Oculus Go-headset, hjelper STRIVR Enterprise med å lære Walmart-ansatte om ny teknologi, compliance og kundeserviceferdigheter. I følge nettstedet STRIVR har United Rentals brukt teknologien sin for å kutte opplæringstiden for ansatte med 40%.

STRIVR Enterprise er designet for å engasjere ansatte i en virtuell opplevelse, forbedre den totale jobbytelsen og redusere opplæringskostnadene. Teknologien gir også innsikt i hvordan de ansatte lærer, og gir ledelsen tilbakemeldinger i sanntid, slik at de kan endre opplæringen deretter. Plattformen kan brukes til trening i klasseromsmiljøer, så vel som coaching og selvstyrte økter. Programvaren er kompatibel med Oculus Rift, HTC Vive, Daydream og Samsung Gear VR-headset. STRIVR tilbyr forskjellige prispakker som spenner fra tre-måneders pilotprogrammer til ett til tre års distribusjon. For spesifikk prisinformasjon, kontakt STRIVR.

HTC VIVE Business Edition VR-system

I likhet med STRIVR Enterprise, viser HTC VIVE Business Edition løfte som et treningsverktøy for ansatte; den er også designet for å hjelpe bedrifter med å engasjere kunder og utvikle produkter. VIVE Business Edition kan utvides med VIVE Tracker Ecosystem for å gjøre virkelige objekter og verktøy virtuelle; Dette gir mulighet for applikasjoner med bevegelsesfangst, bilindustri, romfart eller simulering av tungt utstyr.

System- og maskinvarekrav for VIVE inkluderer: VIVE Pro VR-headset med kommersielle lisenser og beskyttelsesplaner VIVE Enterprise Advantage eller Advantage + for VR-apper, Windows 7 eller nyere, Microsoft .NET Framework 4.6 eller nyere, og en internettforbindelse for nedlasting av innhold. Systemprising starter på $ 1 399, med Advantage and Advantage + fra $ 199 og Tracker Ecosystem priset til $ 99. Hvis du vil gjøre VR-treningen din trådløs, tilbyr VIVE en trådløs adapter for $ 299 (den støtter VIVE og VIVE Pro).

Doghead Simulations rumii

Rumii hjelper fjernarbeidere å komme sammen i en simulert verden, og tilrettelegger for virtuelt samarbeid for å utdanne og trene ansatte. Med denne teknologien kan selskaper møte og trene eksterne ansatte uten å måtte reise. Funksjonene inkluderer: En 3D-modelllaster, en tavlefunksjon (som kan lagres i skyen for senere bruk), skjerm- og innholdsdeling, og virtuelle møterom.

Rumii er kompatibel med HTC Vive, Oculus Go / Rift og Windows Mixed Reality-headset, men er beregnet for VR-bruk, selv om det er multiplatform og kan også brukes på en Windows PC, Android OS eller Mac OS. Rumii er gratis for opptil tre brukere; For fire eller flere brukere er prisen $ 14, 99 per måned per bruker. Den betalte abonnementstjenesten gir mulighet for 10 GB lagring kontra 1 GB for gratis tjenesten.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com