Hvordan Vodafone planlegger å bringe holografiske konferansesamtaler til Storbritannia med 1 000 5G-nettsteder

Verizon ser 5G som spillbytter for offentlig sikkerhet og transport På MWC Americas 2018 snakket TechRepublic med Sean Harrington, VP City Solutions hos Verizon, om hvordan Verizons 5G-nettverk vil påvirke transport, offentlig sikkerhet og videostreaming i hjemmet.

Vodafone planlegger å implementere 1 000 5G-aktiverte nettverkssider i Storbritannia innen 2020, noe som gir regionen ekstremt raske tilkoblingshastigheter og etter hvert muligheten til å holde konferansesamtaler med hologrammer, ifølge en Reuters-rapport.

Telekomet vil begynne å prøve ut 5G-nettverk i syv britiske byer de kommende ukene, og planlegger å bringe teknologien til Cornwall og Lake District nasjonalpark - som ikke har sterk internettilgang for øyeblikket - i løpet av 2019, melder Reuters.

Mer om nettverk

  • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
  • 8 datasenterprognoser for 2020
  • Topp 11 lagringstrender de siste 20 årene
  • 5G mobilnett: Et jukseark

Når den er kommersielt tilgjengelig, er 5G klar til å revolusjonere databehandling i en rekke bransjer, inkludert energi, produksjon og helsevesen. Teknologien vil være nødvendig for å imøtekomme krav om raskere tilkoblingshastigheter, kapasitet og pålitelighet, og har potensial til å åpne for nye virksomhetsbruk av saker i tilkoblede biler, fabrikker og byer, bemerket Reuters.

Mens mange telekommunikasjoner inkludert Verizon og AT&T også har prøvd 5G-nettverkstjenester i USA, vil forbrukerne ikke kunne ringe før 5G-aktiverte telefoner er på markedet. Motorola Moto Z3-telefonen, som ble utgitt i august, er den første telefonen på markedet som vil kunne oppgradere til 5G. Imidlertid vil storskala forsendelser av 5G-klare smarttelefoner sannsynligvis komme i andre halvdel av 2019, rapporterte Reuters.

En interessant bruk av teknologien fra et forretningsmessig synspunkt kan være for holografiske samtaler og konferanser, bemerket Reuters. Vodafone demonstrerte bruken av 5G i en holografisk samtale mellom Englands fotballkaptein for kvinner og en ung fan: Fanen var i stand til å gi en high five til den holografiske kapteinen, og se hennes ferdigheter demonstrert på nært hold, selv om de lå hundrevis av kilometer fra hverandre, rapporterte Reuters.

Holografiske samtaler som dette vil være en "naturlig utvikling" av videokonferanser, ifølge Reuters, men det er fortsatt ukjent hvor lang tid det vil ta før denne teknologien blir vanlig tilgjengelig for frontlinjearbeidere.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Vodafone planlegger å lansere 1 000 5G-aktiverte nettverkssider i Storbritannia innen 2020.
  • 5G vil etter hvert bli brukt til holografiske konferansesamtaler.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com