Hvordan vinne på digital: 3 ting vellykkede selskaper gjør

5 byggesteiner firmaets behov for vellykket digital transformasjon På MIT CIO-symposiet i 2019 diskuterte Jeanne Ross hvor selskaper står når det gjelder digital transformasjon.

Bedrifter som investerer i opplæring av ansatte og IT-initiativ, har en tendens til å være mer digitalt modne enn selskaper som bruker mindre på disse områdene, ifølge Boston Consulting Groups rapport fra Digital Consulting Invest, utgitt torsdag.

Rapporten kartla 1800 bedrifter på tvers av bransjer i USA, EU og Asia. Boston Consulting Group ba ledere og ledere om å vurdere selskapenes digitale modenhet i en skala fra en til fire fordelt på 35 kategorier, og tildelte dem score basert på disse svarene. Bedrifter med en score på 67 til 100 kvalifiserte seg som digitale mester, mens de med en poengsum på 43 eller mindre ble kategorisert som digitale laggards.

Digital transformasjon: En IT-pro-guide (gratis PDF) (TechRepublic)

Når det gjelder industri, var finansinstitusjoner og telekommunikasjonsselskaper de mest digitalt avanserte, med mer enn 25% av disse selskapene som oppnådde status som digital mester. I den andre enden av spekteret var selskaper innen energi og offentlig sektor, hvorav 40% kvalifiserte seg som digitale laggards.

Digitalmestere på tvers av bransjer hadde tre faktorer til felles som hjalp dem å bli digitalt modne, ifølge rapporten:

1. Digitale mestere bruker mer enn 5% av driftsutgiftene på digitale prosjekter

2. Digitale mestere bruker mer enn 10% av sine ansatte til digitale roller og prosjekter

3. Digitale mestere skalerer opp digitale løsninger bredere enn laggards, og det er ikke like sannsynlig at de blir sittende fast i saksflygere.

"Etter tre år med gjennomføring av undersøkelsen vår, har disse digitale boosterne vært konsekvente, og har pålitelig bidratt til å skille mesterne våre fra hverandre, " sa Michael Grebe, senior og administrerende direktør i Boston Consulting Group og medforfatter av rapporten. pressemelding.

Rapporten fant at digitale mestere planlegger å vokse og oppfylle sine digitale arbeidsstyrker oftere enn laggards gjør. Tre av fire mestere sa at de planlegger å øke den digitale arbeidsstyrken med mer enn 20%, og halvparten av mesterne sa at de planlegger å oppfylle mer enn 20% av sine ansatte med digitale evner, sammenlignet med mindre enn en tredel av laggards.

Rapporten fant at digitale ledere foretar større investeringer i teknologi og IT enn laggards gjør (22% mot 16% av budsjettet). Omtrent halvparten av digitale mestere dedikerer mer enn 10% av den digitale arbeidsstyrken til kunstig intelligens (AI), sammenlignet med bare 29% av laggards.

Hvordan bli en digital leder

Boston Consulting Group tilbød følgende tre tips for bedrifter å bli digitale ledere:

1. Målet for en teknologifunksjon i verdensklasse

Bedrifter bør investere betydelig i å bygge en ledende teknologi og IT-funksjon. Dette vil hjelpe dem å utnytte nye teknologier som AI, Internet of Things (IoT) og blockchain for å støtte nye forretningsmodeller, og effektivisere forretningsprosesser, heter det i rapporten.

2. Bygg en digital talentmotor

Bedrifter bør utvikle en talentstrategi som tar hensyn til etterspørselen etter nye roller og ferdigheter, for eksempel dataforskere og smidige trenere. En digital rekrutteringsstrategi og plan for oppskolering av dagens arbeidskraft kan bidra til å sikre at selskaper har riktig talent for å skape en digital virksomhet, heter det i rapporten.

3. Transformer til et datadrevet selskap

For å digitalisere kundereisen og tilby mer personaliserte tjenester, må selskaper investere i datafunksjoner og nye teknologier inkludert AI, IoT og blockchain, ifølge rapporten.

"Suksess innen digital krever en tydelig og fokusert investeringsstrategi, " uttalte rapporten. "Bedrifter som er i stand til å utvikle en slik strategi, kan drive en vellykket digital transformasjon - og sette seg på banen for å dukke opp som mester."

For mer, sjekk ut fem byggesteiner for vellykket digital transformasjon på TechRepublic.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

Se også

  • IT-budsjettering: Et jukseark (TechRepublic)

  • Cloud providers 2019: En kjøperguide (TechRepublic nedlasting)

  • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)

  • Tekniske budsjetter 2019: En CXOs guide (ZDNet)

  • 6 måter å slette deg selv fra internett (CNET)

  • Beste oppgavelister-apper for å håndtere oppgaver på hvilken som helst plattform (Download.com)

  • CXO: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

Bilde: iStockphoto / metamorworks

© Copyright 2020 | mobilegn.com