Hvordan kvinner kan bryte seg inn i teknologiledelse

Hvordan kvinner kan bryte seg inn i teknologiledelse På Code PaLOUsa 2018 tilbød Sue Freas, direktør for programvareteknikk i Appriss, karriereråd for kvinner innen teknologi som vil klatre på lederstigen.

På den nylige Code PaLOUsa-konferansen i Louisville, snakket Sue Freas-direktør for programvareteknikk i Appriss med TechRepublics Alison DeNisco Rayome. Freas tilbød råd til ledere som ønsker å være oppmerksom på mangfoldet, og kvinner som vurderer lederroller innen teknologi.

For hele samtalen, se videoen over eller les utskrift:

Mer om kvinner innen teknologi

  • 63% av tiden betalte menn i tech mer enn kvinner for samme jobb
  • Hvorfor det å ha flere kvinner i teknologiledelse er bra for bedriften
  • IT-lederveiledning for å oppnå mangfold på arbeidsplassen (gratis PDF)
  • Kvinnenes tilstand innen informatikk: En undersøkende rapport (omslag PDF)

Freas: Det første som ledere trenger å gjøre når de ønsker å forbedre mangfoldet i teamet deres, er å være klar over mangfoldet de gjør eller ikke har for øyeblikket, "sier Freas." Mange mennesker kommer inn i plass til det er et senere problem, eller det er ikke så stort av et problem. Men det presenteres på mange forskjellige måter. Er alle absolutt besatt av det samme showet eller spillet eller filmen? Det kan være uoverkommelig for noen mennesker som ikke er med på det, og det kan til og med føre til at folk som ellers passer inn demografisk, føler at de ikke er en del av teamet.

Se på alle måtene du faktisk kan forhindre at noen er deres naturlige, og se etter måter å fremheve forskjellige aspekter ved teamet. Vet hvem de er, hva de er interessert i, og hjelp dem å finne måter å, uten å dytte den ned i noens hals, finne en tilfeldig måte som du kan sørge for at det dukker opp på en måte som ikke kommer til å bli skutt ned eller du kommer ikke til å få mye tilbake fra noe som føles naturlig og innbydende i teamet.

Ansettelsessjef: Chief variety officer (Tech Pro Research)

Kvinner, og dette kommer til å være en veldig kjønn ting, har en tendens til å være veldig bra i ledelse fordi det er mye emosjonell intelligens som vi har lært opp gjennom årene å fokusere på, og det er faktisk alle i teknologien som vil å gå i det rommet må ha en viss bevissthet om hvordan handlingene mine påvirker hvordan noen andre føler, og mange kvinner er veldig naturlige i det. Jeg vil absolutt anbefale deg å se nærmere på det.

En av de verste grunnene til å komme inn i ledelsen er fordi det er et gap, og du føler at du må fylle dette gapet. Ikke gjør det hvis det ikke er hva din langsiktige karriereløsning er, fordi du kommer til å sitte fast der. Kanskje ikke for alltid, men du kommer til å ende opp med å gjøre ting som ikke er givende for deg personlig, og det er ingen grunn til å gjøre det.

Jeg vil også si at kvinner som skal i ledelsen, være forberedt på å være den eneste kvinnen i rommet noen ganger. Jeg startet Louisville Tech Ladies , spesielt fordi det var så mange ganger jeg gikk på et møte, og jeg ville være den eneste kvinnen der. Du må bare skyve skuldrene tilbake og smile, og late som om det ikke betyr noen ganger, ikke hver gang. Prøv å være tro mot deg selv. Men jeg ville virkelig ha en gruppe som jeg kunne henge med der jeg ikke følte meg annerledes, der alle hadde en viss bevissthet om at vi alle er verdifulle her, og kan vi bare være mennesker i et øyeblikk i stedet for å være kvinnen i rommet ?

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com