Slik jobber du med en personlig coach for å forbedre lederegenskapene dine

Video: De to egenskapene du trenger for å lede digital transformasjon I en verden der topp-down-ledelse sjelden fungerer lenger, har ferdighetene og treningene som trengs for å utgjøre en forskjell i den digitale tidsalderen, utviklet seg.

Ofte begynner enkeltpersoner ledelseskarrierer med å bli trukket inn i lederroller etter at de viser fremragende driftsmessige resultater. Dessverre forbereder få selskaper disse nye lederne på lederansvar. Enda verre er at en lederkrise kan bli et personlig traume.

"Jeg hater jobben min, " sa en manager-kollega forrige uke mens vi spiste kaffe. "Alt jeg noen gang ønsket å gjøre var å utvikle programvare, og nå ber firmaet mitt om å administrere det."

Det er mange individuelle som dette innen teknologi. Gründere innoverer nye produkter og forsøkte deretter like nidkjært å finne en administrerende direktør eller COO for å drive selskapene sine. I andre tilfeller er det enkeltpersoner som administrerer som virkelig ønsker å bli de store lederne som selskapene forventer at de skal være - men de er redde for å mislykkes.

Hvis du opererer i en ledelsesevne, men synes at du trenger coaching og veiledning, kan det være lurt å vurdere å engasjere en personlig coach. Her er noen tips for å gjøre det:

Vet hva du leter etter

En av grunnene til at ledere driver karriere og personlig coaching er at de føler at noe mangler i ledelsesstiler og teknikker, men de vet ikke hva. En personlig ledercoach kan hjelpe deg med å identifisere mangler i lederstilen din og hvordan du takler dem - men det er fremdeles bra å ha en ide om hva manglene dine kan være før du ansetter en ekstern coach for å hjelpe deg. Å ha en ide om hva du tror problemene er, er en fin måte å starte samtalen på.

Søk målbar og resultatorientert coaching

Manager coaching skal ikke brukes bare for å få deg til å føle deg bedre om jobben din - den skal være ment å faktisk forbedre ytelsen og effektiviteten din. Hvis treneren din ikke har en resultatorientert metodikk for å coache deg, vil du se på andre alternativer.

En av de mer etablerte ledelsescoachingsmetodene er mål-reality-alternativer-vilje, eller GROW.

GROW ble først utviklet i Storbritannia på 1980-tallet. I prosessen utvikler personen som coaches mål som de ønsker å oppnå, og identifiserer hindringene som har forhindret oppnåelse. I trinn to ser personen og treneren på realitetene i situasjonen. I trinn tre jobber personen med en coach for å oppdage alternativer, for eksempel hva som ville skje hvis hindringene ikke fantes, eller hva annet de kunne gjøre, og i trinn fire utvikles en spesifikk måloppnåelsesplan med tidslinjer.

Forfølg coachingen din i et pålitelig miljø

Jeg jobbet en gang sammen med en visepresidentkollega som fortalte at hun ba administrerende direktør om selvtillitstrening. Hun hadde mange gode ideer, ble ofte druknet ut på møter, og det var gunstig for henne og selskapet at hun fikk opplæringen. Dessverre endte hun også opp med å forsterke sjefens meninger om hennes ikke-selvsikkerhet ved å be om opplæringen.

Hvis du er i en slik situasjon, kan det være mer fordelaktig for deg å investere på egen hånd i en karriere-coach.

Avsluttende merknader

Ledelseskonsulent Peter Drucker sa en gang: "Effektivitet gjør tinget riktig. Effektivitet er å gjøre det rette."

For å komme dit, driver ledere coaching på områder som spenner fra å utvikle selvtillit i møter og i samhandling med andre, til å lære å bedre balansere deres personlige og profesjonelle liv.

Ved å snakke med en personlig coach kan ledere oppnå bedre resultater - og det er gode nyheter for selskaper og ansatte også.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com