Hvordan virksomheten din kan oppnå digital suksess i løpet av det neste tiåret: 5 tips

Hemmelighetene for et vellykket initiativ for digital transformasjon Ben Shea snakket med TechRepublic på SAP SAPPHIRE NOW-konferansen i 2019 om hvordan kommunikasjon og team bestemmer vellykkede digitale innovasjoner.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Når bedriften forbereder seg på fjerde industrielle revolusjon, eller Industry 4.0, ser bedriftsledere fremover på langsiktige driftsmål. Denne siste bølgen av digital transformasjon er drevet av Internet of Things (IoT) -teknologien, som består av kunstig intelligens (AI), maskinlæring, skytjenester og mer.

Digital transformasjon: En guide for CXOs (TechRepublic Premium)

Et teknologisk marked i utvikling krever en utvikling i tankesett for bedrifter, som krever at ledere skifter prioriteringer og ansvar for å passe til både ny teknologi og nåværende forretningsforetak, ifølge en fersk Deloitte-rapport.

For å forberede seg best mulig til neste digitale revolusjon, bør virksomheter vurdere feil og suksesser fra den forrige æra, sa Mimi Brooks, administrerende direktør i konsulentfirmaet Logical Design Solutions.

"Min intensjon er ikke å se tilbake. Det er ikke et bakspeil, " sa Brooks. "Min hensikt er å prøve å hjelpe folk og motivere dem til å se fremover. La oss rulle opp ermene og oppføre oss som om vi lærte noe her, slik at vi kan lykkes fremover."

Etter å ha studert vanlige trender innen digital transformering av virksomhet i løpet av det siste tiåret, samlet Brooks følgende fem leksjoner selskaper bør vurdere å flytte inn i det neste tiåret:

1. Digital transformasjon handler om mer enn teknologien

Å fokusere for mye på det digitale med digital transformasjon er en av de største fallgruvene i noe digitalt initiativ, sa Brooks.

I den siste tida for digital transformasjon fortsatte organisasjoner å ta i bruk teknologi for teknologiens skyld, uten at de var tilpasset forretningsstrategier, noe som ville føre til feil. Ser fremover, må organisasjoner bruke forretningsinitiativer som drivkraften bak digital adopsjon, ifølge Brooks.

2. Vertikale strukturer og siloer er i konflikt med og overvelde nødvendige horisontale strukturer

Bedrifter med hierarkiske forretningsstrukturer - vanligvis store selskaper - faller ofte i siloer når de arbeider vertikalt, bemerket Brooks.

"Vi trengte å forstå bedre at hierarkiene og vertikale strukturer nærmest er et antimønster i en ny digital organisasjon, der alt er mye mer horisontalt enn vertikalt, " sa Brooks. "Med mindre du er et selskap som fant andre ledelsesstrukturer for å strikke organisasjonen horisontalt slik at vi alle kunne jobbe sammen, ender vi opp i digitale siloer."

3. Arbeidskultur uten kontekst er uholdbar

Arbeidskulturer må utvikle seg med en teknologisk kultur i endring, sa Brooks. Og ofte, spesielt med arv virksomheter, kan dette være et vanskelig skifte.

"Vi trengte å bruke mer tid på å forestille oss fremtidens arbeid og våre arbeidere i det, slik at når vi sa forandring, malte vi i det minste en ide om retningen som vi så organisasjonen bevege seg fra utsiktspunktet, " sa Brooks. "Hvordan påvirker digital transformasjon mitt arbeid, jobben min, teamene mine, karrieren min?"

4. Tildeling og design av menneskelig og maskinarbeid må prioriteres

De siste ti årene ble implementeringen av grunnleggende automatisering implementert i mange selskaper, sa Brooks. Denne grunnleggende teknologibruken kom fra et press for å automatisere prosesser av hensyn til automatisering, som knytter seg til det første punktet.

Fremover må imidlertid selskaper vurdere hvordan mennesker og denne teknologien kan fungere sammen, sammen med hvordan mennesker kan forberede seg på integreringen av disse verktøyene, la Brooks til.

Brooks foreslo å vurdere følgende spørsmål: "Hvordan kan det virkelige arbeidet i organisasjonen endre seg, og hvordan kan vi hjelpe folk å komme seg hit og dit i det minste?"

5. Ledere trenger bedre strategier for å tilpasse seg endring

Spydspissendring er i ledelse, sier Brooks. Mens ledere gjorde sitt beste i den siste digitale tiden, er det mye rom for fremtidig forbedring. Denne forbedringen ligger i å akseptere teknologien og endringen.

"Ledere må vite at den digitale økonomien, den digitale fremtiden, krever at vi lar maskiner gjøre alt de rimelig kan og at folk skal gjøre dette nye menneskelige arbeidet i fremtiden, " sa Brooks. "I stedet for å løpe bort fra det, må vi løpe på det slik at vi kan forme det."

For mer, sjekk ut hva digital transformasjon faktisk betyr for en organisasjon på TechRepublic.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • Digital transformasjon: Et jukseark (TechRepublic)
 • Digital transformasjon: En IT-pro's guide (TechRepublic nedlasting)
 • Digital transformasjon: En guide for CXOs (TechRepublic Premium)
 • Hva er digital transformasjon? Alt du trenger å vite om hvordan teknologi omformer virksomheten (ZDNet)
 • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2018 (CNET)
 • Beste oppgavelister-apper for å håndtere oppgaver på hvilken som helst plattform (Download.com)
 • Digital transformasjon: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2020 | mobilegn.com