Hvordan organisasjonen din kan ha nytte av å bruke en topp teknisk oppstart

De ti beste virksomhetsteknologiene i tiåret Produksjon av IoT, videokonferanser og nettsky-databehandling er bare noen av de største fremskrittene i tiåret. Tom Merritt lister opp de fem beste foretaksteknologiene på 2010-tallet.

Å velge en leverandør for å tilby IT-tjenester for din bedrift kan være en utfordrende oppgave. Det kan være lurt å vurdere en eldre, etablert, gammel leverandør som har bevist seg over lang tid. Eller du kan velge en oppstartsleverandør som kan tilby nyere og mer innovative ideer og tilnærminger.

Å velge en oppstartsleverandør kan føre til noen risikoer, men å velge en som er overlevd og trives med å generere heftige inntekter gir visse fordeler, ifølge Synergy Research Group.

Starte og bygge oppstart: En grunnleggerguide (gratis PDF)

I en gjennomgang av IT-markedene i bedriften de siste ti årene fant Synergy Research Group 12 oppstartsselgere med en årlig omsetning på 1 milliard dollar basert på de siste kvartalsresultatene i 2019. Videre identifiserte leverandørene enten det siste tiåret eller hadde minimale inntekter for bare 10 år siden.

Ledende i gruppen er Workday, ServiceNow og Palo Alto Networks med en samlet omsetning på mer enn 10 milliarder dollar sammenlignet med under 100 millioner dollar i 2009.

Deretter passerte Arista Networks omsetningen på 2 milliarder dollar i løpet av det siste kvartalet. De åtte andre selskapene på listen - Pure Storage, Dropbox, Shopify, Atlassian, Nutanix, Twilio, Veeva og DocuSign - har hver generert en milliard dollar eller mer. Totalt har nå alle 12 leverandører en omsetningsrate på over 23 milliarder dollar sammenlignet med bare 200 millioner dollar i 2009.

Synergy Research Group

Utover disse topp 12 leverandørene, har andre oppstarter gjort det bra det siste tiåret, ifølge Synergy. Tableau Software ville ha laget listen hvis den ikke hadde blitt anskaffet av Salesforce i en avtale til en verdi av nesten 16 milliarder dollar.

To leverandører som kan ha kommet nær hvis de ikke hadde blitt anskaffet, er Nimble Storage og Ruckus Wireless. To andre leverandører som startet opp senere i tiåret, men har gitt sunne inntekter, er Zoom og Slack. Videre er tre leverandører som kommer nær inntektsmerket for milliarder dollar RingCentral, Zendesk og Box.

Hvorfor har de 12 identifiserte oppstartene sett en så dramatisk økning i inntektene?

"De har brukt nyskapende ny teknologi for å lykkes målrettet mot spesifikke applikasjoner og bruke saker som har en bred virksomhetsappell, " sier John Dinsdale, sjefanalytiker og forskningssjef for Synergy Research Group. "I noen tilfeller ble ikke disse behovene dekket tilstrekkelig av eksisterende produkter og løsninger; i andre tilfeller stimulerte den nye teknologien ny etterspørsel."

En annen faktor som skiller de 12 startups er deres evne til å overleve og trives.

"De aller fleste oppstart mislykkes, " sa Dinsdale. Enten klarer de ikke å komme seg fra bakken, eller nivået av oppnådd virksomhet er langt under det som var forventet. Svært få oppnår kritisk masse og får betydelig markedsandel i viktige segmenter. Det er det som skiller disse 12 fra hverandre. "

Oppstart fordeler

Suksessen til disse oppstartene kan vise seg nyttig for IT-fagfolk, bedriftseiere og til og med investorer som søker etter de rette leverandørene. Dinsdale beskrev de spesifikke fordelene ved å bruke slike oppstarter:

  • For IT-proffer . Å velge å skaffe viktige produkter og løsninger fra nylig dannede nye selskaper har alltid et visst nivå av risiko, men det må balanseres av at den mest innovative nye teknologien kommer fra oppstart. Det ligger i deres DNA, og de blir ikke begrenset av å måtte bekymre seg for å kannibalisere eksisterende legacy-virksomhet. Vær veldig åpen for tilnærminger fra oppstart, men vær også realistisk om deres sannsynlige levetid. Hvis de er nøye valgt, kan oppstart løse store problemer som gamle, tekniske leverandører sliter med å løse.
  • For bedriftseiere og ledere . Det er riktig å være litt forsiktig med å stole på en ny teknisk leverandør, men å være altfor konservativ kan forhindre at du får tilgang til de innovative nye løsningene, hvorav mange gir økonomiske og driftsmessige fordeler.
  • Investorer . Vær oppmerksom på at de fleste tekniske oppstart mislykkes, og derfor bør du ha noen verktøy og kunnskap for å filtrere ut sannsynlige vinnere. Det er klart i tech-verdenen det er mulig for nystartede selskaper å gi seg et stort navn og drive enorm vekst i selskapets verdi. Bedriftens verdi kan ha lite direkte forhold til faktiske inntekter, men her er gode eksempler der investorer kunne ha vunnet stor tid hvis de investerte / avhendet til rett tid.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag Bilde: Iurii Motov, Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2020 | mobilegn.com