HP, ASUS, Acer bringer Amazon Alexa-integrasjon til bærbare datamaskiner

CES 2018: Kan bærbare datamaskiner være overraskelses show-stjeler? PC-er har lenge vært på bakbrenneren hos CES, men ARM-drevne bærbare datamaskiner kan gjøre dem til overraskelsen for showet i år på grunn av to viktige funksjoner.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Dataprodusenter HP, ASUS og Acer legger alle til støtte for Amazon Alexa digital assistent, med flere selskaper som sannsynligvis fortsetter trenden.
  • Fremkomsten av Alexa for Business kombinert med disse integrasjonene kan bidra til å sette Alexa opp som et sentralt forretningsverktøy.

En rekke toppdataprodusenter legger Amazon Alexa-evner til kjernemodellene. HP, ASUS og Acer kunngjorde alle på CES 2018 at de vil legge til Alexa for å velge stasjonære og bærbare datamaskiner.

Mens disse firmaene er de første som formidler kunngjøringer, vil trolig at produsentene legger Alexa til maskinen sin, fortsette, som nevnt av Larry Dignan på søstersiden ZDNet. Alexa som tar seg inn på maskiner laget av disse merkene kan vinne den en viss fordel blant fagfolk, og integrering av Alexa for Business kan bidra til å øke sin forretningsmessige appell ved å hjelpe til med møter, kalenderstyring og mer.

HP bringer Alexa til skrivebordet med sin Pavilion Wave 600-a010t PC, kunngjorde firmaet i en pressemelding mandag. Enheten ser ut som en smart høyttaler, men har en Intel Core i3-prosessor, 16 GB minne og en valgfri SSD-stasjon.

Pavilion Wave 600-a010t er ment å appellere til lydfiler, men den inneholder også noen funksjoner som kan gjøre det nyttig for videosamtaler og produktivitet. Ved hjelp av stemme kan kundene "styre musikk, tidtakere, alarmer, smarte hjem enheter og mer, " utgivelsen sa, med en tilpasset LED som vil gi brukeren beskjed når Alexa lytter.

Visse modeller i ZenBook- og VivoBook-linjene fra ASUS 2018 vil også få Alexa-integrasjon. Integrasjonen - tilgjengelig tidlig i 2018 - vil tilby nye underholdningsfunksjoner sammen med produktivitetsforbedringer, heter det i en pressemelding.

"Stemme er et naturlig grensesnitt for å samhandle med teknologi og kan gjøre hverdagens oppgaver enklere, " sa Steve Rabuchin, visepresident i Amazon Alexa, i utgivelsen. "Vi er glade for at ASUS vil bringe Alexa-opplevelsen til sine bærbare modeller - som gir håndfri stemmemuligheter, og titusenvis av ferdigheter, til PC-kunder på skrivebordet og når du er på farten."

Acer kunngjorde i sin egen pressemelding at den ville rulle ut Alexa til visse Aspire-, Spin-, Switch- og Swift-bærbare PC-er, samt gi ut Aspire alt-i-ett-PC-er i første kvartal 2018. Tilgjengeligheten vil begynne i USA etter en oppdatering fra Acer Care Center, men den vil til slutt rulle ut andre steder.

"Ved å introdusere taletjenester som Alexa sammen med Intel Smart Sound Technology, forventer vi at PC-en vil tjene en enda viktigere rolle i å maksimere produktiviteten din, få mest mulig ut av underholdningen din og administrere det smarte hjemmet eller kontoret, " sa Anand Srivatsa, daglig leder for Intels Desktop, Channel and Systems Group, sa i utgivelsen.

Kunngjøringene er alle gode nyheter for Amazon, som søker å utvide omfanget av Alexa. Imidlertid betyr det mer konkurranse om utfordrere Google Assistant og Microsoft Cortana, hvor den siste kan stå overfor en tidlig grav.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com