Hype ikke mer: 56% av foretakene planlegger å bruke blockchain innen 2020

Hvorfor blockchain tech er både ekte og sprøyter glem cryptocurrency, sier Chris Mohney, og fokuserer i stedet på hvordan blockchain kan løse reelle problemer i helsevesenet, media og bedriften.

Store bedrifter tar i bruk nye teknologier som blockchain, kunstig intelligens (AI) og tingenes internett (IoT) opptil 10 ganger mer enn SMB, ifølge en onsdag-rapport fra Spiceworks.

I 2020 planlegger 56% av store bedrifter å ta i bruk blockchain-aktivert teknologi - opp fra en fjerdedel nå - funnet undersøkelsen til 780 kjøpere av forretningsteknologi i Nord-Amerika og Europa. På det tidspunktet planlegger 86% av store bedrifter også å ta i bruk IoT-løsninger, 65% planlegger å distribuere edge computing-teknologi, og 64% forventer å bruke AI, ifølge rapporten.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Det er mer sannsynlig at større organisasjoner øker IT-budsjettene i 2019, viser rapporten, og indikerer at de vil være bedre i stand til å oppgradere utdatert infrastruktur, legge til de nyeste sikkerhetsløsningene og investere i innovasjon på en gang, sammenlignet med mindre selskaper.

Peter Tsai, senior teknologeanalytiker i Spiceworks, sa i en pressemelding. "Større selskaper har mer ressurser og arbeidskraft å bruke for å teste, distribuere og styre nye teknologier. "På den annen side øker ikke småbedrifter IT-budsjettene i samme takt som store bedrifter, så de fokuserer sine begrensede ressurser på mer umiddelbare bekymringer, for eksempel forfriskende aldring og potensiell støtteapparat infrastruktur, programvare, og tjenester. Som et resultat avgir mange små selskaper å ta i bruk nye teknologier til det har vist seg å ha en betydelig innvirkning på arbeidsplassen. "

Selskaper i alle størrelser jobber fremdeles for å ta i bruk ny teknologi, rapporten fant: 37% av alle undersøkte organisasjoner bruker for øyeblikket IT-automatisering, 36% bruker gigabit Wi-Fi-nettverk og 27% bruker IoT-teknologi. I 2020 forventes disse tallene å hoppe til henholdsvis 58%, 61% og 48%, funnet rapporten.

Utenfor store bedrifter har færre små og mellomstore selskaper tatt i bruk virtual reality (VR) (14%), AI (10%) eller blockchain-aktivert tech (9%), ifølge rapporten.

I bransjer har organisasjoner for finansielle tjenester en tendens til å være de tidligste vedtakerne av de fleste nye teknologier, melder rapporten, mens statlige institusjoner har en tendens til å være de tregeste vedtakerne.

Av alle nye teknologitrender vil IT-automatiseringsteknologier ha størst innvirkning på virksomheten, ifølge 41% av de spurte. IoT-teknologi (30%) og gigabit Wi-Fi-nettverk (30%) vil også ha store konsekvenser, viser rapporten.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • I 2020 planlegger 56% av store bedrifter å ta i bruk blockchain-aktivert teknologi - opp fra et kvarter nå. - Spiceworks, 2018
  • 37% av organisasjonene bruker i dag IT-automatisering, men denne teknologien er spådd å ha størst innvirkning på arbeidsplassen i fremtiden. - Spiceworks, 2018

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com