IBM Food Trust beviser videre blockchain levedyktighet innen forsyningskjede, logistikk

Video: Hvordan blockchain og AI transformerer forsyningskjedeadministrasjon Kronisk CMO Samantha Radocchia forklarer hvordan blockchain og smart kontraktsteknologi transformerer IoT og automatiserer forretningslogikk.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

IBMs nettverk for matforsyningskjeden, IBM Food Trust, er nå generelt tilgjengelig for publikum, ifølge en pressemelding mandag. Etter 18 måneder med testing av matforhandlere og leverandører, vokser det blockchain-baserte skyenettet allerede, heter det i utgivelsen.

Blockchain-teknologi i matindustrien brukes til å spore bevegelsen av matvarer fra leverandører til kommersielle butikker. Ved å bruke blockchain kan alle involverte parter se hvert stopp en matvare har gjort langs forsyningskjeden, og maten kan raskt spores tilbake til kilden, heter det i utgivelsen.

For eksempel bruker Walmart blockchain for å spore romanskesalatforsyningen etter nylig redd matsikkerhet. Sporbarheten gjør at forbrukerne kan se hvilke poser med salat som ble påvirket av et E. coli-utbrudd, for eksempel, og bare tilfører transparens i hele prosessen.

Dette er nøyaktig IBMs oppdrag med å bruke blockchain, heter det i utgivelsen. Selskapet ønsker å hjelpe leverandørkjeden med å forbedre sporbarhet, effektivitet og åpenhet, heter det i utgivelsen.

Faktisk kunngjorde den globale forhandleren Carrefour mandag at den vil bruke IBM Food Trust blockchain-teknologi for å gjøre noen forbedringer i driften. Carrefour vil først bruke teknologien for å belyse kundetilfredshet i Carrefour-merkede produkter, heter det i utgivelsen.

"Tillitens valuta i dag er åpenhet og å oppnå det innen matsikkerhet skjer når ansvaret deles, " sa Bridget van Kralingen, seniordirektør i IBM Global Industries, Clients, Platforms og Blockchain, i løslatelsen. "Den samarbeidende tilnærmingen er hvordan medlemmene av IBM Food Trust har vist blockchain kan styrke åpenhet og drive meningsfulle forbedringer av sporbarhet av mat. Til syvende og sist gir forretningsmessige fordeler for deltakerne og et bedre og tryggere produkt for forbrukerne."

Sammen med sporing av matvarer, kan selskaper også bruke blockchain for å bekrefte visse digitaliserte sertifikater, som rettferdig handel eller organisk, og teknologien fremskynder også sertifikathåndtering med 30%, heter det i utgivelsen. I tillegg lar blockchain brukere laste opp og administrere datainnføring på blockchain fra hvor som helst.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • IBM Food Trust er en forsyningskjedenorientert blockchain-tjeneste som forbedrer sporbarhetens effektivitet og åpenhet.
  • Carrefour er en stor global forhandler som kunngjorde adopsjon og suksess med blockchain-teknologi i forretningsprosesser.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com