IBM samarbeider med will.i.ams AI-oppstart på Davos

IBM dobler kvantevolum i løpet for computing-overlegenhet Jamie Garcia, global leder for Quantum Applications, IBM Research, snakker på CES 2020 om hvordan IBM nådde milepæler i kvanteberegning i 2019.

will.i.ams teknologiselskap, I.AM +, og IBM har opprettet et globalt partnerskap for å sikre bedriftsnivå sikkerhet for kundedata ettersom adoptering av kunstig intelligens skyver lenger inn i mainstream.

Menneskelignende samtaleopplevelser er i forkant av I.AMs Omega AI-plattform, og hastighet og sikkerhet er prioriteringer for verdensomspennende kunder, ifølge selskapet.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden


Omega bruker Red Hat OpenShift som kjører på IBMs offentlige sky. IBM kjøpte RedHat for 34 milliarder dollar i juli 2019.

"Å levere AI-løsninger til bransjer som detaljhandel og underholdning, der personopplysninger er overalt, var det en topp prioritet å finne en skyleverandør med dype røtter i sikkerhet, tillit og åpenhet; det fikk vi med IBMs offentlige sky, " sa will.i .am, musiker og grunnlegger av I.AM + i en utgivelse.


"Kombinert med Red Hat OpenShift har vi de rette partnerne som kan hjelpe oss med å skalere bruken av AI på en ansvarlig og gjennomsiktig måte, " la han til.

I.AM + vil også bruke IBM Services for sin bransjekompetanse i å utvikle og implementere sky- og kognitive løsninger for å møte selskapenes krav til personalisering og innovasjon. I.AM + og selskaper som det trenger sømløs, sikker datatilkobling over hybride IT-miljøer.

"I.AM + har som mål å levere samtaleopplevelser og innovere i et bredt spekter av bransjer, " sa Jesus Mantas, sjefstrategi og innovasjonsansvarlig, IBMs globale forretningstjenester.

"Ved å kjøre sin plattform med Red Hat OpenShift på IBMs offentlige sky, gir vi kunder kontinuerlig tilgjengelighet, pålitelighet og skalerbarhet, med innebygd sikkerhet, " sa Mantas. "I.AM + planlegger også å benytte IBM Services for å utnytte sin ekspertise innen utvikling og implementering av skyer og kognitive løsninger som skaper de personlige og innovative opplevelsene selskapene etterspør."

Red Hat OpenShift lar I.AM + kjøre sin plattform over flere offentlige skyer, private sky og lokale infrastrukturer, noe som gjør det enklere å administrere, vedlikeholde og skalere AI-skyen.

will.i.am har sterkt støttet akselerasjonen av etisk AI-adopsjon, og Omegas proprietære teknologi ble designet for å være både kontekstuell og proaktiv.

Plattformen er en infrastruktur og beskrives av selskapet som en "kanal-agnostisk" enhet som tilbyr tale, tekst og andre tilgjengelige kundeopplevelser.

IBMs sikre offentlige sky kan håndtere en arbeidsmengde i bedrifter, og har både data- og appbeskyttelse og innovativ open source.

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com