IBM Watson Data Kits fremmer AI-utviklingen i bedriften

Video: Hvordan IBM planlegger å bruke Watson og AI for å beskytte den tilkoblede bilen IBM Security kunngjorde nylig nye tester med fokus på bilsikkerhet og IoT. Tjenestene vil fokusere på backend-prosesser, apper og fysisk maskinvare som brukes til å kontrollere smarte systemer.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • IBM lanserte IBM Watson Data Kits, designet for å øke utviklingen av AI-applikasjoner i bedriften.
  • Enterprise AI-apper som er opprettet med IBM Watson Data Kits, har potensial til å hjelpe til med raskere, mer informert beslutningstaking for bedriftsledere.

Tirsdag lanserte IBM IBM Watson Data Kits, designet for å fremskynde utviklingen av kunstig intelligens (AI) applikasjoner i bedriften. Disse appene har potensiale til å hjelpe til med raskere, mer informert beslutningsprosess for bedriftsledere, ifølge en pressemelding.

"Watson Data Kits vil gi selskaper på tvers av bransjer forhåndsanrikede, maskinlesbare, bransjespesifikke data som kan gjøre dem i stand til å skalere AI på tvers av virksomheten, " heter det i utgivelsen.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

I andre kvartal vil Watson Data Kits bli tilgjengelig for reise-, transport- og matindustrien, med sett for reisepunkter av interesse og matmenyer. Kits som er skreddersydd for ytterligere bransjer, forventes også i løpet av de kommende månedene.

Mer enn halvparten av dataforskerne sa at de bruker mesteparten av tiden sin på vaktmesteroppgaver, som rengjøring og organisering av data, merking av data og innsamling av datasett, ifølge en CrowdFlower-rapport, noe som gjør det vanskelig for bedriftsledere å implementere AI-teknologi i skala . Å effektivisere og akselerere utviklingsprosessen for AI-ingeniører og dataforskere vil hjelpe selskaper raskere å få innsikt fra dataene sine, og gi større forretningsverdi, ifølge IBM.

"Big data er drivstoff for den kognitive tiden. Imidlertid trenger virksomheter de riktige dataene for å virkelig drive innovasjon, " sa Kristen Lauria, daglig leder for Watson media og innhold, i utgivelsen. "IBM Watson Data Kits kan bidra til å bygge bro over dette gapet ved å tilby maskinlesbare, ferdig trente datafirmaer krever for å akselerere AI-utviklingen og føre til en raskere tid til innsikt og verdi. Data er vanskelig, men Watson kan gjøre det lettere for interessenter på alle nivåer, fra CIOs til dataforskere. "

Watson Data Kit for reisepunkter av interesse vil tilby flyselskaper, hotell og reisebyråer på nettet med mer enn 300 000 interessepunkter i 100 kategorier, for å skape bedre opplevelser for reisende, ifølge utgivelsen. Bedrifter i reise- og transportbransjen kan bruke settene til å bygge AI-drevne web- og mobilapper for å hjelpe brukere med å finne informasjon om interessante steder i et gitt område. For eksempel bemerket utgivelsen, et gjestfrihetsfirma kan bruke datasettet til å trene AI som driver chatbot sin til å anbefale personlige destinasjoner basert på kundens individuelle preferanser.

I mellomtiden inkluderer Watson Data Kit for matmenyer 700 000 menyer i 21 000 byer i USA, ifølge utgivelsen. Dette vil tilby AI-utviklere innhold for apper som kan hjelpe brukere med å filtrere menyelementer, mattyper, beliggenhet og prispoeng. Settet lar utviklere bygge sammenligninger av menyvalg og priser side om side. For eksempel, utgivelsen bemerket, kan settet integreres i bilens navigasjonssystem for å gi stemmeaktiverte veibeskrivelser til det nærmeste bakeriet som selger glutenfrie muffins.

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com