IBM Watson IoT ønsker å forbedre feltarbeidernes sikkerhet med bærbare klær, men kan det slå tilbake?

Hvordan virksomheten kan bruke IoT til å utføre mer effektive operasjoner På AT & T Business Summit 2018, TechRepublic fanget opp AT & Ts Chris Penrose som delte eksempler på hvordan IoT kan komme organisasjoner til gode.

Onsdag kunngjorde IBM samarbeid med Garmin Health, Mitsufuji og SmartCone som ledd i et press for at selskapets Watson IoT-plattform skal brukes for å øke arbeidstakernes sikkerhet for de i farlige miljøer som byggeplasser, gruver og fabrikker.

IBM ser for seg bærbare teknologier som er i stand til å overvåke biometriske attributter (inkludert hjertefrekvens og kroppstemperatur), sammen med miljømessige attributter (som høyde / beliggenhet, fuktighet, temperatur, støy og giftig gassnivå), som erstatning for "low-tech, utdaterte praksis med sporing av ulykker, utdanning og forebygging, "ifølge en pressemelding.

Kunngjøringen fokuserer på tre produkter som nå er interoperable på IBM Maximo Worker Insights-plattformen:

  • Garmin Health Companion SDK, som muliggjør aktivering av varsler basert på definerbare terskler fra data samlet inn fra sanntids sensorer på Garmin aktivitetssporere
  • Mitsufuji sin "hamon bærbare skjorte", som kan spore biometriske data fra brukeren for å sikre sikkerhet i tøffe eller ekstreme miljøer
  • SmartCones IoT-baserte sikkerhets- og overvåkingsløsninger, som bruker "multisensorer, lyd / video, kommunikasjonsmuligheter, databehandling og edge gateway-funksjoner", og når de kombineres med IBMs Maximo Worker Insights-plattform, gir "varsling på nær tid og historisk analyse om farer relatert til fall, "mann-downs!", "no-go-soner, for høye temperaturer og mer", ifølge utgivelsen.

Til tross for den nominelle pretensen av sikkerhet, gjelder maksimalt "teknologi er det du gjør ut av det" her, ettersom det foreligger en betydelig risiko for oppgavelederveiledere som prioriterer produktivitet eller målbare outputmetriker på bekostning av alle andre faktorer vil uunngåelig finne noen måte å bruke denne teknologien til det onde. Det er ikke vanskelig å forestille seg en situasjon hvor arbeidstakers klager om sikkerheten til en arbeidsplass blir avskjediget som "systemet sier at det er trygt."

Uten å anklage en spesifikk bransje for mangelfulle eller uaktsomme sikkerhetshensyn, skal ideen om å erstatte "lavteknologiske, utdaterte metoder for sporing av ulykker, utdanning og forebygging", slik pressemeldingen sier, med IoT-systemer tilsynelatende ment å erstatte denne praksis. skremme heller enn å oppmuntre enhver sikkerhetsoffiser som er tiltalt for å forhindre omkomne på arbeidsplassen.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com