IBM Watson Media slipper mobil videostreaming-app

Video: Det fremtidige IBM-kolleget John Cohn, IBM Watson-drevne kontor, viser hvordan arbeidere ved IBM Watson IoT Center kan bytte lys og stenge skodder ved hjelp av stemmekommandoer og apper.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

IBM Watson Media kunngjorde utgivelsen av sin mobile streaming-applikasjon for iOS og Android. Enterprise Video Streaming-løsningen er en live og on-demand streamingplattform som kobler kringkasteren til seere via datamaskin eller smarttelefon, ifølge kunngjøringen om blogginnlegget.

Hvordan en IBM-samfunnsingeniør hacket to CBS-reportere - og deretter avslørte triksene bak phishing- og spoofingangrepene sine (gratis PDF) (TechRepublic)

Med teknologi som muliggjør en stadig fjernere og utbredt arbeidsstyrke, har videokonferansemuligheter blitt en stabil blant virksomheter, ifølge Lifesize's rapport om virkningen av videokonferanser i 2019. Videokonferanser er også kjent for å forbedre arbeidskulturen, ved å lette kommunikasjonen og redusere dyre forretningsreiser.

"Video blir metoden for kommunikasjon, samarbeid og distribusjon av kontakt rundt om i verden, i nesten alle bransjer, " sier David Mowrey, visepresident for produkt og utvikling hos IBM Watson Media. "Det foretaksvideoprogrammet gjør, er at det lar bedrifter utnytte kraften i video og kommunisere med sine kunder, ansatte, samarbeidspartnere og seg imellom."

IBMs applikasjon for mobil videostreaming er et tillegg til den etablerte plattformen for nettkonferanser. Webkonferanseplattformen har eksistert i fire år, noe som gjør det mulig for kunder å gjennomføre møter og presentasjoner, men dette er første gang systemet vil tillate brukere å kringkaste live video ved håndflaten, sa Mowrey.

Programmet støttes av IBM Watson, og inneholder kunstig intelligens (AI) -styrt automatisert lukket bildetekst til all video, og lar administratorer redigere lukket bildetekst om nødvendig. Appen genererer også avanserte metadata fra videoinnholdet, som lar bedrifter søke og indeksere innhold for å se hvilke videoer som er mest engasjerende for ansatte, ifølge blogginnlegget.

I det siste krevde store videosendinger i bedriften store produksjonshold og utstyr. Imidlertid, med IBMs applikasjon, "trenger jeg ikke en stor produksjon eller et sett. Jeg trenger ikke belysning og et fast kamera eller store båndbredde-rør. Jeg kan trekke frem mobiltelefonen og begynne å kringkaste på forespørsel, når som helst til noen i selskapet, "sa Mowrey.

"Med et knappeklikk lar appen deg kringkaste til alle grupper du har satt opp i plattformene. Disse gruppene speiler generelt tilbake til firmakatalogen din - vi kaller disse kanalene, " sa Mowrey. "Du starter applikasjonen, velger gruppen du vil kringkaste, trykker på en knapp, og teamet kan se på strømmen din."

Mange brukssaker vil bli enklere med appen, slik at brukere kan slå sammen møter, streame et bedriftsrådhus og gjennomføre opplæring uten å ansette et produksjonsteam. Ledere kan i stedet bare bruke smarttelefonen sin, slik at det blir enklere og hyppigere streaming av video, sa Mowrey.

"Det er også veldig nyttig i bedriftssituasjoner. Du kommer kanskje tilbake fra en kunde og sier: 'Jeg vil fortelle teamet hva jeg hørte og få tilbakemeldinger om sanntid fra feltet, '" sa Mowrey. "Bare klikk på en knapp og gå."

For å holde informasjonen trygg gir applikasjonen virksomheten full kontroll over distribusjon, lagring og tilgang til videoinnholdet, slik at ledere kan gi individuell tilgang til bestemte ansatte, ifølge blogginnlegget.

Appen integreres også med bedriftskataloger for autentisering og sikkerhet, sa Mowrey.

"Forbrukerne forventer videoinnhold. Det er den viktigste måten å konsumere innhold generelt, og det strømmer gjennom til bedriften, " fortsatte Mowrey. "Det er i foretakets beste interesse å samsvare med forbrukervanene."

For mer, sjekk ut at AI vil påvirke 100% av arbeidsplasser, yrker og bransjer, sier IBMs Ginni Rometty på ZDNet.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • IT-lederveiledning for dyp læring (TechRepublic)
  • Telemedisin, AI og dyp læring revolusjonerer helsevesenet (TechRepublic nedlasting)
  • Administrere AI og ML i bedriften 2019: Tekniske ledere forventer større problemer enn tidligere IT-prosjekter (TechRepublic Premium)
  • Hva er AI? Alt du trenger å vite om kunstig intelligens (ZDNet)
  • 6 måter å slette deg selv fra internett (CNET)
  • Kunstig intelligens: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)
x-default

" data-credit="Getty Images/iStockphoto" rel="noopener noreferrer nofollow">

x-standard

Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2020 | mobilegn.com