IBMs åpne AI-plattform fungerer sammen med AWS, Azure og Tensorflow for å få raskere implementering av bedrifter

Hvordan IBM Multicloud Manager automatiserer hvordan selskaper administrerer, flytter og integrerer apper på tvers av skyer På Gartner Symposium 2018 forklarte Robin Hernandez fra IBM fordelene med IBMs nye multi-cloud manager.

Mandag, på Gartner-symposiet i Orlando, kunngjorde IBM to nye tilbud for å hjelpe bedrifter med å realisere hele potensialet for data og kunstig intelligens (AI) i skyen.

IBM AI OpenScale er bransjens første åpne plattform for bygging og drift av ethvert AI-system, uavhengig av hvor det ble bygget, hvordan det ble bygget, eller hvor det kjører, ifølge en pressemelding. Den støtter maskinlæring og dype læringsmodeller utviklet og trent i enhver åpen kildekodemodell, inkludert Tensorflow, Scikitlearn, Keras og SparkML, så vel som applikasjoner og modeller som er trent og vert i et integrert utviklingsmiljø, for eksempel Watson, Seldon, AWS SageMaker, og Microsoft AzureML, bemerket utgivelsen.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Mangel på tillit til den nye teknologien har etterlatt tusenvis av AI-modeller hos selskaper over hele verden som sitter på sokkelen, ettersom bedrifter ikke kan spore logikken og konklusjonene deres, og ikke ønsker å bruke teknologien til å ta viktige forretningsavgjørelser uten den forståelsen, utgivelsen sa.

AI OpenScale kan bidra til å lukke talentgap og problemer med åpenhet og akselerere AI-adopsjon, ifølge utgivelsen. Plattformen gir helautomatisert forklarbarhet, skjevhetsdeteksjon, skjevhetredusering, revisjonsevne og sporbarhet på AI-applikasjoner, uavhengig av om de kjører på et virksomhets private sky, i en IBM Cloud eller i andre leverandørers skymiljøer, heter det i utgivelsen.

"Vår strategi er å bruke en åpen, interoperabil tilnærming for å gi drivstoff til AI-økonomien, " sa David Kenny, seniordirektør i IBM Cognitive Solutions, i utgivelsen. "Vi tror AI OpenScale representerer en ny teknologikategori og starten på en ny epoke i masseadoptering av AI for virksomheten fordi den er åpen - noe som gjør enhver AI mye enklere å betjene og helt gjennomsiktig."

Å kunne kjøre flere AI-systemer kan også tilby en måte å få flere datadrevne svar på et enkelt forretningsproblem.

IBM kunngjorde også IBM Multicloud Manager, en bransjens første tjeneste som automatiserer hvordan selskaper administrerer, flytter og integrerer apper i flere skymiljøer, ifølge en annen pressemelding.

Mens nesten alle selskaper går over til skyen, kjører mange oppdragskritiske arbeidsmengder fremdeles på stedet, har forskning funnet. Multicloud Manager lar bedrifter administrere og integrere arbeidsmengder på skyer fra leverandører inkludert IBM, Amazon, Red Hat og Microsoft, heter det i utgivelsen.

"Med sin open source-tilnærming for å administrere data og apper på tvers av flere skyer, vil IBM Multicloud Manager gjøre det mulig for selskaper å skalere sine mange skyinvesteringer og slippe løs den fulle forretningsverdien av skyen, " sier Arvind Krishna, senior vice president i IBM Hybrid Cloud, sa i løslatelsen. "På den måten vil de gå utover produktivitetsøkonomien ved å leie datakraft, til fullt utnytte skyen for å finne opp nye forretningsprosesser og komme inn i nye markeder."

For eksempel sa utgivelsen, hvis et bilutleiefirma bruker en sky for sine AI-tjenester og en annen for reservasjonssystemet sitt, og kjører et finansielt system på stedet på maskiner rundt om i verden, kan IBM Multicloud Manager kombinere disse forskjellige infrastrukturene til hjelpe kunder med å bestille en bil raskt på selskapets mobilapp.

Multicloud Manager tilbyr økt synlighet på tvers av skyer, og gir drifts- og utviklingsteam mer synlighet av Kubernetes-applikasjoner på tvers av forskjellige skyer og klynger i en enkelt kontrollrute. Det gir også forbedret styring og sikkerhet, og automatisering for å spore risiko, bemerket utgivelsen.

IBM AI OpenScale vil være tilgjengelig senere i år via IBM Cloud og IBM Cloud Private. IBM Multicloud Manager vil være tilgjengelig i slutten av oktober 2018.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • IBM AI OpenScale er en åpen plattform for å bygge og kjøre hvilken som helst AI, uavhengig av hvor den ble bygget, hvordan den ble bygget eller hvor den kjører.
  • IBM Multicloud Manager automatiserer hvordan selskaper administrerer, flytter og integrerer apper i flere skymiljøer.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com