IDC: Smarttelefonmarkedet vil forbedre seg i 2020 som et resultat av 5G

Er Galaxy Note 10 den perfekte telefonen for strømbrukere? Samsung mener det slik at Samsungs B2B Lead og SVP Taher Behbehani snakker med TechRepublics Bill Detwiler om de nye Galaxy Note 10-forretningsfunksjonene, for eksempel en forbedret DeX-opplevelse, bedre integrasjon med Microsoft Office og OneDrive, samt den nye S Pen og eventuell 5G-støtte .

Smarttelefonmarkedet viser tegn til bedring i andre halvdel av 2019, og forventes å øke opp i 2020 takket være 5G, ifølge den siste prognosen fra International Data Corporation (IDC).

IDCs Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker indikerer at markedet vil komme seg etter hvert som det beveger seg inn i 2020. Forsendelsesvolumene forventes å være nesten flate på -0, 4% for andre halvår av 2019, med markedsnedgang på 2, 2% for året over år for hele året 2019. Dette vil bety at 2019 blir det tredje rette året med synkende forsendelser. Men i 2020 forventer IDC at forsendelsene vil vokse 1, 6%, og viser en svak økning.

"Det globale smarttelefonmarkedet og relevante forsyningskjeder er fortsatt usikre, hovedsakelig på grunn av svingninger i handelsforhandlingene mellom USA og Kina, noe som gjør fremtidig planlegging enda mer utfordrende enn normalt, " sa Sangeetika Srivastava, senior forskningsanalytiker med IDCs Worldwide Mobile Device Trackers, i en presse utgivelse. "Forbrukerne fortsetter å holde enhetene sine i lengre tid, noe som gjør salg vanskelig for både leverandører og kanaler. Imidlertid hadde forventningene til aggressive kampanjer og tilbud i andre halvdel av 2019 som mål å hjelpe til med å fjerne eventuelle kanalbeholdninger og få forbrukerne begeistret for det neste bølge av smarttelefonteknologi bør styre markedet tilbake mot fornyet vekst. "

Global økonomisk usikkerhet kombinert med handel og tolltrusler dominerer overskriftene, men det er håp for smarttelefonmarkedet i form av 5G. Kommersielle distribusjoner har nådd mange regioner, og mens 2019 er et introduksjonsår, vil 2020 være et år der 5G ramper opp og øker smarttelefonveksten, ifølge IDC.

IDC forventer at 5G-forsendelser vil nå 8, 9% av smarttelefoner som ble sendt i 2020, og står for 123, 5 millioner enheter som er sendt, og dette forventes å vokse til 28, 1% av verdensomspennende smarttelefonforsendelser innen 2023.

Bilde: IDC

"Forventningen til 5G, som begynner med smarttelefoner, har bygget seg ganske lenge, men utfordringene innen smarttelefonmarkedet de siste tre årene har forsterket denne forventningen, " sa Ryan Reith, programdirektør med IDCs Worldwide Mobile Device Trackers, i en pressemelding. "For å være tydelig, tror vi ikke at 5G vil være frelseren i smarttelefoner, men vi ser det som en kritisk utvikling innen mobilteknologi. Vi forventer at 5G-rampen på smarttelefoner vil være mer subtil enn det vi så med 4G, men Det er først og fremst fordi vi er i et mye annet marked i dag. Den største forskjellen er penetrasjonsnivået vi er på nå sammenlignet med 2010/2011, spesielt i Kina, USA og Vest-Europa. Den største endringen i forutsetningene om 5G-prognoser er at vi har senket gjennomsnittlige salgspriser (ASP-er), spesielt i Kina. Vi forventer også at et bredt spekter av sub-6GHz 5G-smarttelefoner med mellomtonepriser kommer inn i markedet tidlig i 2020, om ikke før. "

Android sin andel av markedet vil vokse litt i løpet av de resterende månedene av 2019, men iOS, operativsystemet som iPhone opererer på, vil se utfordringer siden det ikke forventes å introdusere en 5G-modell før senere i 2020. Den kommende iPhone 11 som Apple forventes å introdusere 10. september vil ikke tilby en 5G-versjon.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com